SmackDown 12/02/2021: The Return of the Messiah!


Μικρό switcheroo στους συντάκτες (γιατί με λυπήθηκε ο θεός και δεν καλύπτω RAW). Είμαι ο Θοδωρής από το Ringside House εδώ ακόμη μία Παρασκευή με τα σημαντικότερα γεγονότα του μπλε σόου.

Roman Reigns BLOCKBUSTER announcement 
 

To show ξεκίνησε όπως είχε ανακοινωθεί πρότινος με τον Universal Champion Roman Reigns, τον special council του Paul Heyman και το τραπεζάκι του, Jey Uso (ναι το είπα) να μοιράζονται το ring με τον Adam Pearce που δήλωσε ότι ο Roman Reigns θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο επώνυμο ματς και ότι 2 από τους διαγωνιζόμενους θα είναι ο Jey Uso και o Kevin Owens με τις υπόλοιπες θέσεις να αποφασίζονται με qualifying matches σήμερα.

Dominik & Rey Mysterio vs. Sami Zayn & King Corbin
Winning team enters the Elimination Chamber Match
 

Παρότι δεν μου φάνηκε καλή ιδέα στην αρχή το match ήταν πάρα πολύ καλό εν τέλει. Ο Dominik δείχνει ότι εκτός από το φυσικό ταλέντο που ήδη διαθέτει, βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Ο αγώνας τελείωσε με clean win για τον Zayn (CLEAN WIN ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) μετά από Helluva Kick στον Dominik, οπότε έχουμε ακόμα 2 σίγουρους διαγωνιζόμενους.

Big E vs. Shinsuke Nakamura
Intercontinental Championship Open Challenge

 
Μόνο που βλέπετε τους διαγωνιζόμενους καταλαβαίνετε πόσο καλός αγώνας θα βγει. Ο Apollo για κάποιο λόγο καθόταν στο ringside να παρακολουθήσει το match ΣΑΝ manager του Shinsuke που σημαίνει κάποιοι μικροί αντιπερισπασμοί στον διηπειρωτικό πρωταθλητή μέχρι την επίμαχη στιγμή του αποκλεισμού μετά από ένα Dropkick κατευθείαν στα μούτρα του Big E. Θα δώσω ένα αόρατο δίκιο στο ότι ο Apollo δείχνει επιμονή στο κυνήγι του Intercontinental Championship.

Seth Rollins' Return
 
 
Η επιστροφή του Messiah και του παλιού του theme song. BURN IT DOWN it is. Ο Architect προσπάθησε να βγάλει το λόγο του στο κοινό του SmackDown το οποίο μετά από λίγη ώρα εγκατέλειψε τον Μεσσία... εκτός από τον Cesaro ο οποίος έκατσε μέχρι να τελειώσει ο Seth τον λόγο του, αλλά αποχώρησε μόλις τελείωσε. Ο Seth δεν το πήρε πολύ καλά και επιτέθηκε στον Swiss Superman μέχρι που τον έσωσε ο Daniel Bryan. Περιμένουμε να δούμε που οδηγεί αυτό.

Bayley vs. Liv Morgan (w/Ruby Riott)
 
 
Παρότι filler match θα έλεγα, ήταν ικανοποιητικό και δεν κράτησε περισσότερο από όσο έπρεπε.Just like last week, λάθος της Billie Kay και η Bayley το εκμεταλλεύεται για τη νίκη. Moving on...

The Street Profits vs. Alpha Academy (Chad Gable & Otis)
 
 
Περίμενα comedy match αλλά βγήκε αρκετά technical, κατά 80% λόγω του Gable φυσικά. Αλλά ήταν τυπικά ένα match επιστροφής για τους profits με μία αρκετά καλή εμφάνιση. Η νίκη για τους profits μετά από το Cash Out.

Y.Γ ΜΟΝΟ ΟΡΘΙΟΙ ΜΥΣΤΕΣ!
 
Υ.Γ 2 OHHHH YEEEEEAH CHADDY
 
Dolph Ziggler & Robert Roode vs. Cesaro & Daniel Bryan
Winning team enters the Elimination Chamber Match
 
 
Εξαιρετικό tag team action με τον Cesaro να δίνει ένα πολύ καλό performance που θύμισε εποχές Cesaro Section. Γρήγορο και πάρα πολύ καλό με τη νίκη να έρχεται μετά από Sharpshooter στον Ziggler. Μετά το ματς είχαμε ένα all out brawl με όλους τους participants να παλεύουν μεταξύ τους μέχρι που ο Kevin Owens την είδε Stone Cold και μοίρασε Stunners σε όλους δίνοντας ένα μήνυμα στον Universal Champion ότι θα τον δει πολύ σύντομα.
 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη