Νέα σχετικά με τραυματισμένους Superstars


Παρακάτω τα τελευταία νέα σχετικά με τους τραυματισμένους WWE Superstars:


  • Η Charlotte Flair αναμένεται να επιστρέψει στα ρινγκ σε 3 περίπου εβδομάδες, για να ξεκινήσει το χτίσιμο για το SummerSlam!
  •  Ο Jason Jordan έχει πάρει το OK από τους γιατρούς εδώ και ένα μήνα περίπου για να επιστρέψει αλλά η εταιρεία περιμένει να τον βάλει σε κάποιο σενάριο για να ενταχθεί σωστά η επιστροφή του. Φήμες ακούγονται για επανένωση με τον Chad Gable για να σχηματιστούν ξανά οι American Alpha, αυτή τη φορά στο Raw.
  • Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο ο Dean Ambrose αναμένεται να γυρίσει στο τέλος του καλοκαιριού. Την προηγούμενη βδομάδα συναντήθηκε με γιατρούς για να κάνει αποθεραπεία και βρισκόταν και στο Performance Center.
  • Ο Fandango πέρασε χειρουργείο για τον αριστερό του ώμο στην εβδομάδα που μας πέρασε αλλά δεν είναι επίσημη η ημερομηνία επιστροφής του ακόμα. Ο ίδιος ανέφερε στο Twitter ότι το πιο πιθανό θα είναι να επιστρέψει σε 6 μήνες από τώρα.
  •  Ο Goldust επίσης την περασμένη εβδομάδα έκανε χειρουργείο και στα δύο του γόνατα αλλά δεν έχει αναφέρει ούτε ο ίδιος ούτε το WWE κάτι για την επιστροφή του.
  • Ο R-Truth βρίσκεται backstage στα γυρίσματα του Smackdown όπως έχουμε δει σε κάποια segments τις τελευταίες εβδομάδες αλλά το μόνο ματς που αγωνίστηκε ήταν το Andre the Giant Memorial Battle Royal στη Wrestlemania 34 για φέτος, από τον Οκτώβριο που υπέστη ένα τραυματισμό σε ένα ματς με τον Elias.
  • Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ο Lars Sullivan του NXT είναι τραυματίας με σπασμένο σαγόνι, αλλά αυτό είναι μόνο για σεναριακούς σκοπούς για να μείνει εκτός από τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων. Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει σύντομα για να ξεκινήσει χτίσιμο για το Takeover: Brooklyn.

Για το Ringside House 
"Undisputed" Πάνος Κάσδαγλης

 
Νεότερη Παλαιότερη