SmackDown Live 20/11/2018: Ο απόλυτος εξευτελισμός!

Orton steals Mysterio's mask as SmackDown LIVE concludes.

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το πρώτο μπλε σόου μετά το Survivor Series. Η Charlotte Flair δήλωσε περήφανη και προκάλεσε και άλλο την Ronda Rousey. Οι Miz και Shane έκαναν μια απροσδόκητη συνεργασία που δεν τους βγήκε σε καλό. Ο Daniel Bryan μας αποκάλυψε τις σκέψεις του και ο Randy Orton διέλυσε τον Rey Mysterio στο main event. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με την Charlotte Flair να βρίσκετε στο ρινγκ και να αποκαλύπτει το πόσο της άρεσε που επιτέθηκε βάναυσα στην Ronda Rousey. Μάλιστα είπε πως πήρε συμβουλές και από την Becky Lynch και δεν μετανιώνει για ότι έκανε στο Survivor Series. Η Paige εμφανίστηκε και είπε στην Queen πως η Ronda θα έρθει να την βρει για εκδίκηση και εκείνη δήλωσε πανέτοιμη. Μετά εμφανίστηκαν οι IIconics και η Flair κανόνισε αγώνα ανάμεσα σ'αυτήν και την Peyton Royce.

WWE Photo

Charlotte Flair vs Billie Kay

Η Charlotte είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα με την Peyton να προσπαθεί να παρέμβει ύπουλα στον αγώνα. Η Kay προς το τέλος αντέδρασε αρκετά και είχε τον έλεγχο αλλά η Flair της έκοψε την φόρα με ένα natural selection για την νίκη. Μετά τον αγώνα η Queen προκάλεσε αμέσως την Peyton Royce να αγωνιστεί μαζί της.

WWE Photo

Charlotte Flair vs Peyton Royce

Η Flair κυριαρχούσε στον αγώνα και πήγε για την νίκη όμως η Billie Kay της επιτέθηκε από πίσω και η Charlotte πήρε την νίκη με DQ υπέρ της. Η Queen δέχτηκε μετά τον αγώνα double team αλλά απάντησε με ένα εμφατικό double spear στο ringside. Η Flair διέλυσε τις IIconics και αποχώρησε.

WWE Photo


Έπειτα είχαμε το Miz Tv με τον Shane McMahon να είναι καλεσμένος. Ο A-Lister μίλησε για το πόσο θάρρος έδειξε ο ίδιος στο Survivor Series και ειδικά ο Shane που ήταν last man από την Team SmackDown. Ο Miz είπε πως οι δυο τους είναι αυτοί που κατέχουν από κοινού το WWE World Cup και που τα έδωσαν όλα για το μπλε brand. Έτσι ο Miz πρότεινε στον Money να συνεργαστούν σε tag team match ως η "best in the world team". Ο Miz λοιπόν αποκάλυψε τους αντιπάλους τους οι οποίοι ήταν local competitors.

WWE Photo

Shane McMahon & Miz vs Local Competitors

Ο αγώνας άρχισε με τον Miz να κυριαρχεί απέναντι στον έναν από τους δύο αντιπάλους του. Ο Miz ήθελε να κάνει το tag στον Shane και δεν ήταν συγκεντρωμένος και έτσι ο αντίπαλος του πήρε απρόσμενη νίκη για την ομάδα του με roll up στον A-Lister.

... and Miz gets rolled up for the 1-2-3!

Thanksgiving Feast Fight: The New Day vs The Bar & Big Show

Ο αγώνας είχε γιορτινό κλίμα και αυτό ήταν των κλίμα των Ευχαριστιών με δύο τραπέζια γεματά φαγητό να βρίσκονται στο ringside. Ο Big E πέρασε τον Big Show μέσα από το ένα ρίχνοντας τον από το apron. Ο Kofi Kingston πήρε μία γαλοπούλα και χτύπησε με αυτή τον Sheamus πηδώντας από την κορυφή και ο Celtic Warrior πέρασε μέσα από το άλλο τραπέζι. Η νίκη ήρθε για την New Day με χτύπημα γαλοπούλας πάνω στον Sheamus από τον Big E.

WWE Photo

Μετά τον αγώνα, η New Day ξεφτίλισε τον Cesaro ο οποίος ήθελε να αντιδράσει. Τα τρία μέλη της New Day εκτόξευσαν πάνω του φαγητά και κυρίως πίτες οι οποίες τον έκανα χάλια και τελικά τον εξουδετέρωσαν.

WWE Photo

Asuka & Naomi vs Mandy Rose & Sonya Deville

Οι Sonya Deville και Mandy Rose είχαν μια έντονη ασυνενοησία και αυτό επέτρεψε στην Asuka με την βοήθεια της Naomi, να περάσει την Sonya μέσα από το Asuka Lock για να πάρει την νίκη για την ομάδα της.

WWE Photo

Στη συνέχεια ο Daniel Bryan εμφανίστηκε και μίλησε για το δύσκολο καιρό της αποθεραπείας του και τα όσα πέρασε. Είπε πως όσο βρισκόταν τρεις ώρες καθημερινώς σε hypebaric chamber, σκεφτήκε ότι ο ίδιος θα παλέψει για τα όνειρα του και τα όνειρα του θα παλέψουν για τον ίδιο. Ο WWE Champion μας αποκάλυψε ότι ο παλιός Daniel Bryan πέθανε και ότι το "Yes" movement πέθανε. Και τώρα ο ίδιος είναι ο νέος Daniel Bryan, ο WWE Champion και δήλωσε περήφανος γι'αυτό.

WWE Photo

Randy Orton vs Rey Mysterio

Ο Rey Mysterio πήγε από νωρίς για το 619 αλλά ο Orton τον απέφυγε. Όμως ο έμπειρος luchador απογειώθηκε αμέσως πάνω του από το apron και έτσι κυριάρχησε στο ringside. Ο Viper βέβαια είχε βλέψεις να βγάλει την μάσκα του Rey ώστε να τον ξεφτιλίσει. Ο Rey έκανε το 619 τελικά στον αντίπαλο του αλλά εκείνος βγήκε έξυπνα από το ρινγκ. Ο Mysterio πήγε να εκτοξευτεί κάτω από το bottom rope όπως συνηθίζει αλλά ο Orton τον ξάπλωσε με ένα εντυπωσιακό RKO. Έπειτα ο Randy πήρε την νίκη με ένα ακόμη RKO.

Mysterio connects with the 619, but Orton rolled to the outside and dropped an incoming Mysterio with an RKO!

After tossing The Ultimate Underdog back into the ring, The Viper once again levels Mysterio with an RKO for the win!

Μετά τον αγώνα, ο Viper πέρασε μία καρέκλα στον κεφάλι του ανήμπορου Mysterio και τον έστειλε στο ring post. Τελικά ο Orton έβγαλε την μάσκα του Rey και την κράτησε σαν τρόπαι εξευτιλίζοντας τον αντίπαλο του.

After the bout, Orton places a chair around Mysterio's throat and rams him into the ring post!

Αποτελέσματα SmackDown Live 20/11/2018:
  • Η Charlotte Flair νίκησε την Billie Kay.
  • Η Charlotte Flair νίκησε την Peyton Royce με DQ υπέρ της.
  • Οι Local Competitors επιβλήθηκαν στους Miz & Shane McMahon.
  • Η New Day επικράτησε ενάντια στους Bar & Big Show σε ένα Thanksgiving Feast Fight.
  • Οι Asuka & Mandy Rose νίκησαν τις Mandy Rose & Sonya Deville.
  • Ο Randy Orton επικράτησε ενάντια στον Rey Mysterio.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος






Νεότερη Παλαιότερη