Survivor Series 2018: Ένα βήμα πριν το θαύμα!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Survivor Series 2018, ένα Pay-Per-View στο οποίο είδαμε την καταιγιστική κυριαρχία του Monday Night RAW απέναντι στο SmackDown Live. Ενώ στο main event ο Daniel Bryan λίγο έλειψε να πάρει την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του απέναντι στον Brock Lesnar. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ.


(Kickoff Match)
10-on-10 Tag Team Traditional Survivor Series Elimination Match

Ο μοναδικός αγώνας στο Kickoff ήταν αυτός ανάμεσα στις 10 ομάδες του RAW και του SD Live αντίστοιχα. Είδαμε έναν όμορφο αγώνα αφού η κάθε ομάδα χρησιμοποίησε διαφορετικές κινήσεις με τα δικά της στοιχεία. Πρώτοι από το ρινγκ έφυγαν οι Colons την στιγμή που οι Revival χρησιμοποίησαν το Shatter Machine στον Epico, για να πάρει το προβάδισμα το κόκκινο σόου.


Για να μην τα πολυλογούμε, ακολούθησαν μερικά fights μεταξύ των δύο brands, με αποτέλεσμα όρθιες και τελευταίες ομάδες να απομένουν οι Revival με τους Usos. Τα δίδυμα αδέρφια κατάφεραν να πάρουν την νίκη όταν ο Jimmy πέρασε μέσα από top-rope splash τον Dawson, αφιερώνοντας την επικράτηση αυτή στον Roman Reigns.


Women’s 5-on-5 Traditional Survivor Series Elimination Match

Στην μάχη των γυναικών, η Nia Jax ήταν αυτή που επικράτησε απέναντι στα κορίτσια του SmackDown Live καθώς έπαιξε βρώμικα τον ρόλο της. Αφού πρώτα πρόδωσε την Sasha Banks χτυπώντας την, πέρασε μέσα από μερικά leg drops την Asuka και σκόραρε το τελικό pinfall μετά από Samoan Drop, στέλνοντας το μήνυμα στην Ronda Rousey η οποία προετοιμάζεται για τον αγώνα της με την Nia Jax. Έτσι έγινε το 1-0 για το RAW.


Seth Rollins vs. Shinsuke Nakamura

Ο Intercontinental Champion έφυγε άξιος νικητής στην μάχη με τον United States Champion. Στα του αγώνα, ο Shinsuke Nakamura χρησιμοποίησε αρκετά χτυπήματα στα πόδια του Seth Rollins, όπως μάλιστα και mindgames. Ο "Architect" από την άλλη δεν τα έβαλε κάτω καθώς κατάφερε να κάνει και kickout στο 2, έπειτα από kinshasa του "King of Strong Style" στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το τελικό pinfall ήρθε όταν ο Rollins χτύπησε με curb stomp τον Nakamura για να κάνει το 2-0 για το κόκκινο σόου.


The AOP vs. The Bar

Οι δύο ομάδες κατέβηκαν στο ρινγκ με μοναδικό σκοπό να πάρουν το προβάδισμα και να καθαρίσουν το αποτέλεσμα... ή μάλλον να το ανατρέψουν καθώς το SD Live είχε δεχθεί ήδη 2 ήττες στη σειρά. Κατά την διάρκεια του ματς ο Cesaro κυνήγησε τον Drake Maverick μέχρι ο manager των RAW Tag Team Champions να πέσει επάνω στα χέρια του Big Show. Τότε ο "World’s Largest Athlete" άρπαξε τον Maverick από το λαιμό με αποτέλεσμα ο μικρόσωμος να φοβηθεί και να κατουρηθεί επάνω του. Αυτό τράβηξε την προσοχή των Cesaro & Sheamus και κατέληξαν να χάσουν τον αγώνα. Σημειώστε, 3-0.


Cruiserweight Championship Match
Buddy Murphy (c) vs. Mustafa Ali

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του πήρε ο Buddy Murphy καταφέρνοντας να ξεπεράσει το μεγάλο εμπόδιο του Mustafa Ali και να υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο του, στο μοναδικό Title Match του Pay-Per-View. Η νίκη ήρθε με Murphy’s Law.


Men's 5-on-5 Traditional Survivor Series Elimination match

Στην αρχή του αγώνα οι Drew Mlcntyre και Braun Strowman είχαν διαμάχη για το ποιος θα ξεκινήσει στον αγώνα. Ο Drew ξεκίνησε για την Raw Team και απέκλεισε σχεδόν κατευθείαν τον Samoa Joe με ένα claymore kick. Η SmackDown Team αντέδρασε αφού με άψογη συνεργασία σέρβιρε τον Strowman στον Shane McMahon ο οποίος απογειώθηκε πάνω του με eblow drop στο announce table. Ο Mysterio απέφυγε το Coupe De Grace του Balor και με 619 απέκλεισε τον Finn. Ο Shane επίσης έκανε την προσωρινή ανατροπή καθώς απέκλεισε τον Ziggler με ένα coast to coast.

WWE Photo

 Ο Braun όμως απέκλεισε τον Hardy και τον Mysterio με ένα powerslam στον καθένα. Ο Monster Among Men δεν σταμάτησε εκεί αλλά απέκλεισε και τον Miz με powerslam. Ο Shane έμεινε αντιμέτωπος με τους Lashley, Mclntyre και Strowman και ο τελευταίος τον αποτελείωσε με ένα ακόμη powerslam ώστε το Raw να κάνει το εμφατικό 4-0!

WWE Photo

Ronda Rousey vs Charlotte Flair

Η Charlotte Flari εφάρμοσε ένα natural selection στην Ronda Rousey αλλά εκείνη αμέσως απάντησε με armbar. Η Queen όμως το έσπασε με backbreaker και πολλαπλά kicks στη συνέχεια. Η Flair φάνηκε να είχε χτυπήσει στο χέρι της και έμεινε έξω από το ρινγκ. Η Ronda την προσέγγισε και η Charlotte της επιτέθηκε με ένα kendo stick. Η Ronda πήρε την νίκη με DQ υπέρ της και το Raw έκανε το 5-0.

WWE Photo

Μετά τον αγώνα, η Flair δεν σταμάτησε και εφάρμοσε shots με το kendo αλλά και με μία καρέκλα πάνω στην ανήμπορη Rousey. Η Queen αποχώρησε με την Ronda να έχει ματώσει αρκετά και να δέχεται την βοήθεια των υπεύθυνων.

WWE Photo

Brock Lesnar vs Daniel Bryan

Στην αρχή του αγώνα ο Daniel Bryan κατέφυγε στο ringside και δίστασε να έρθει αντιμέτωπος με τον Brock Lesnar. Όταν ήρθε ο Beast Incarnate κυριάρχησε καθώς εφάρμοσε πολλαπλά german suplexes πάνω του και κράτησε αρκετά τον έλεγχο του αγώνα. Ο Lesnar έκανε το F5 στον Bryan αλλά δεν ολοκλήρωσε το pin attempt καθώς ήθελε να βασανίσει και άλλο τον Bryan. Ο Daniel απάντησε όμως με ένα low blow χωρίς να τον δει ο διαιτητής και έφτασε πολύ κοντά στην νίκη με ένα running knee από το πουθενά.

WWE Photo

Ο "Yes" man πήρε momentum πάνω του και έκανε τα "Yes" kicks πάνω στον Brock. Ο WWE Champion έκανε ένα ακόμη running knee αλλά ο Universal Champion έκανε kick out ξανά στο 2. Ο Lesnar πήγε για το F5 αλλά ο Bryan το γύρισε σε Yes Lock. Ο Brock έφτασε ένα βήμα πριν το tap out στην κυριολεξία αλλά τελικά αντέδρασε και με ένα F5 πήρε την αγωνιώδη νίκη, κάνοντας το θριαμβευτικό 6-0 για το κόκκινο brand.

WWE Photo

WWE Photo


Αποτελέσματα Survivor Series 2018:
  • Η Team SmackDown νίκησε την Team Raw στο 10-on-10 Survivor Series Elimination tag team match στο kick off.
  • Η Team Raw επιβλήθηκε στην Team SmackDown στο Women's 5-on-5 Traditional Survivor Series Elimination match.
  • Ο Seth Rollins επικράτησε ενάντια στον Shinshuke Nakamura.
  • Οι AOP νίκησαν την Bar.
  • Ο Buddy Murphy νίκησε τον Mustafa Ali και παρέμεινε Cruiserweight Champion.
  • Η Team Raw επιβλήθηκε στην Team SmackDown στο Men's 5-on-5 Traditional Survivor Series Elimination match.
  • Η Ronda Rousey νίκησε την Charlotte Flair με DQ υπέρ της.
  • Ο Brock Lesnar επικράτησε ενάντια στον Daniel Bryan.
  • RAW 6-0 SmackDownLive

Για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης 



Νεότερη Παλαιότερη