SmackDown 05/02/2021: Double trouble!


Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας, και πρώτο του SmackDown μετά το Royal Rumble, είδαμε την προσοχή να στρέφεται ανάμεσα στους Roman Reigns, Edge... και Kevin Owens ο οποίος δεν άφησε πίσω του όλα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή.

- Το σόου ξεκίνησε με τον πρωταθλητή Roman Reigns που κέρδισε τον Kevin Owens τη περασμένη Κυριακή στο Royal Rumble. Ο Tribal Chief άφησε πίσω του το παρελθόν, ενώ θεώρησε πολύ μεγάλη προσβολή που ο Edge εμφανίστηκε στο NXT αυτή την εβδομάδα αντί να έρθει και να πέσει «γονατιστός» στα πόδια του Universal Champion και να τον προκαλέσει σε αγώνα για την WrestleMania 37. Ο πρωταθλητής περίμενε τον Edge να εμφανιστεί, αλλά ο Rated-R Superstar ήταν άφαντος, έτσι του έδωσε προθεσμία μέχρι το τέλος της βραδιάς να του δώσει μια απάντηση.


Dominik Mysterio vs. King Corbin

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, εμφανίστηκε ο Dominik Mysterio με τον πατέρα του για ένα προγραμματισμένο ματς κόντρα στον King Corbin, αλλά ο δεύτερος επιτέθηκε σε πατέρα και γιο την στιγμή που έκαναν το entrance τους. Ο αγώνας ωστόσο συνεχίστηκε κανονικά, και ήταν ένα ισορροπημένο ματς με τον Dominik να παίρνει τη νίκη μετά από Frog Splash, χάρις την βοήθεια του Rey.


Daniel Bryan vs. Cesaro

Πολύ καλός ήταν ο αγώνας μεταξύ Daniel Bryan και Cesaro, ένα ματς που μπορεί να μην είχε μεγάλη διάρκεια αλλά είδαμε έναν εντελώς διαφορετικό Cesaro να εκμεταλλεύεται οποιαδήποτε ευκαιρία παίρνει στον δρόμο του για την WrestleMania 37. Ο Swiss Superman κατάφερε να κερδίσει τον Bryan αναγκάζοντας τον να κάνει tap σε submission.


Ruby Riott vs. Bayley

Στο πρώτο γυναικείο ματς, η Bayley προσπάθησε με οποιονδήποτε τρόπο να προκαλέσει προβλήματα στον τραυματισμένο ώμο της Ruby Riott όσο η Liv Morgan με την Billie Kay παρακολουθούσαν το ματς έξω από το ρινγκ. Παρά τις προσπάθειες, η Bayley εύκολα πήρε τη νίκη.


Η εμφάνιση της Bianca Belair

Η Bianca Belair πέρασε μια από τις καλύτερες εβδομάδες στην καριέρα της, οπότε αυτή την Παρασκευή έκανε την εμφάνιση της στο SmackDown για να μας ανακοινώσει την απόφαση της όσο πλησιάζει η WrestleMania 37. Καθώς η Bianca μιλούσε και ήταν έτοιμη να πάρει την απόφαση της, την διέκοψε ο Reginald για να της δηλώσει ότι αν επιλέξει την Sasha Banks θα ηττηθεί. Στο ρινγκ ήρθε και η Carmella τονίζοντας πως έχει κερδίσει (;) την Sasha 2 φορές και μπορεί να το κάνει και στην ίδια. Τότε έγινε η είσοδος από την SmackDown Women's Champion αλλά ο Reginald συνέχισε τις προκλήσεις μέχρι που η Belair τον μαστίγωσε με το μαλλί της για να τελειώσει εκεί το segment. Πραγματικά απορώ μέχρι κι εγώ τι είδα και για ποιο λόγο το είδα...


Dolph Ziggler & Robert Roode vs. Otis & Chad Gable

Ο τρίτος filler και ανούσιος αγώνας της βραδιάς ήταν ανάμεσα στις παραπάνω ομάδες. Δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο για να αξίζει την προσοχή σας, απλά μπήκε στην κάρτα για να συμπληρωθούν μερικά λεπτά ροή του επεισοδίου. Οι ομαδικοί πρωταθλητές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από Glorious DDT στον Chad Gable.

Triple Threat Match για το Intercontinental Title
Otis vs. Big E (c) vs. Apollo Crews

Αυτός ο αγώνας ήταν πολύ καλός και είχε μερικά όμορφα spots, όπως για παράδειγμα την στιγμή που ο Big E έκανε Double Suplex στους Zayn & Crews, το Helluva Kick του Zayn στον Big E που παραλίγο να κερδίσει αλλά ο Apollo τον τράβηξε έξω από το ρινγκ, και πολλά ακόμη. Το ματς τελείωσε με τον πρωταθλητή να περνάει από Big Ending τον Apollo Crews ο οποίος μετά τον αγώνα λίγο ήθελε να κάνει το heel turn και να επιτεθεί στον Big E, αλλά τελικά κράτησε τα νεύρα του και αποχώρησε.


Η εμφάνιση του Edge

Εμφανίστηκε ο νικητής του Royal Rumble για να δώσει μια απάντηση στον πρωταθλητή Roman Reigns. Ο Rated-R Superstar ανέφερε ότι για πολλές εβδομάδες ονειρευόταν να πάει στη WrestleMania και στο Royal Rumble κατάφερε να κερδίσει από το πρώτο spot. Τις τελευταίες μέρες ο Edge έκανε εμφανίσεις σε Raw, NXT, και SmackDown και προσπάθησε να πάρει την γνώμη από πολλά άτομα για το άτομο θα πρέπει να επιλέξει στον δρόμο του για την WrestleMania 37. Τότε εμφανίστηκε ο Roman Reigns και προσπάθησε να κάνει τον Edge να τον επιλέξει για το main event της φετινής WrestleMania, ο Edge όμως δεν πρόλαβε να δώσει απάντηση αφού πίσω από τον Roman Reigns εμφανίστηκε ο Kevin Owens για να τον περάσει από ένα δυνατό Sunnter και να κλείσουν εκεί οι κάμερες.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη