RAW 08/02/2021: Payback!


Ακόμη μια wrestling εβδομάδα ξεκίνησε, και δεν γίνεται να ξεκινήσουμε χωρίς το Monday Night Raw. Ένα επεισόδιο που δεν είχε πολλά filler matches, είχε αρκετά promos, ενώ παρατηρήσαμε πως σιγά σιγά μπαίνουμε στο δρόμο για το Elimination Chamber.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Adam Pierce να καλωσορίζει το κοινό στο Monday Night Raw, κι έπειτα να ακολουθεί η είσοδος από τον Shane McMahon ο οποίος μετά από αρκετό καιρό έκανε την επιστροφή του. Ο Shane τόνισε πως λατρεύει το Road To WrestleMania και γι' αυτό βρέθηκε στο κόκκινο σόου, ώστε να μοιραστεί μαζί μας για ιδέα για το Elimination Chamber, η ιδέα ήταν η εξής: Ο Drew McIntyre θα υπερασπιστεί το WWE Championship μέσα στον θάλαμο μαζί με άλλα 5 ονόματα. Πρόκειται για τους Randy Orton, Jeff Hardy, AJ Styles, The Miz, και Sheamus.


Καθώς ο Shane αποχωρούσε από την αρένα, ερχόταν ο AJ Styles για να μας αναφέρει ότι το Elimination Chamber θα είναι η μεγάλη του ευκαιρία να στεφθεί για 3η φορά στην καριέρα του WWE Champion. Σύντομα όμως τον σταμάτησε ο Jeff Hardy και περάσαμε στον πρώτο αγώνα.

AJ Styles vs. Jeff Hardy

Δυο αντίπαλοι σε ένα ματς με παρελθόν, μιας και είχαν αντιπαλότητα όταν βρισκόντουσαν στο SmackDown. Ο αγώνας ήταν καλός με τον Styles να εστιάζει κυρίως στο τραυματισμένο αριστερό πόδι του Hardy. Ο Charismatic Enigma προσπάθησε με ότι δυνάμεις είχε να περάσει από Twist of Fate τον AJ, έπειτα ανέβηκε στη κορυφή και έκανε το Swanton Bomb αλλά τελευταία στιγμή ο Phenomenal το απέφυγε. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί το Calf Crusher από τον AJ και να ηττηθεί.


Thew New Day vs. Slapjack & T-Bar

Η κόντρα μεταξύ New Day και Retribution παραμένει ενεργή, όπου αυτή την εβδομάδα είδαμε tag team action ανάμεσα στις ομάδες καθώς ο Ali βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Ο αγώνας ήταν σχετικά καλός, και ο Kingston κατάφερε να βγάλει νοκ-άουτ τον T-Bar με Trouble In Paradise για να περάσουν τον Slapjack από Day Break για το τελικό cover. Μετά τον αγώνα ο Woods φώναζε πως θέλει αγώνα με την Reckoning οπότε δεν αποκλείεται να το δούμε την άλλη Δευτέρα.

Lacey Evans vs. Charlotte Flair

Εμφανίστηκε ο Ric Flair μαζί με την Lacey Evans για να μας εξηγήσουν τον λόγο για τον οποίο συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα ανάμεσα στην Lacey και την κόρη του τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Nature Boy μας έδωσε ένα όμορφο και κλασικό old school promo δηλώνοντας ότι μπορεί η Charlotte να είναι η κορυφαία στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, αλλά χαρακτήρισε ως προσωπική του "αποστολή" να κάνει την Evans πρωταθλήτρια το συντομότερο δυνατό. Η είσοδος της Charlotte δεν άργησε να γίνει η οποία υπερασπίστηκε την κληρονομιά του Ric Flair, τονίζοντας ότι τα τελευταία 7 χρόνια προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή αυτή τη κληρονομιά που ο ίδιος ο πατέρας της έχτισε.


Η Evans είπε ότι δεν έχει σκοπό να την αντικαταστήσει, ενώ πρότεινε και την ιδέα να δημιουργήσουν μια ομάδα με μάνατζερ τον Nature Boy. Μια πρόταση που δεν άρεσε καθόλου στην Charlotte αφού έχει δημιουργήσει ήδη ομάδα με την Asuka, την οποία σε λίγο καιρό έχει σκοπό να αντιμετωπίσει για το RAW Women's Championship. Το αποτέλεσμα μέσα από όλο αυτό ήταν να δούμε ένα ματς ανάμεσα σε Charlotte και Lacey το οποίο δεν ήταν κακό. Η Evans προσπάθησε να κάνει το Figure 4 αλλά δέχτηκε το Spear από την Charlotte, τότε η ίδια επιτέθηκε στην Lacey και τον διαιτητή με το ματς να λήγει με DQ. Στο ρινγκ ήρθε ο Ric Flair για να σταματήσει την Charlotte και να βοηθήσει την Lacey Evans να σηκωθεί.


Η ομιλία του Edge και τα πλάνα του

Αργότερα είδαμε και την εμφάνιση του Rated-R Superstar που ήρθε στο ρινγκ για να μοιραστεί τα πλάνα του σχετικά με την μεγάλη απόφαση που έχει να πάρει. Ο νικητής του Royal Rumble τόνισε πως δεν έχει σκοπό να πάρει μια απόφαση αυτή τη στιγμή διότι ο Drew McIntyre θα μπει μέσα στο Elimination Chamber για να υπερασπιστεί το WWE Championship, οπότε ίσως μετά το Chamber να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα στο μυαλό του. Κάπου εκεί όμως, τον σταμάτησε ο Mr. Money In The Bank για να τον προειδοποιήσει πως όποια απόφαση και να πάρει δεν θα καταφέρει να φύγει με τον τίτλο, αφού θα είναι εκεί για να κάνει το Cash-In και να του καταστρέψει τα όνειρα.


Έπειτα ο Edge εκνευρίστηκε και έδωσε ένα καταπληκτικό promo τονίζοντας πως έχει γίνει master manipulator ανάμεσα σε 3 πρωταθλητές από 3 ξεχωριστά brands, επίσης είναι αυτός που "δημιούργησε" το Money In The Bank και αποτελεί ο πρώτος νικητής. Συνέχισε λέγοντας πως ο Miz σκέφτεται με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σε σχέση με αυτόν, και καλό είναι να έχει στο μυαλό του τον Damian Priest και να αφήσει το Elimination Chamber στην άκρη.

Damian Priest vs. Angel Garza

Ο Angel Garza ήρθε αντιμέτωπος με τον Damian Priest σε ένα ματς με τους Miz & Morrison να βρίσκονται από την πλευρά του Garza, ενώ ο Bad Bunny από την πλευρά του Priest. Σε μια στιγμή ο διαιτητής δεν έβλεπε και οι Miz & Morrison επιτέθηκαν στον Damian, τότε έγινε και το distraction από τον Bad Bunny για να πάρει μια εύκολη νίκη ο Damian Priest.


Keith Lee vs. Riddle

Ο αγώνας μεταξύ Lee και Riddle μπορεί να ήταν ωραίος και στο τέλος ο Lee να πήρε την νίκη με το Spirit Bomb. Επίσης οι δύο superstars έδωσαν και τα χέρια τους μετά το ματς. Αυτό όμως που ήταν καλύτερο ήρθε λίγο μετά με την παρέμβαση του Bobby Lashley στο ρινγκ όπου με ένα εκπληκτικό Chokeslam έριξε κάτω τον Keith, έπειτα η μάχη πήγε κοντά στο τραπέζι των σχολιαστών με τον United States Champion να αρπάζει ένα κομμάτι από τα σκαλοπάτια και να το ρίχνει πάνω στο πρόσωπο του Lee.


Tables Match
Lana vs. Nia Jax

Απογοήτευση, μόνο αυτό μπορεί να χαρακτηρίσει την Nia Jax τις τελευταίες εβδομάδες. Τέλος πάντων, σε αυτό το Tables Match η Lana έφαγε το περισσότερο ξύλο, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν κοντά στο apron όπου η Lana απέφυγε το Leg Drop και η Jax χτύπησε στον πισινό της φωνάζοντας μέσα στο πόνο... "my h@le". Ναι, όντως αυτό είπε. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όπου η Lana έσπρωξε την Nia στο τραπέζι με αυτό να σπάει, για να κερδίσει το ματς. Όταν το ματς έληξε η Shayna Baszler προσπάθησε να επιτεθεί στην νικήτρια αλλά ήρθε η Naomi για να της ρίξει μερικές κλωτσιές και να ακολουθήσει ακόμη ένας αγώνας ανάμεσα σε Naomi και Baszler αυτή τη φορά, στο οποίο ματς η Naomi πήρε τη νίκη.


Drew McIntyre vs. Randy Orton

Στο main event της βραδιάς είδαμε ένα μικρό preview πριν το Elimination Chamber, σε non-title match μεταξύ McIntyre και Orton. Καθώς ο αγώνας είχε αρκετή δράση και ο McIntyre ετοιμαζόταν για το Claymore στον Viper, ο Sheamus ήταν λίγα μέτρα πίσω του και ερχόταν για το Brogue Kick. Παρόλα αυτά ο πρωταθλητής το αντιλήφθηκε και το απέφυγε τελευταία στιγμή, έτσι η νίκη πήγε στον Orton μετά από disqualification. Οι κάμερες έκλεισαν με τον Σκωτσέζο να περνάει από Claymore τον Ιρλανδό και φυσικά να παίρνει εκδίκηση μετά την επίθεση που δέχτηκε.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη