«Ο πιο απρόβλεπτος αγώνας της χρονιάς»


Ο Αποστόλης Μάρης γράφει μια σύντομη γνώμη για το σκηνικό γύρω από τους δύο μεγάλους πρωταθλητές που αναμένεται να συγκρουστούν στο επερχόμενο Survivor Series.

Το πρώτο βήμα έγινε και ο Drew McIntyre κέρδισε τον Randy Orton για να κατακτήσει για 2η φορά στην καριέρα του το WWE Championship, μετά από έναν αρκετά καλό αγώνα που είδαμε στο επεισόδιο του Raw. Ο "Scottish Psychopath" μας είχε κάνει το spoiler ήδη από το SmackDown της περασμένης εβδομάδας πως θα κατακτήσει το WWE Title και θα κυνηγήσει τον Roman Reigns μέχρι το Survivor Series.

Φάνηκε από την αρχή πως το title reign του Randy Orton θα ήταν αρκετά μικρό, αφού ο McIntyre έδειξε πως δεν πτοήθηκε από την ήττα του στο Hell In A Cell. Ίσως αυτό να ήταν και το τελευταίο reign του Orton ως παγκόσμιος πρωταθλητής, οπότε το WWE θα σκέφτηκε ότι στο HIAC ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο μιας και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξαναβρεθεί σε θέση main event στο άμεσο μέλλον.

Όταν πήρε ο Orton τον τίτλο σίγουρα το χάρηκα, ήταν κάτι που πίστευα ότι θα γίνει. Για το WWE μπορεί να ήταν μια απόφαση τελευταίας στιγμής, αλλά καθώς οι εβδομάδες περνούσαν, η γνώμη μου για την πορεία του WWE Championship άλλαξε δραματικά. Κυρίως στο τελευταίο επεισόδιο του SmackDown που είδαμε έναν αποφασιστικό Drew McIntyre να μην λογαριάζει κανέναν Tribal Chief και να στέκεται μπροστά στην μούρη του θαρραλέα.


Βλέποντας αυτή την εικόνα, έχεις τον κορυφαίο babyface στην εταιρία αυτή την περίοδο, ενώ από την άλλη πλευρά έχεις τον κορυφαίο heel χαρακτήρα που έχει περάσει τον τελευταίο καιρό. Έναν πολύ ισχυρό Roman Reigns που έχει βάλει μακροπρόθεσμους στόχους να ξεπεράσει ακόμη και τον 1 χρόνο ως πρωταθλητής. Και είμαι 100% σίγουρος πως ο κόσμος προτιμά να δει τον McIntyre κόντρα στον Reigns, παρά μια κλασική μάχη μεταξύ δύο heels με τον Orton σε ρόλο πρωταθλητή.

Καλώς ή κακώς, τις τελευταίες εβδομάδες ο McIntyre έχει δώσει μεγάλο prestige στο WWE Championship (κάτι που άργησα να το αναγνωρίσω) και νομίζω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Κάπου εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό, ποιος θα κερδίσει στο Survivor Series;

Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο κολοσσούς, και σίγουρα κάποιος θα επηρεαστεί άσχημα σε περίπτωση ήττας. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να προβλέψω νικητή σε αυτό το ματς διότι ξέρω πως θα γίνει μακελειό. Πιστεύω πως θα είναι το πιο απρόβλεπτο ματς της χρονιάς και σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει ανάμεσα στα κορυφαία δύο αυτά ονόματα.

Εσείς, ποιος θέλετε να κερδίσει στο Survivor Series;


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη