NXT 25/11/2020: Dunne and Dusted!


Ξανά σε good old, black and gold αυτή τη Τετάρτη με μια σύντομη και γλαφυρή ανάλυση του καθιερωμένου NXT. Με Kevin Owens on the desk & Wargames στον ορίζοντα μας έρχεται ένα special episode.


Ember Moon vs. Candice LeRae (w/Indi Hartwell)

Το show άνοιξε με ένα αρκετά ωραίο one on one μεταξύ 2 βετεράνων του NXT. Η Ember έδειξε το aggression της από την αρχή του αγώνα καθώς έδειξε πόσο θέλει τη νίκη με αρκετή επιθετικότητα, και τη LeRae να δείχνει... ας το πούμε τακτική σκέψη προσπαθώντας να αποχωρήσει από το ματς. Η Ember βέβαια δεν την άφησε και της θύμισε γιατί είναι μία πρώην NXT Women's Champion μέχρι που την εμφάνιση τους έκαναν οι Dakota Ki & Raquel Gonzalez για μία πιο κοντινή ματιά. H Moon παραλίγο να πάρει τη νίκη με ένα Eclipse αλλά ένα distraction από την Dakota και την Raquel έδωσε την ευκαιρία στην Indi να θυσιαστεί και να μπει στη μέση ώστε η LaRae να πάρει τον έλεγχο και να τελειώσει το ματς με το Wicked Stepsister.


Καθώς φαινόταν ότι η Toni Storm θα βοηθούσε την Ember, ένα αναπάντεχο Heel Turn από την πρώην NXT UK Women's Champion, άφησε αβοήθητη την πρώην NXT Women's Champion...

- Στη συνέχεια η Undisputed Era μας τίμησε με τη παρουσία της σε ένα in-ring segment ανακοινώνοντας ότι η επιλογή της UE για το WarGames Advantage Ladder Match είναι ο Kyle O'Reilly. Σε ένα αρκετό passionate promo ο Kyle δήλωσε ότι ζητά αυτό το ματς λόγω των γεγονότων του NXT Halloween Havoc και η UE είπε πως θα μας θυμίσει... WHO THE HELL THEY ARE BAYBAY!


Timothy Thatcher vs. Kushida

Σε μία αναπάντεχη έκπληξη έχουμε αυτό το ωραίο ματς στο NXT αλλά πριν αρχίσει είχαμε την άφιξη του Tommaso Ciampa με την ατσάλινη καρέκλα του να κάθεται στη ράμπα και να παρακολουθεί. Όταν βάζεις 2 τεχνικούς παλαιστές μέσα στο τετράγωνο... έχεις σαφέστατα ένα πολύ καλό catch wrestling. Ήταν ένα εκπληκτικά τεχνικό ματς με submissions και hard strikes. Μετά από πολύ back n' forth, o Kushida έριξε τον Thatcher εκτός ρινγκ όπου χτύπησε το χέρι του (και το δόντι του όπως φάνηκε). O Ciampa φρόντισε για το distraction και ο Thatcher χτύπησε το δοκάρι του ρινγκ. O Kushida μετά επικράτησε με το Hoverboard Lock για τη νίκη.


- Ακολούθησε το γνωστό σε όλους μας, Kevin Owens Show με καλεσμένο τον NXT North American Champion, Leon Ruff. O Ruff δήλωσε ότι θέλει να είναι έμπνευση σε όλους. Μετά από λίγο φανταστικό 4th wall breaking από τον διασκεδαστικό Owens που δήλωσε ότι επειδή ο Ruff ανέφερε το όνομα το Gargano θα έρθει στο ring. Ως αποτέλεσμα ο Gargano ανέφερε το όνομα του Priest οπότε δεν άργησε να έρθει και αυτός στο ρινγκ. Οι Priest & Gargano ζήτησαν και οι 2 ευκαιρίες για τίτλους αλλά σε μία στιγμή... Teddy Long, ο William Regal ανακοίνωσε ότι στο WarGames θα έχουμε ένα Triple Threat Match για το NXT North American Championship (ναι και εμείς tag team περιμέναμε αλλά δεν).

Υ.Γ. Δεν καλύπτω ΝΧΤ οπότε δεν περίμενα τόσο καλό χιούμορ (διότι Raw...) και γέλασα λίγο παραπάνω από το κανονικό.


Cameron Grimes vs. Jake Atlas

Ακόμη ένας ανεπίσημος αγώνας ο οποίος με ξάφνιασε αφάνταστα (πρέπει να κόψω το πολύ Raw). Πιο αργό από ότι περίμενα αλλά ήταν sweet and short με τον Atlas να έχει τον περισσότερο έλεγχο μέχρι που ο Grimes αντέστρεψε τη κατάσταση με ένα Fallaway Moonsault Slam και το Cave-In. Μετά το ματς το φάντασμα που στοιχειώνει τον Grimes γνωστό ως Dexter Lumis ήρθε στο ring και πρότεινε (με τον τρόπο του) ένα Strap Match χωρίς άμεση απάντηση, το οποίο έγινε επίσημο από τον Regal μετά σε ένα backstage segment.


- Έπειτα η Rhea Ripley έκανε την εμφάνιση της μιλώντας για την αναμέτρηση με την Io Shirai πριν την διακόψει η Candice LaRae με ένα δυνατό statement καθώς έβγαλε knockout την Women's Champion με τη βοήθεια της ομάδας της στο WarGames. Η Ripley δεν έκανε πίσω αλλά η αριθμητική υπεροχή ήταν υπερβολική για την πρώην πρωταθλήτρια γυναικών και έγινε το επόμενο θύμα. Who's Next?


Pete Dunne vs. Kyle O'Reilly
Ladder Match for the War Games Advantage

Main Event time. Hard fought ματσάρα από τους τεχνίτες των 2 ομάδων με ladders, barricades και σκληρά strikes. Με διάφορα εξαιρετικά spot όπως ένα suplex από το appron σε μια ladder bridge, stomping πάνω στη σκάλα, ήταν ένα ματς που με έκανε να πιστεύω ότι τα παιδιά είναι ελαφρώς μαζοχιστές, πάντως να τσεκάρετε το ματς ήταν πάρα πολύ καλό. Η μεγάλη αυτή μάχη τελείωσε με κάποιον μασκοφόρο (πιθανότατα τον McAfee) να σπρώχνει τον Kyle από τη σκάλα εκτός ring και τον Dunne να σιγουρεύει το advantage για την ομάδα του.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη