Raw 23/11/2020: My old friend, we meet again!


 To Raw μετά το Survivor Series ολοκληρώθηκε και το Ringside House σας παρουσιάζει όλα όσα διαδραματίστηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας. 

- Το opening του show έδειξε την πετυχημένη ομάδα του RAW στο Survivor Series, η οποία έκανε "σκούπα" την ανάλογη ομάδα του SmackDown, μαζί με τον Adam Pearce, ο οποίος ήθελε να ανακοινώσει κάτι σχετικά με το WWE Championship και τον νέο contender. Το κάθε μέλος της ομάδας έκανε stake το δικό του claim και γιατί αξίζει την ευκαιρία και αφού διαφώνησαν μεταξύ τους, ο Braun Strowman τα έκανε όλα ρημαδιό και χτύπησε κουτουλιά τον Pearce, ο οποίος υποσχέθηκε ότι δε θα ξαναδούμε το Τέρας στο RAW, ενώ αργότερα αφού πέρασαν οι Bobby Lashley & Randy Orton να μιλήσουν για το δικαίωμα τους για τον τίτλο, ο Pearce ανακοίνωσε τρία ματς. Sheamus vs. Riddle, AJ Styles vs. Randy Orton & Keith Lee vs. Bobby Lashley, με τους νικητές αυτών να παίζουν σε threat μεταξύ τους την επόμενη εβδομάδα για το δικαίωμα του διεκδικητή του τίτλου του Drew McIntyre.


- Στο πρώτο ματς, οι Cedric Alexander & Shelton Benjamin από την Hurt Business αντιμετώπισαν την New Day για τους tag-team τίτλους. Το ματς ήταν καλό, μέχρι που έληξε γρήγορα με double count-out. O MVP πήρε το μικρόφωνο και προκάλεσε ξανά την New Day για τους τίτλους. Οι πρωταθλητές δέχτηκαν και εν τέλει κέρδισαν το ματς με την εκτέλεση ενός sunset flip bomb από Woods στον Benjamin. 

- Στο πρώτο qualifying match του triple threat της επόμενης εβδομάδας, ο Riddle αντιμετώπισε τον Sheamus. Οι δύο τους έχουν πολύ καλή χημεία και φροντίζουν να μας το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Μετά από έναν δυνατό αγώνα, ο Riddle ήταν αυτός που πανηγύρισε την νίκη και την πρόκριση στο triple threat μετά από αντιστροφή του Cloverleaf lock του Great White σε ένα roll-up.


- Μετά από ένα Firefly FunHouse, όπου η Alexa Bliss μας έδωσε ένα μικρό preview του τι θα δούμε στο Cross vs. Bliss αργότερα, η Asuka αντιμετώπισε την Lana για το RAW Women's Championship ως ένα μικρό δώρο της πρωταθλήτριας στην Ravishing Russian για τη επιβίωση της στο Women's Elimination Match στο Series. Πριν καν αρχίσει το ματς, οι Baszler & Jax βγήκαν έξω για να "δουν" την Lana, η οποία έχασε με DQ όταν οι πρωταθλήτριες της επιτέθηκαν, αλλά η Lana την έσωσε και αυτό οδήγησε σε ένα tag match μεταξύ των τεσσάρων. Σε ένα αδιάφορο αγώνα, η Lana επιτέλους απόφυγε το να οδηγηθεί σε τραπέζι και η πρωταθλήτρια Asuka μαζί με την παραλίγο contender της να πάρουν την νίκη.


- Στον επόμενο αγώνα, είχαμε το δεύτερο qualifying match για το triple threat της επόμενης εβδομάδας, σε ένα dream match θα έλεγε κανείς, όπου ο Keith Lee αντιμετώπισε τον φορμαρισμένο US Champion, Bobby Lashley. Τα δύο θηρία συγκρούστηκαν για πρώτη φορά σε pro wrestling ring και ο αγώνας τους ήταν ένα ωραίο back and forth contest, όπου και οι δύο superstars είχαν τις στιγμές κυριαρχίας τους. Νικητής μετά από ένα καλό ματς, ήταν ο Keith Lee, με DQ, όταν ο MVP για κάποιον λόγω επιτέθηκε στον Lee. Ένα κακό τελείωμα σε έναν αρκετά όμορφο αγώνα. 


- To επόμενο ματς ήταν αυτό της Nikki Cross εναντίον της Alexa Bliss. Μια φιλία, η οποία κατέληξε σε αυτόν τον αγώνα μίσους, εξαιτίας του ελέγχου του Bray Wyatt πάνω στην Cross. H Alexa Bliss λίγο πριν το τέλος, κατέληξε να το παίζει ότι ξέφυγε από τον έλεγχο του The Fiend, προκειμένου η Cross να αποσπαστεί αρκετά, ώστε. η Bliss να κάνει το νέο της finisher και να κερδίσει τον αγώνα.

- Μετά από ένα tribute στον Undertaker, είδαμε το main event της βραδιάς, όπου ο Randy Orton συγκρούστηκε με τον Phenomenal One, AJ Styles, στο τρίτο ματς για το triple threat match της επόμενης εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Fiend επενέβη δύο φορές και έπαιξε σημαντικό ρόλο, προκειμένου ο AJ Styles να χτυπήσει το Phenomenal Forearm και να στεφθεί νικητής στο main event του RAW και να γίνει το τρίτο άτομο, το οποίο πέρασε στο qualifying match. Στο τέλος του show, o Orton άκουγε το σατανικό γέλιο του Fiend να ηχεί σε όλη την αρένα.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη