RAW 16/11/2020: Σαν να μην πέρασε μια μέρα


Το Ringside House είναι εδώ ακόμα μία Τρίτη για να καλύψει το κόκκινο show της Δευτέρας το οποίο είχε 2 Title Matches με Randy Orton vs. Drew McIntyre για το WWE Championship, καθώς και το New Day vs. Shelton Benjamin & Cedric Alexander για τους RAW Tag Team Titles.


- To Show άνοιξε με τον διεκδικητή Drew McIntyre να μας θυμίζει πόσο αγαπάει το thanksgiving και μετά να αλλάζει θέμα πηγαίνοντας προς τον πρωταθλητή Randy Orton, λέγοντας ότι σήμερα τελειώνει το reign του σαν WWE Champion πριν προχωρήσει στο ερχόμενο ματς του στο Survivor Series με τον Tribal Chief και Universal Champion, Roman Reigns. Ο Orton διέκοψε τον μονόλογο του McIntyre με έναν δικό του, λέγοντας μας πως δεν τον αγγίζουν τα πρόστιμα, o McIntyre ή ο Reigns και αντιθέτως είναι ευγνώμων για όλα αυτά και είναι επίσης ευγνώμων που είναι πρωταθλητής.


Πριν μπορέσει ο Drew να συνεχίσει τον διάλογο με τον Viper, τον διέκοψαν οι Miz & Morrison με το να δηλώνουν ότι θα είναι πρώτη σειρά στο Title Match και θα είναι έτοιμοι να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή. Ο Mr. Money In The Bank επίσης δήλωσε ότι ο McIntyre δεν θα γίνει πρωταθλητής για τον ίδιο λόγο που έχασε τη ζώνη, ανυπομονησία. Λίγο πριν ο Drew τους εξηγήσει γιατί θα γίνει ο επόμενος πρωταθλητής, Οι Miz & John Morrison αποχώρησαν με ελαφρά βήματα γελώντας δυνατά στο μικρόφωνο.

Nia Jax,  Shayna Baszler & Lana vs. Asuka,  Mandy Rose & Dana Brooke

Έπειτα είχαμε ένα μικρό interaction μεταξύ Lana, και των WWE Women's Tag Team Champions, Nia Jax & Shayna Baszler, που μας οδήγησε στην επόμενη μάχη. Λιγότερο βαρετό από το Six-Man Tag του προηγούμενου Raw, αλλά όλοι ξέρουμε πως θα καταντούσε. Νίκη για τη μεριά της Asuka μετά από Asuka Lock στη Lana και... TABLE BREAK. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαμε και ένα gimmick injury της Mandy Rose από τη Shayna όταν της πάτησε το χέρι στα steel steps. Αυτό οδήγησε τον Adam Pearce να αντικαταστήσεις τις Dana Brooke και Mandy με τις Lacey Evans & Peyton Royce.


- Στη συνέχεια είχαμε την Team RAW και τον Styles να μας ενημερώνει ότι βρήκε λύση στο πώς να ενώσει την ομάδα του βάζοντας της εναντίον κάποιου που κανείς δεν συμπαθεί, τη RETRIBUTION. Επίσης μάθαμε ότι ο Big Jordan (o bodyguard του AJ) μιλάει αγγλικά, που ήταν όντως λίγο αστείο, προχωράμε. 

- Το πάντα αγαπητό Firefly Fun House μας κρατά συντροφιά ακόμα μία φορά και μας αποκαλύπτει το ερχόμενο ματς μεταξύ Miz & Bray Wyatt. Ο Wyatt έδειξε πως ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο δείχνοντας μας ένα βίντεο-μοντάζ μοντάζ της προπόνησης του.

RAW Tag Team Championship Match
The New Day (c) vs. Shelton Benjamin & Cedric Alexander

- Πριν το ματς είχαμε μια μικρή εισαγωγή της Hurt Business από τον MVP να μας τονίζει ότι θα κερδίσουν τους Tag Titles καθώς και τους Smackdown Tag Team Champions, The Street Profits (τους οποίους μάλιστα αποκάλεσε κλόουν) στο Survivor Series, πριν τους διακόψουν οι πρωταθλητές Kofi Kingston & Xavier Woods.

Οι δύο ομάδες ξεπέρασαν τον εαυτό τους και μας έδωσαν ένα πάρα πολύ καλό ματς, σε επίπεδο που απόρησα τι κάνει σε ένα επεισόδιο του Raw. Αλλά, παρά τη ποιότητα του αγώνα, το αποτέλεσμα μας άφησε απογοητευμένους καθώς η New Day παρέμειναν πρωταθλητές. Η Hurt Business είχε τον έλεγχο για τη περισσότερη ώρα οπότε ήρθε σαν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όταν η New Day νίκησε το Hottest Thing του κόκκινου show. Παρόλα αυτά ένα πολύ καλό tag match, σπάνιο για το WWE.


Team Raw (Braun Strowman, Keith Lee, Sheamus & Riddle) vs. RETRIBUTION

Με τον AJ Styles να προσπαθεί για ακόμη μια εβδομάδα να ενώσει την ομάδα του, τους έβαλε αντιμέτωπους με την παρέα του Mustafa Ali, καθώς αυτός παρακολουθούσε το ματς από το τραπέζι των σχολιαστών. Είδαμε ένα ωραίο 8-Man brawl με πολύ δράση και πάρα πολύ ξύλο δεξιά και αριστερά. Αλλά το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο καθώς η κόκκινη ομάδα ακόμα δεν μπορεί να λειτουργήσει και μετά από miscommunication, ο Mustafa Ali κέρδισε για τη Retribution με ένα roll-up στον Riddle. Αυτό το storyline με το "δεν μπορούμε να συνεργαστούμε" ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.


The Miz vs. Bray Wyatt

- Πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση, o Miz δήλωσε ότι δεν είναι ανάγκη να γίνει αυτό το ματς διότι ο ίδιος και ο "Fiend" έχουν τον ίδιο στόχο, το WWE Championship. Έτσι πρότεινε στον Bray Wyatt να συνεργαστούν και να βρουν μια κοινή λύση. Όμως, η Alexa Bliss με νέο theme song, δήλωσε ότι "ΑΥΤΟΣ" λέει όχι. Η  Nikki Cross συνέχισε τη προσπάθεια να σώσει την Alexa λέγοντας της πως είναι θύμα πλύσης εγκεφάλου από τον Bray Wyatt και ότι θα της κάνει κακό, αποτυχημένα βέβαια, με την Bliss να την χαστουκίζει και να οδηγεί σε ένα brawl μεταξύ των πρώην tag team partners. Ο Bray διέκοψε τον καυγά και κατέβηκε για το ματς του. Ένας μέτριος αγώνας κυρίως για showcase του Wyatt και της Alexa με τον Bray να κερδίζει μετά από Sister Abigail.


WWE Championship Match
Randy Orton (c) vs. Drew McIntyre

- Ο Drew έκανε μία PPV worth είσοδο ντυμένος με κιλτ και κρατώντας σπαθί. Μετά από μια απόπειρα του Orton να φύγει από το ματς, ο Adam Pearce μας ενημέρωσε ότι το ματς θα είναι No Disqualification ώστε να μην μπορεί η οχιά να φύγει από την οργή του σκωτσέζου. Και παρότι είχε αρκετά καλά spots με chairs, tables & steel steps είχε αρκετά... methodical ροή. Ο McIntyre κέρδισε το δεύτερο WWE Championship του μετά από ένα reversal του RKO και ένα Claymore Kick. Αυτό σημαίνει ότι το πολυπόθητο ματς μεταξύ Drew McIntye & Roman Reigns θα γίνει στο Survivor Series.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη