SmackDown LIVE 01/01/2019: Ο τύπος είναι «φαινόμενο» !


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο SmackDown LIVE επεισόδιο για το 2019, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους AJ Styles, John Cena, καθώς και την Becky Lynch. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.


Η έναρξη του επεισοδίου έγινε από τους Big E, Kofi Kingston, και Xavier Woods. Οι New Day ήρθαν στο ρινγκ για να καλωσορίσουν τον κόσμο στο πρώτο WWE Show για το 2019. Η μεγάλη ανακοίνωση δεν άργησε να έρθει καθώς ο Big E όπου ήταν ντυμένος μωρό, επισήμανε την συμμετοχή των New Day στο 30-Man Royal Rumble Match, έχοντας στόχο την ενεργή δράση στην WrestleMania.


Samoa Joe vs. Jeff Hardy

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς είδαμε ένα αγώνα ανάμεσα στους Samoa Joe και Jeff Hardy, με τον νικητή του ματς να κερδίζει μία θέση για το Fatal 5-Way Match όπου θα καθορίσει τον αντίπαλο του Daniel Bryan για το WWE Championship στο Royal Rumble. Η αναμέτρηση ήταν δυνατή μεταξύ τους, ο Hardy προσπάθησε να χτυπήσει περισσότερο στο πόδι που είχε τραυματιστεί παλιότερα ο Joe, επίσης επιχείρησε και ένα swanton bomb αλλά δεν τα κατάφερε. Νικητής έφυγε ο Samoa Joe μετά από coquina clutch, και πήρε το εισιτήριο για το main event της βραδιάς.



Shinsuke Nakamura attacked United States Champion Rusev

Ακολούθησε η είσοδος του Rusev αποθεωμένος από το WWE Universe. Ο United States Champion δήλωσε περήφανος για την κατάκτηση του τίτλου και έχει ως στόχο να τον πάει όσο ψηλότερα γίνεται. Ξαφνικά όμως δέχτηκε την επίθεση του Shinsuke Nakamura. Ο πρώην US Champion χτύπησε τον "Bulgarian Brute" ενώ η μπάλα πήρε και την Lana καθώς προσπάθησε να προστατέψει τον σύντροφό της αλλά χτύπησε καθώς βρισκόταν στις πλάτες του Nakamura. Το brawl τελείωσε με τον "King of Strong Style" να περνάει μέσα από kinshasa τον Βούλγαρο.



Sonya Deville vs. Naomi

Στη συνέχεια της κόντρας μεταξύ Naomi και Mandy Rose, η Sonya Deville έχοντας την βοήθεια της Mandy κατάφερε να επικρατήσει της Naomi. Ο αγώνας ήταν αρκετά σύντομος και δεν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή ο κόσμος καθώς λίγο αργότερα ήταν προγραμματισμένη η εμφάνιση του John Cena στο μπλε επεισόδιο.



Becky Lynch interrupted John Cena

Ο John Cena έκανε την επιστροφή του μετά από καιρό στο SmackDown Live. Ο 16-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αντιμετώπισε αρκετά σκαμπανεβάσματα μέσα στο 2018, όπως ομολόγησε, ενώ ανέφερε πως δεν ήταν αρκετά σίγουρος στο να κάνει την επιστροφή του στο μπλε σόου. Έτσι κάλεσε οποιονδήποτε WWE Superstar θέλει να τον αντιμετωπίσει.


Ξαφνικά ακούστηκε η μουσική της Becky Lynch, η πρώην πρωταθλήτρια κατέβηκε στο ρινγκ με σκοπό να μιλήσει στον Cena. Συγκεκριμένα ανέφερε πως στόχος της δεν ήταν μόνο να αντιμετωπίσει την Charlotte, αλλά και να έχει το δικό της spot με τον John Cena. Πριν όμως προλάβει να απαντήσει ο Cena, τον σταμάτησε ο Andrade “Cien” Almas μαζί με την Zelina Vega και τους προκάλεσαν σε αγώνα την ίδια στιγμή.


John Cena & Becky Lynch vs. Andrade “Cien” Almas & Zelina Vega

Για πρώτη φορά στην ιστορία είδαμε τους συγκεκριμένους WWE Superstars αντιμέτωπους, και για να πούμε την αλήθεια δεν μας άφησε κακές εντυπώσεις ο αγώνας. Θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιο Pay-Per-View με ένα καλύτερο booking. Όπως και να 'χει όμως, ο Cena πέρασε μέσα από attitude adjustment και lightning fist τον Almas, ενώ το κερασάκι στη τούρτα έβαλε η Lynch όταν πέταξε τον Cena έξω από τα σχοινιά για να καθαρίσει το αποτέλεσμα με dis-arm-her.


Έπειτα ο "Leader of Cenation" έδωσε το χέρι του για να συγχαρεί την Becky Lynch, όμως αυτή δεν έδωσε σεβασμό και του απάντησε με το γνωστό "You can't see me" για να αποχωρήσει από την αρένα.



AJ Styles vs. Rey Mysterio vs. Mustafa Ali vs. Randy Orton vs. Samoa Joe
Winner faces 'WWE Champion' Daniel Bryan at Royal Rumble

Στο φινάλε του πρώτου WWE Show για το 2019, είδαμε ένα δυνατό Fatal 5-Way Match (υπό το βλέμμα του Daniel Bryan στα backstage) μεταξύ των AJ Styles, Rey Mysterio, Mustafa Ali, Randy Orton, και Samoa Joe ο οποίος κέρδισε την θέση επικρατώντας του Jeff Hardy στην έναρξη του επεισοδίου. Ο αγώνας είχε αρκετά highlights, αλλά ο νικητής ήταν ένας.


Και σίγουρα αναφερόμαστε στον AJ Styles. Ο "Phenomenal" κατάφερε να επικρατήσει στον αγώνα την στιγμή που χτύπησε με springboard 450 splash τον Randy Orton καθώς ο "Viper" εκτελούσε το RKO στον Mustafa Ali. Μεγάλη νίκη για τον AJ Styles, πλέον κοιτάζει να πάρει το αίμα του πίσω από τον Daniel Bryan στο Royal Rumble όπου θα τεθούν αντιμέτωποι σε ματς για το WWE Championship.



Αποτελέσματα SmackDown LIVE 01/01/2019:

- Ο Samoa Joe κέρδισε τον Jeff Hardy
- Η Sonya Deville νίκησε την Naomi
- Οι John Cena & Becky Lynch νίκησαν τους Andrade “Cien” Almas & Zelina Vega
- Ο AJ Styles επικράτησε των Rey Mysterio, Mustafa Ali, Randy Orton & Samoa Joe 


Δείτε όλο το επεισόδιο πατώντας "κλικ" εδώ:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη