Raw 14/12/2020: A Phenomenal Ascension!


Το Ringside House είναι εδώ ακόμα μία φορά με ένα ρεπορτάζ για τα σημαντικότερα γεγονότα από το κόκκινο σόου της Δευτέρας.

Αρχίζουμε με μία... εκκεντρική αρχή, θα έλεγε κάποιος με τον Mr. Money in the Bank, The Miz, να διηγείται μία δική του εκδοχή του πώς θα πάει το WWE Championship match μεταξύ AJ Styles & Drew McIntyre στο TLC. Ο Sheamus διέκοψε τον AJ δηλώνοντας ότι θέλει να ξεκινήσει το match τους εδώ και τώρα, αλλά o Styles έριξε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κεφάλι του Celtic Warrior που απάντησε με ένα κουτί δώρου στο κεφάλι του διεκδικητή καθώς έβγαινε από το ring. Καλή; Κακή αρχή; Όχι σοβαρά πείτε μου εσείς. Πάμε στο πρώτο ματς.

Sheamus vs. AJ Styles


Αρκετά βασικό και μεθοδικό match με τον AJ να στοχεύει το αριστερό πόδι του Sheamus. Ο Celtic Warrior κατάφερε να βγει από το Calf Crusher αλλά όταν ο Sheamus προσπάθησε για ένα Avalanche White Noise, ο Styles χτύπησε το πόδι του ώστε να κερδίσει με ένα rollup. O AJ δεν σταμάτησε εκεί και με τη βοήθεια του Omos έδεσε τον Sheamus στα σχοινιά και τον χτύπησε παρατεταμένα με τη καρέκλα.

Kofi Kingston, Xavier Woods & Jeff Hardy vs. The Hurt Business

To story του αγώνα ήταν ότι ο Cedric είχε πάρει το ματς πολύ επάνω του προς την απέχθεια της Hurt Business. Ένα καλό τυπικό 6-Man Tag Team Match μετά από ένα blind tag και όσο ο Jeff ετοιμαζόταν για Twist of Fate, ο Cedric τον έριξε και ο Lashley κλείδωσε το Hurt Lock για το submission win.

Keith Lee vs. The Miz & Morrison
2 on 1 Handicap Match

Σε ένα πραγματικά άσχημο handicap match το οποίο είχε λάθος νικητή, αργό ρυθμό και απαράδεκτο finish (ή όπως το λέω εγώ ένα "Vince McMahon Special) οι Miz & Morrison κέρδισαν τον Keith Lee μετά από ένα double pin.


Firefly Fun House Field Trip

Έπειτα έχουμε την εκδρομή του Firefly Fun House η οποία εν τέλη είναι ένα promo του Bray με τις μαριονέτες του Funhouse μπροστά στο thunderdome. Πριν προλάβει να ευχαριστηθεί την εκδρομή του, ο Randy διέκοψε από το titantron κάνοντας μία προσφορά για... Hide & Seek στον Wyatt ο οποίος και δέχτηκε...

LET THE GAMES BEGIN!

Mace vs. Ricochet

Στη συνέχεια της κατρακύλας του Ricochet έχουμε ένα ματς με τον Mace (Dio Maddin) το οποίο ήταν σύντομο, βαρετό και καλό μόνο για τους οπαδούς της RETRIBUTION. Ναι εσείς οι 2 που βλέπετε, χαρείτε τώρα. Σώστε τον Ricochet, πραγματικά δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση.


Πίσω στο κρυφτό μεταξύ Wyatt & Orton. Ο Bray έψαχνε backstage τον Randy μέχρι που βρήκε σε ένα δωμάτιο τη παλιά του κουνιστή καρέκλα. Φυσικά αυτό ήταν μία παγίδα του "Apex Predator" όπου ξάφνιασε τον Bray με μία επίθεση και έπειτα στο πρώτο ενδιαφέρον segment της βραδιάς (ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ) ο Randy έκλεισε τον Bray σε ένα ξύλινο κουτί και του έβαλε φωτιά. Φυσικά ο Orton δεν περίμενε την εξέγερση του Fiend, ο οποίος κλείδωσε με Mandible Claw τον Randy μέχρι που έμεινε αναίσθητος.


MVP vs. Riddle

Σειρά έχει το ματς ανάμεσα σε MVP vs Riddle. Squash match υπέρ του Original Bro μετά από ένα final flash knee strike & to Floating bro senton για το 3-count. Ο Lashley προσπάθησε να επιτεθεί στον Riddle χωρίς αποτέλεσμα. Φαίνεται πως θα έχουμε ένα μελλοντικό US Title Match.
 
WWE Title Ascension Ceremony
 
Τέλος έχουμε τη τελετή ανύψωσης του WWE Championship. Αφού ο πρωταθλητής και ο διεκδικητής κάνανε την είσοδο τους, ο Styles μίλησε πρώτος και είπε πως ο Drew έκανε τόσο πολύ καιρό να πάρει τον παγκόσμιο τίτλο επειδή δεν αντέχει τη πίεση του να είναι στη κορυφή. Ο Drew δήλωσε ότι πλέον δεν θέλει να κερδίσει τον τίτλο αλλά να τον κρατήσει, εφόσον τα πάει τέλεια κάτω από πίεση και ότι θα κάνει τα πάντα για να μείνει πρωταθλητής. Όσο η ζώνη ανέβαινε οι Miz & Morrison έκαναν την εμφάνιση τους αλλά ο Drew παρά το αριθμητικό μειονέκτημα πήρε το πάνω χέρι, πετώντας μάλιστα και τη βαλίτσα του Miz από το ring μέχρι τη κορυφή του stage. Τότε ο σωματοφύλακας του AJ πήρε τη προσοχή του Drew ώστε ο Styles να πετύχει το Phenomenal Forearm. Μετά ο Styles χρησιμοποίησε τα ομώνυμα όπλα του TLC Match εναντίον του πρωταθλητή και με ένα Elbow Drop από τη κορυφή μίας σκάλας μέσω από ένα τραπέζι και την άνοδο του στη κορυφή της σκάλας για να πάρει το τίτλο και να κλείσει το σημερινό αδύναμο κόκκινο show με ένα δυνατό statement.


Αποτελέσματα RAW 14/12/2020:

O AJ Styles κέρδισε τον Sheamus
Η Hurt Business επικράτησε της New Day και του Jeff Hardy
Η Lana νίκησε τη Nia Jax
Oι Miz & Morrison επιβλήθηκαν του Keith Lee
O Mace κέρδισε τον Ricochet
Η Dana Brooke κέρδισε την Shayna Baszler με αποκλεισμό
Ο Riddle επιβλήθηκε του MVP


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη