Πότε επιστρέφει ο Dean Ambrose;


Ο Dean Ambrose αποτελεί εδώ και καιρό την μεγαλύτερη απώλεια του WWE στα τηλεοπτικά προγράμματα του καθώς είναι ένας από τους διασημότερους wrestlers της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Ο Lunatic Fringe απουσιάζει από τον Δεκέμβριο όπου είχε υποστεί τραυματισμό στον τρικέφαλο και αυτή την στιγμή υπάρχουν νεότερες πληροφορίες όσον αφορά στην επιστροφή του.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα στον Σεπτέμβρη. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το Summerslam το οποίο είναι ένα από τα σημαντικότερα shows του WWE μέσα στον χρόνο και πραγματικά ο Lunatic Fringe θα είναι μεγάλη απώλεια για το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού. Ωστόσο υπάρχει και το σενάριο, το οποίο συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, να επιστρέψει έγκαιρα για το Summerslam όπου θα έχει κανονικά αγώνα και storyline.


Τον τελευταίο μήνα, ο Dean βρισκόταν στο WWE Perfomance Centre. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν συνέχιζε την αποθεραπεία του ή είχε κάνει την επιστροφή του στο ρινγκ και προετοιμαζόταν για να αγωνιστεί ξανά. Αν όντως δεν έχει τελειώσει την αποθεραπεία του στο Perfomace Centre τότε δεν θα τον δούμε στο Summerslam εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οι ιθύνοντες της εταιρείας βέβαια ίσως και να κρατάνε τον Ambrose εκτός ρινγκ για να επιστρέψει με τον κατάλληλο τρόπο και την κατάλληλη στιγμή...



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος




Νεότερη Παλαιότερη