SmackDown 27/11/2020: Δεν φοβάται κανέναν


Αυτή την εβδομάδα στο SmackDown είδαμε νέες αντιπαλότητες να σχηματίζονται καθώς πλησιάζουμε προς το TLC του Δεκεμβρίου, με ονόματα όπως Kevin Owens, Roman Reigns, Jey Uso, και Daniel Bryan & Murphy να μας δίνουν τα highlights του σόου.

Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε με τον Jey Uso να έρχεται στο ρινγκ και να μας λέει τα καλύτερα λόγια για τον Roman Reigns, ότι στο Survivor Series κέρδισε καθαρά τον Drew McIntyre, και ότι ο WWE Champion είναι ένας πρωταθλητής δεύτερης κατηγορίας. Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Universal Champion και ζήτησε από την παραγωγή να μας δείξει σε replay όλα όσα συνέβησαν στο Survivor Series, πήρε το μικρόφωνο και κοίταξε κατάματα τον Jey Uso ζητώντας απαντήσεις για τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής. Ο Roman τόνισε ότι του ζήτησε να πάρει τον αδερφό του και να εξαφανιστούν από μπροστά του, και πως δεν τον χρειάζεται πια στην "Head of the Table", αλλά ο ίδιος παράκαμψε τους κανόνες. Ο Reigns όμως δεν στάθηκε εκεί, διότι πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα στο περασμένο Pay-Per-View, έτσι άλλαξε σελίδα και αναφέρθηκε στην ήττα της Team SmackDown από την Team Raw, λέγοντας χαρακτηριστικά στον Jey: «Δεν σε ακούσανε επειδή δεν σε φοβούνται, δεν σε φοβούνται επειδή δεν σε σέβονται, και όταν δεν σέβονται εσένα τότε δεν σέβονται και εμάς. Και από την στιγμή που δεν μας σέβονται, τότε ποιοι είμαστε;».


Πρώτος από το ρινγκ αποχώρησε ο Roman Reigns φανερά εκνευρισμένος από την αποτυχία του Jey Uso, και κάπου εκεί ακολούθησε η είσοδος του Otis για να δώσει τον πρώτο αγώνα της βραδιάς κόντρα στον King Corbin. Ο αγώνας όμως δεν υπήρξε ποτέ διότι ο Jey άρπαξε μια καρέκλα και διέλυσε κυριολεκτικά τον Otis, ο οποίος ήταν μέλος της μπλε ομάδας στο Survivor Series και ηττήθηκε.


Dolph Ziggler & Robert Roode vs. The Street Profits

Ο Ziggler ήρθε στην αρένα μαζί με τον Roode και ζήτησαν καθαρά τους ομαδικούς τίτλους από τα χέρια των Street Profits. Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ξεκίνησε με γρήγορους ρυθμούς, ο Ziggler δοκίμασε μερικές βρώμικες τακτικές όταν ο διαιτητής είχε το βλέμμα του αλλού για να κλέψει το αποτέλεσμα, αλλά ποτέ δεν έβρισκε την ευκαιρία να αρπάξει και την νίκη. Οι Street Profits πήγαν να φτάσουν πολύ κοντά στην νίκη όταν ο Montez Ford πέρασε από Frog Splash τον Robert Roode. Έπειτα ο Ziggler έφαγε στην μάπα ένα δυνατό Enzuigiri από τον Ford, αλλά ξεχάστηκε μόνος του ο Roode ο οποίος δεν άργησε να κάνει ένα έξυπνο roll-up και να δώσει την νίκη στην ομάδα του. Ίσως μια τέτοια νίκη τους δώσει μια ευκαιρία για ένα μελλοντικό title shot, μπορεί να το δούμε και στο TLC.


Daniel Bryan vs. Sami Zayn

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, για να μην πούμε μήνες, ο Daniel Bryan έχει εστιάσει σε μεγάλο βαθμό την προσοχή του γύρω από το Intercontinental Championship λέγοντας ότι θα ήθελε πολύ να είναι αυτός πρωταθλητής, και ότι αν ήταν αυτός πρωταθλητής τότε ο τίτλος θα ήταν σε θέση να υπερασπιστεί κάθε Παρασκευή στο SmackDown, καθώς και άλλα που έχει ξεστομίσει με τον καιρό. Το γεγονός αυτό έχει εκνευρίσει αφάνταστα τον Sami Zayn, και μάλιστα στο Survivor Series οι δυο τους είχαν μια μικρή αντιπαράθεση. Έτσι αυτή την εβδομάδα τους δόθηκε η ευκαιρία να "λύσουν" τις διαφορές τους σε μια αναμέτρηση back and forth με διάρκεια σχεδόν 10 λεπτά. Μετά από αρκετούς μήνες ο Zayn μας έδωσε μερικά χαρακτηριστικά του παλιού του χαρακτήρα, περνώντας από ένα δυνατό Brainbuster τον Daniel Bryan επάνω στο apron. Μετά ο Bryan έκανε ένα kickout σε Blue Thunder Bomb, ενώ λίγο αργότερα η μάχη οδηγήθηκε μέχρι τα backstage όπου εκεί ο Jey Uso επιτέθηκε στον Daniel, το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Zayn να τρέξει πίσω στο ρινγκ και να κερδίσει το ματς με count-out.


Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο Kevin Owens ήταν το πρώτο άτομο που παρενέβη για να σώσει τον Daniel Bryan απ' τα χέρια του Jey Uso. Έτσι ο "KO" βρήκε λίγο μετά στα παρασκήνια τον Roman Reigns και τον Jey Uso, και τους είπε να κρατήσουν τα οικογενειακά τους προβλήματα μακριά από το υπόλοιπο ρόστερ.

King Corbin vs. Murphy

Σε ένα σύντομο αγώνα είδαμε τους την οικογένεια Mysterio να ανοίγει μια νέα αντιπαλότητα με τον King Corbin. Αυτό συνέβη στα παρασκήνια όταν έδιναν συνέντευξη και τους διέκοψε ο Corbin για να τους πει ηρεμήσουν καθώς μια νίκη κόντρα στον Seth Rollins δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Έτσι ανακοινώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Murphy και Corbin, στο οποίο ματς δεν είδαμε πολλά πέρα από την οικογένεια Mysterio να προσπαθεί με κάθε τρόπο να παίξει "βρώμικα" με το μυαλό του Corbin, έτσι τον οδήγησε και στην ήττα. Βέβαια, όταν το ματς τελείωσε ο Corbin ανακοίνωσε πως την άλλη εβδομάδα θα έχουν επαναληπτικό αγώνα, αλλά αυτή την φορά θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένος.


Kevin Owens vs. Jey Uso

Στο main event της βραδιάς είδαμε μια αναμέτρηση που ανακοινώθηκε από τον Adam Pearce μετά από ένα σύντομο διάλογο που είχε με τον Paul Heyman. Σε αυτό το ματς λοιπόν, ο Jey Uso ήρθε αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και να κερδίσει φόβο και σεβασμό από το υπόλοιπο ρόστερ του SmackDown, ώστε να ικανοποιήσει τις ιδέες του Roman Reigns όσο ο ίδιος παρακολουθούσε από τα backstage. Ωστόσο στον αγώνα το μυαλό του θόλωσε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να βασανίσει τον Owens, έτσι πήρε μια καρέκλα και άρχισε να τον χτυπάει ασταμάτητα, με τον Owens να κερδίζει με DQ.


Ο "KO" όμως δεν τα παράτησε και πέρασε από ένα Stunner τον Jey ενώ τον χτύπησε και με την καρέκλα, παρότι ο αγώνας είχε τελειώσει. Μετά γύρισε στην κάμερα και φώναξε προς τον Roman Reigns πως δεν τον φοβάται και δεν πρόκειται να κερδίσει ποτέ τον σεβασμό του. Αφού πέρασε ακόμη ένα Stunner τον Uso, τον προκάλεσε να εμφανιστεί για να λύσουν τις διαφορές τους σαν άντρες, ισχυρίζοντας πως δεν φοβάται απολύτως κανέναν.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη