NXT Takeover: War Games 2


Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το πρόσφατο PPV του NXT, το War Games 2 και σίγουρα μας άφησε απίστευτες εντυπώσεις, στιγμιότυπα και μια τεράστια πρόκληση στο main roster του WWE να προσπαθήσει να δώσει καλύτερο show εν' όψη Survivor Series!

Το show άνοιξε με τον νεοφερμένο Matt Riddle να βγαίνει στο ρινγκ με σαγιονάρες(!) και να μιλάει για το ότι δεν θα αγωνιστεί απόψε και ότι στο επόμενο επεισόδιο του NXT θα δώσει αγώνα με τον Kassius Ohno. Στην πορεία ο Ohno βγήκε έξω και του πρότεινε αφού υπάρχει διαιτητής στο ρινγκ και οι δυό τους είναι παρόν να γίνει το ματς τώρα.Και έγινε. Σε μερικά δευτερόλεπτα. Μια γονατιά στο κεφάλι του Ohno στα πρώτα δύο δευτερόλεπτα του αγώνα ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στον Riddle!





NXT Women's Championship
Shayna Baszler vs. Kairi Sane (2-out-of-3 Falls Match)

 Ο αγώνας αρχίζει με την Kairi Sane να ξεκινάει δυναμικά και στα πρώτα λεπτά οι φίλες της Shayna Baszler (και της Ronda Rousey) Marina Shafir και Jessamyn Duke να κάνουν την παρέμβαση τους έξω από το ρινγκ αποσπώντας την προσοχή της Sane ώστε να βρει ευκαιρία η πρωταθλήτρια και να την κλειδώσει σε ένα Kirifuda Clutch και να πάρει το πρώτο Fall με tap out.

Στη συνέχεια η πρωταθλήτρια είχε πολύ τον έλεγχο του αγώνα ώσπου οι δύο γυναίκες βρέθηκαν όρθιες στα σχοινιά έξω από το ρινγκ με την Sane να κερνάει την Baszler ένα DDT στο καναβάτσο και το κοινό να φωνάζει "Holy Shit". Με την κίνηση αυτή η Baszler βρέθηκε εκτός ρινγκ και αφού πήγαν να την σηκώσουν οι φίλες της, η Sane βρήκε την ευκαιρία να βουτήξει από το τρίτο σχοινί, έξω και πάνω και τις τρεις Horsewomen! Η ευκαιρία τελικά δόθηκε αφού μετά από αυτό η Sane πέταξε μέσα στο ρινγκ την πρωταθλήτρια και εκτέλεσε ξανά ένα Elbow Drop από το τρίτο σχοινί και το δεύτερο Fall του αγώνα.

Στην τρίτη πράξη του αγώνα οι Horsewomen πήγαν πάλι να αποσπάσουν την προσοχή του διαιτητή και χτυπώντας την Sane έδωσαν την ώθηση να βγει στο ρινγκ η Dakota Kai να βοηθήσει την Kairi Sane αριθμητικά και να επιτεθεί στις Horsewomen. Αυτό δεν ήταν αρκετό και έτσι έτρεξε για βοήθεια και η νεοφερμένη Io Shirai (βλ. Mae Young Classic) που ανέβηκε στο τρίτο σχοινί και εκτέλεσε ένα moonsault έξω από το ρινγκ στις Horsewomen!

Με όλο τον πανικό να επικρατεί η Baszler απέφυγε άλλο ένα elbow drop και γυρίζοντας το σε pin πήρε τη νίκη και το τρίτο Fall του αγώνα.








Johnny Gargano vs. Aleister Black

Εδώ συγγνώμη αλλά δεν θα πω πολλά.Θα πω απλά δείτε το εάν έχετε την ευκαιρία. Ίσως ο καλύτερος αγώνας της βραδιάς.Ότι φαντάζεστε σε ένα Wrestling ματς έγινε.Το μέλλον του WWE ξεκάθαρα. Πολλά reversals, πολλά dives, πολύ θεαματικό και ένας Heel Gargano που φαίνεται πολλά υποσχόμενος. Fun Fact: Ο Johnny Garganno είναι ο μόνος που έχει συμμετάσχει σε 11 Takeover Events! Έτσι αυτοαποκαλείται Johnny Takeover.

Παρ όλα αυτά δύο Black Mass έδωσαν τη νίκη στον Aleister Black μετά από αυτή την επική μάχη.






NXT Title Match
The Velveteen Dream vs. Tommaso Ciampa

Ένα όνομα θα μας απασχολήσει για τουλάχιστον 10 χρόνια και αυτό είναι Velveteen Dream. Ο VD για δεύτερο συνεχόμενο Takover ντύθηκε σαν τον Hulk Hogan και συγκεκριμένα με το Hollywood gimmick του.

Ο Ciampa αφού τον κορόιδεψε για την κορδέλα στα μαλλιά του ο αγώνας ξεκίνησε και είχε πολλές μιμήσεις του VD στον Hulk Hogan.Πολλά στιγμιότυπα είδαν τον VD να κάνει dive έξω από το ρινγκ πάνω στον Ciampa, να στοχεύει το τραυματισμένο γόνατο του πρωταθλητή, o Ciampa να τον πετάει πάνω στο Ισπανόφωνο announce table, τον VD να εκτελεί Figure Four Leg Lock(!) και το Leg Drop του Hogan (!), πολλά close falls για τον VD και το κοινό να τρελαίνεται σε κάθε του στιγμή.

Μια στιγμή είδαμε τον Ciampa να παίρνει τον τίτλο του για να χτυπήσει τον VD αλλά βρέθηκε να "τρώει" DDT από τον αντίπαλό του πάνω στον τίτλο. Μέχρι και το finisher του εκτέλεσε από το τρίτο σχοινί το Purple Rainmaker αλλά ο Blackheart έκανε το ένα kick out μετά το άλλο.

Την ευκαιρία βρήκε ο μισητός πρωταθλητής να πιάσει και να κεράσει ένα DDT τον VD ανάμεσα στα δύο ρινγκ (υπάρχει λόγος που υπήρχαν δύο ρινγκ στο Event) που ενώνονταν με μία μεταλλική βάση.

Με την κίνηση αυτή πήρε την νίκη και κράτησε τον τίτλο του ο Ciampa.






War Games:
The War Raiders, WWE UK Champion Pete Dunne and NXT North American Champion Ricochet vs. The Undisputed Era (Adam Cole, Bobby Fish, NXT Tag Team Champions Roderick Strong & Kyle O'Reilly)

Οι κανονισμοί είναι οι εξής: 2 ενωμένα ρινγκ με ένα τεράστιο κλουβί γύρω τους να τα περιτριγυρίζει.

1 άτομο από κάθε ομάδα ξεκινάει στο ρινγκ και οι υπόλοιπο περιμένουν σε δύο κλουβιά που βρίσκονται πάνω στη ράμπα εισόδου. Στα 5 πρώτα λεπτά ένα άτομο από την Undisputed Era θα βγει από το κλουβί και θα μπει στο ρινγκ. Κάθε 3 λεπτά ένα τυχαίο άτομο από τις 2 ομάδες θα ελευθερώνεται για να μπει στο ρινγκ μέχρι να μπει και ο τελευταίος και τότε ξεκινάει επίσημα το War Games. Όποιος σκαρφαλώσει ή βγει από το κλουβί χάνει. Η νίκη έρχεται μόνο με Pinfall ή Submission.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Adam Cole και τον Ricochet και στη συνέχεια μπήκαν όλοι στα ρινγκ μέχρι που στα κλουβιά είχε μείνει ο Bobby Fish και ο Pete Dunne αντίστοιχα. Όταν ήρθε η ώρα του Fish να μπει στον αγώνα πήρε το λουκέτο από το δικό του κλουβί και έβαλε δεύτερο στο κλουβί του UK Champ! Έτσι η Undisputed Era κέρδισε χρόνο και υπερτερούσε αριθμητικά μέχρι που ένα μάτσο διαιτητές ήρθαν με ένα γιγάντιο κόφτη για να βγάλουν το λουκέτο που έβαλε ο Fish και πέταξε και το κλειδί στο κοινό.

Η συνέχεια χαοτική, τα Highlights άπειρα και γενικά κάτι που δεν θα δείτε στο main roster του WWE. Εάν περιγράφαμε κάθε στιγμιότυπο του αγώνα θα γράφαμε για 10 ώρες συνεχόμενες. Προτείνω πάλι όποιος έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον πόλεμο αυτό στο Main Event που πραγματικά σοκάρει κάθε στιγμή. Τη νίκη πήραν οι Ricochet και Dunne για την ομάδα τους ενώ έκαναν διπλό pin στον Adam Cole. Το καλύτερο Highlight; Ένα διπλό Moonsault από την κορυφή των κλουβιών από τον Ricochet!

Εγώ παρ' όλα αυτά θα σας χαρίσω πολλές φωτογραφίες από τον απολαυστικό αυτό αγώνα!















Αποτελέσματα NXT TakeOver: War Games 2:


  • Ο Matt Riddle νίκησε τον Kassius Ohno με pinfall
  • Η Shayna Baszler νίκησε την Kairi Sane και παρέμεινε πρωταθλήτρια 
  • Ο Aleister Black νίκησε τον Johnny Gargano με pinfall
  • Ο Tommaso Ciampa νίκησε τον Velveteen Dream και παρέμεινε πρωταθλητής 
  • Oι Ricochet & Pete Dunne & War Raiders νίκησαν την Undisputed Era με pinfall




Για το Ringside House
Πάνος Κάσδαγλης
Νεότερη Παλαιότερη