Τα πιθανά πλάνα για το μέλλον της Asuka


Η Asuka είναι SmackDown Women's Champion και έχει μεγάλη ευθύνη στο να υπερασπίζεται τον τίτλο της ενάντια στα υπόλοιπα κορίτσια του blue brand. Όπως άλλωστε έκανε και τον καιρό που βρισκόταν στο NXT.

Στην αρχή είχε σχεδόν ανακοινωθεί πως η Asuka θα αντιμετώπιζε την Becky Lynch στο Royal Rumble Pay-Per-View, αλλά το WWE πήρε πίσω την ανακοίνωση καθώς υπάρχουν διαφορετικά πλάνα για το μέλλον της πρωταθλήτριας.

Αρχικά αυτή τη στιγμή να σημειωθεί πως η Asuka θα αντιμετωπίσει μία υποψήφια για το SmackDown Women's Title στο Royal Rumble. Αυτό το αναφέρουμε διότι στο SmackDown LIVE της Τρίτης είδαμε την Carmella, την Becky, και την Charlotte να ζητάνε title shot. Όμως, σε καμία περίπτωση ο Vince δεν σκοπεύει να μας δώσει ένα Fatal 4-Way Match για τον τίτλο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το WWE θα μας δώσει ένα mult-person match με αρκετά κορίτσια από το οποίο η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την Asuka στο Royal Rumble. Αυτό θα γίνει σε κάποιο επεισόδιο του SmackDown LIVE διότι στο Royal Rumble έχει ανακοινωθεί το 30-Woman Royal Rumble Match και δεν θα υπάρχει χρόνος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Mr. McMahon είναι ικανοποιημένος με την δουλειά της Asuka όσο καιρό βρίσκεται στο WWE, βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξε και η καλή επαφή που είχε με τον Triple H καθώς βρισκόταν στο NXT.




για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη