SmackDown 11/12/2020: Πήρε τη νίκη, αλλά όχι τον τίτλο


Στο εβδομαδιαίο σόου του SmackDown είδαμε το ενδιαφέρον να στρέφεται γύρω από το Universal και το SmackDown Women's Championship με Owens και Reigns να έχουν τα δικά τους moments, ενώ η Carmella με την Sasha να μας δίνουν ένα preview ενόψει του TLC.

- Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε με ένα contract signing ανάμεσα σε Sasha Banks και Carmella ενόψει του TLC που πλησιάζει σε λίγες μέρες. Βέβαια η Carmella δεν εμφανίστηκε στο ρινγκ μιας και προτίμησε να υπογράψει από τα backstage, γεγονός το οποίο εκνεύρισε την SmackDown Women's Champion. Έπειτα από μια λεκτική αντιπαράθεση, η Sasha Banks πρότεινε να μην περιμένουν μέχρι το TLC για να αγωνιστούν, έτσι έδωσε την ιδέα ο αγώνας τους να λάβει μέρος αργότερα στο Main Event του μπλε σόου. Η πρόταση μάλιστα έγινε δεκτή και από τον Adam Pearce.


Dolph Ziggler vs. Montez Ford

Τις τελευταίες εβδομάδες φαίνεται να έχει ανοίξει μια μικρή αντιπαλότητα μεταξύ Ziggler, Roode και Street Profits. Οπότε στο χθεσινό σόου είδαμε μερικά μέλη από τις 2 ομάδες να συγκρούονται σε έναν όμορφο αγώνα με γρήγορους ρυθμούς. Μάλιστα σε μια στιγμή προτού γίνει το διαφημιστικό διάλλειμα είδαμε εκατοντάδες πλαστικά ποτηράκια να πέφτουν από τον ουρανό και τον Montez Ford να χάνεται μέσα σε αυτά (σε ρυθμούς we want the smoke πάντα). Η ομάδα των heels έπαιξε έξυπνα και χρησιμοποιώντας την παρέμβαση του Robert Roode που βρισκόταν στο ringside, ο Ziggler χτύπησε με το Superkick τον Ford για να κάνει το τελικό pinfall και να πάρει την νίκη. Μια σημαντική νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα σε κάποιο μελλοντικό title shot.


Sami Zayn vs. Big E

Στο ρινγκ εμφανίστηκε απογοητευμένος για ακόμη μια φορά με την συμπεριφορά που δέχεται από το WWE, ο πρωταθλητής Sami Zayn. Είπε τα παράπονά του στο μικρόφωνο καθώς όλοι τον αγνοούσαν, ενώ εκτός από σεβασμό απαίτησε να έχει και το δικό του merchandise. Ο Big E τον διέκοψε άμεσα για να προχωρήσουμε στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς. Το ματς είχε μερικά δυνατά spot όπως για παράδειγμα το Splash από τον Big E στο apron. Σε μια στιγμή ο Zayn προσποιήθηκε πως έσπασε το χέρι του, έχοντας σκοπό να ξεφύγει από τον Big E, όπου ακολούθησε ένα κυνηγητό γύρω από το ρινγκ που κατέληξε... κάτω από το ρινγκ. Εκεί ο μεγαλόσωμος Big E εγκλωβίστηκε και δεν πρόλαβε το μέτρημα του διαιτητή, με τον Intercontinental Champion να κερδίζει από count-out.


- Μετά τα γεγονότα της περασμένης Παρασκευής, ο Kevin Owens εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος και αγανακτισμένος με την όλη κατάσταση, έστησε μια σκάλα, ένα τραπέζι και δύο καρέκλες στο ρινγκ και έκανε ένα promo όπου μίλησε για τον αγώνα του κόντρα στον Roman Reigns στο TLC. O Owens ανέφερε πως στο επερχόμενο Pay-Per-View δεν θα είναι μόνος του καθώς θα έχει μαζί του 3 φίλους, Table, Ladder & Chair. Στη συνέχεια ανέβηκε πάνω σε μια σκάλα την οποία ο ίδιος ονόμασε «σκάλα» της επιτυχίας, όπου από εκεί θα του δοθεί η ευκαιρία να ξεκρεμάσει το Universal Championship και να γίνει ο νέος πρωταθλητής. Το promo ήταν πολύ όμορφο και μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα.


Ο Jey Uso όμως είχε διαφορετική άποψη αφού επιτέθηκε με την καρέκλα στον Kevin, απεσταλμένος από τον Roman Reigns που παρακολουθούσε τα παρασκήνια. Ο Jey προσπάθησε να περάσει από Uso Splash τον Owens μέσα από το table, αλλά στο τέλος κατέληξε ο ίδιος μετά από ένα δυνατό Pop-Up Powerbomb. Κάπου εκεί ακολούθησε και η είσοδος του Universal Champion για να επιτεθεί στον Owens, ο Paul Heyman όμως έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να συγκρατήσει τον Reigns και να μην ακολουθήσει τις προκλήσεις του "KO". Το δράμα βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο "Tribal Chief" επιτέθηκε στον "Prizefighter" στα παρασκήνια, όσο ο δεύτερος τον έψαχνε.


- Ακολούθησε ένα σύντομο filler match μετά από μια αντιπαράθεση που είχαν οι 4 γυναίκες στο περασμένο σόου του Talking Smack. Αδιάφορος αγώνας χωρίς να δούμε κάτι το ιδιαίτερο, εύκολα η ομάδα της Riott Squad πήρε την νίκη μετά από pinfall της Ruby.

- Τον πρώτο τους αγώνα ως ομάδα έδωσαν οι Otis & Chad αυτή την εβδομάδα στο SmackDown, ενώ έμοιαζε ότι θα ήταν μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση απέναντι στους Cesaro & Nakamura, η διάρκεια που δόθηκε ανάμεσα στα μέλη ήταν μικρή και το αποτέλεσμα ακόμα πιο αρνητικό, αφού ο Shinsuke με ένα Kinshasa έδωσε την νίκη στην ομάδα του. Το λες και αποτυχημένο ντεμπούτο για την ομάδα του Otis.

Carmella vs. Sasha Banks
SmackDown Women's Championship Match

Ο αγώνας για το main event της βραδιάς ήταν για τον γυναικείο τίτλο του SmackDown ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Sasha Banks, και την διεκδικήτρια Carmella. Η δεύτερη έκανε την πρώτη της είσοδο από τότε που επέστρεψε στο WWE και φάνηκε αρκετά διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη περσόνα που είχε. Το ματς είχε μερικά δυνατά σποτ, όπως ένα δυνατό face first στο apron από την Carmella, έπειτα ακολούθησε μια σειρά από submission όπου η Sasha κλείδωσε με το Bank Statement την Carmella, αλλά εκεί έγινε παρέμβαση από τον φίλο της για να την σώσει όπου και τελείωσε με DQ. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει χέρια ο τίτλος πριν το TLC. Το brawl συνεχίστηκε ανάμεσα στα δύο κορίτσια και μάλιστα το σόου τελείωσε με την Carmella να σπάει ένα μπουκάλι σαμπάνιας πάνω στην Sasha Banks.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη