Ο νέος ρόλος του Shinsuke Nakamura και πληροφορίες για το συμβόλαιο του Cesaro


Ο νέος ρόλος του Shinsuke Nakamura
 
Κακά νέα για τους φαν του Shinsuke Nakamura φαίνεται να αναφέρει ο Dave Meltzer του Wrestling Observer. Όπως αναφέρει ο Meltzer δεν υπάρχει κάποιο "push" στα σχέδια του WWE για τον "King of Strong Style" λόγω της νέας του θέσης στην εταιρεία του Vince η οποία είναι να "φτιάχνει νέα αστέρια".
 
Σε ηλικία 40 χρονών ίσως έχoυν περάσει τα χρόνια που o πρώην Intercontinental Champion έβγαζε instant classics μας έχει δείξει ότι ακόμα μπορεί να βγάλει πολύ καλούς αγώνες όταν έχει το σωστό αντίπαλο, όπως είδαμε στο κομμάτι του προ αναφερόμενου gauntlet match με τον Daniel Bryan.
 
Πληροφορίες για το συμβόλαιο του Cesaro

Όσο αναφορά τον Cesaro υπήρχαν φήμες ότι το συμβόλαιο του Ελβετού ήταν να λήξει μετά την Wrestlemania 37. Παρόλο που αυτό ίσχυε μέχρι πρότινος ο Meltzer αναφέρει ότι πλέον ο πρώην United States Champion συμφώνησε σε προφορική επέκταση συμβολαίου, χωρίς όμως να υπάρχει βεβαιότητα στο αν ήδη υπέγραψε κανονικά.

Ακόμα ενδιαφέρον είναι ότι το προ αναφερόμενο gauntlet στο οποίο είχε τη τρομερή του εμφάνιση ο Shinsuke ήταν αρχικά σχεδιασμένο να παλέψει και να φτάσει μέχρι το τέλος με τον Adam Pearce, ο Cesaro στη θέση του, αλλά τελευταία στιγμή δεν συμμετείχε καν στον αγώνα καθώς υπήρχε το γεγονός ότι δεν είχε υπογράψει ή συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο όταν έγινε το gauntlet match.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη