NXT 11/7/2018 : UNDISPUTED!



Η Undisputed Era κυριάρχησε σε ένα ακόμη επεισόδιο του NXT με την κατάκτηση των τίτλων Tag Team! 
Adam Cole vs. Danny Burch

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς ο Adam Cole αγωνίστηκε κόντρα στον Danny Burch, με τον Burch να ξεκινάει δυναμικά στο ματς αλλά σύντομα ο Cole άρχισε να ελέγχει τον αγώνα με ένα πέταγμα στο ringside και στη συνέχεια με πολλά strikes, kicks και subbmissions. Στο τέλος τον αγώνα καθόρισε το γόνατο το Cole στο κεφάλι του Burch και το pinfall.



Νωρίτερα backstage η Candice LaRae ξεκίνησε ένα καυγά brawl με την NXT Women's Champion Shayna Baszler με αρκετούς officials να τις χωρίζουν. Η Women's Champion δέχτηκε χαστούκι από την Candice.

Επίσης σε συνέντευξη με την Cathy Kelley η Dakota Kai μιλούσε και διακόπηκε από την Lacey Evans με τις δύο να κλέινουν αγώνα για την επόμενη εβδομάδα.

Kairi Sane vs. Vanessa Borne

Στο ξεκίνημα η Borne απαντούσε σε ότι τις έριχνε η Sane. Πολλά reversals, kicks και strikes. Ο αγώνας ελεγχόταν καθαρά από την Borne μέχρι που ένα reversal από την Sane άλλαξε την πορεία του αγώνα και η Sane καθάρισε με ένα πολύ εντυπωσιακό και περίεργο submission finisher το Anchor!




Μετά τον αγώνα μίλησε στην Shayna Baszler και της δήλωσε πως έρχεται να πάρει τον τίτλο Women's του NXT!

Backstage o NXT Champion Aleister Black ρωτήθηκε για τον αγώνα τίτλου που θα δώσει με τον Tommaso Ciampa σε δύο εβδομάδες. Εμφανίστηκε δίπλα του ο Johnny Gargano και του είπε πως ο Ciampa δεν πρέπει και δεν μπορεί να κερδίσει τον τίτλο του NXT. (Γιατί τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά). Ο Black του είπε να κάτσει στην άκρη και ότι θα χειριστεί ο ίδιος τον Ciampa. Φεύγοντας ο Σικελιανός την είχε στημένη στον πρωταθλητή και με ένα πισώπλατο χτύπημα τον "κέρασε" ένα DDT στο πάτωμα και έφευγε χαμογελώντας!

Moustache Mountain (Tyler Bate and Trent Seven) (c) vs. Undisputed Era (Roderick Strong and Kyle O'Reilly) (NXT Tag Team Championship)

Στο Main Event της βραδιάς έγιναν όλα! Ματς τίτλου. Υπέροχος αγώνας. Υπέροχο Storytelling.
Στην αρχή του αγώνα οι Άγγλοι νέοι πρωταθλητές (όχι για πολύ!) ξεκίνησαν ένα brawl με την UE με πολλά double team moves και στη συνέχεια τους πέταξαν στο ringside. Μετά από ένα reversal η UE άρχισε να ελέγχει το ματς όταν και αφού ήχησε το καμπανάκι. Η ιστορία μας έδειξε ότι η UE είχε κρατήσει στο καναβάτσο για πάνω από δέκα λεπτά τον Trent Seven μέχρι που το τραυμάτισαν σοβαρά το ένα πόδι σε αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει tag. To Hot Tag ήρθε μετά από πολύ ώρα και ο Tyler Bate μπήκε στο ρινγκ σαν ταύρος και καθάρισε την UH μόνος του για πολύ ώρα σε μια φανταστική σειρά κινήσεων και reversals, που συμπεριλάμβανε ένα Cesaro Swing στον O'Reily ενώ είχε τον Strong στους ώμους του!!! Μετά από ένα λάθος έκανε tag τον εαυτό του μέσα ο Seven ενώ ήταν στην ουσία...κουτσός. Πολλαπλά submission στο πόδι του σε σημείο εξάρθρωσης έφερε τον Bate σε σημείο να πετάει λευκή πετσέτα στο ρινγκ για να σώσει τον partner του από σοβαρό τραυματισμό σε κόστος των τίτλων. Μετά τον αγώνα οι Adam Cole και Bobby Fish βρέθηκαν στη ράμπα για να γιορτάσουν όλοι μαζί την τεράστια νίκη της UH και την επιστροφή των τίτλων tag team και το κλείσιμο του επεισοδίου.







Αποτελέσματα αγώνων:

  • Ο Adam Cole νίκησε τον Danny Burch με pinfall
  • Η Kairi Sane νίκησε την Vanessa Borne με submission
  • Οι Undisputed Era (Roderick Strong & Kyle o'Reily) νίκησαν τους Mustache Mountain (Trent Seven & Tyler Bate) με παραίτηση (NXT Tag Team Title Match & New Champions)

Για το Ringside House
"Undisputed" Πάνος Κάσδαγλης


Νεότερη Παλαιότερη