SmackDown Live 10/07/2018: Through Hell and Fire!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο μπλε εβδομαδιαίο σόου με την Team Hell No να δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Extreme Rules σε συνεργασία με την New Day. Επίσης οι κόντρες των Jeff Hardy - Shinshuke Nakamura και AJ Styles - Rusev έγιναν ακόμη πιο έντονες. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με το Miz Tv με καλεσμένους την Team Hell No. Ο Miz μίλησε λίγο για την ιστορία τους και μάλιστα τόνισε ότι ο Daniel Bryan φοβάται τον ίδιο από τότε που επέστρεψε και κρύβεται πίσω από την πλάτη ενός τελειωμένου Demon. Ο Kane εκνευρίστηκε και άρπαξε από τον λαιμό τον A-Lister αλλά οι Bludgeon Brothers τους διέκοψαν. Η SAnitY επιτέθηκε από πίσω στην Team Hell No όσο τα αδέρφια έβγαλαν εκτός τον Kane. Η New Day ήρθε στην βοήθεια αλλά δεν κατάφερε κάτι με τους heels να κυριαρχούν.



AJ Styles vs Shinshuke Nakamura

Ο Shinshuke Nakamura έχοντας τον έλεγχο πήγε για ένα kinshasa στην αρχή αλλά ο AJ Styles το απέφυγε όσο οι Rusev και Aiden English βρίσκονταν στο commentary table. Ο King of Strong Style πέρασε τον αντίπαλο του μέσα από triangle αλλά ο Phenomenal One ξέφυγε, έστειλε τον Shinshuke στο ringside και απογειώθηκε πάνω του με ένα phenomenal forearm από το ρινγκ. Στο ringside ο Aiden English μπήκε στην μέση και δέχτηκε ένα kinshasa το οποίο προοριζόταν για τον Styles ο οποίος το απέφυγε. Στην επιστροφή στο ρινγκ ο Rusev επιτέθηκε στον WWE Champion ο οποίος πήρε την νίκη με DQ υπέρ του.
Μετά τον αγώνα, οι Rusev και Nakamura συνεργάστηκαν για να διαλύσουν τον AJ Styles. Ο Jeff Hardy έκανε την παρέμβαση και βοήθησε τον WWE Champion με την Paige να ανακοινώνει ένα tag team match ανάμεσα τους εδώ και τώρα.



AJ Styles & Jeff Hardy vs Shinshuke Nakamura & Rusev

Ο Rusev είχε τον έλεγχο αλλά ο AJ Styles τον πέρασε ξαφνικά από το sleeper hold αλλάζοντας την ροή του αγώνα. Ο Hardy έφτασε κοντά στην νίκη από νωρίς με το whisper in the wind στον Bu;garian Brute αλλά ο Nakamura έσπασε το pin έγκαιρα. Ο US Champion έκανε το twsit of fate στον Rusev και πήγε για το Swanton Bomb. Ο Shinshuke τον έριξε από την κορυφή και έτσι ο Rusev πήρε την νίκη για την ομάδα του με Machka Kick στον Jeff όσο ο Styles ήταν εκτός.



Lumberjack match: Asuka vs James Ellsworth

Ο αγώνας άρχισε και η Asuka κυριάρχησε αμέσως στο ρινγκ με τον James Ellsworth να καταφεύγει στο ringside όπου βρισκόταν όλο το γυναικείο roster ως lumberjacks. Εκείνες πήγαν να κάνουν το καθήκον τους αλλά ένα μεγάλο brawl ξέσπασε ανάμεσα τους. Η Empress Of Tommorrow απογειώθηκε από την κορυφή πάνω σε όλες και σταμάτησε το brawl. Η Carmella έδωσε ένα σπρέι στον James για να το χρησιμοποιήσει ύπουλα αλλά δεν πρόλαβε καθώς η Asuka τον πέρασε μέσα από το Asuka Lock για την νίκη.


Μετά τον αγώνα η Carmella επιτέθηκε αμέσως στην Asuka με τα εμφατικά kicks της και ο Ellsworth της έριξε με το σπρέι στο πρόσωπο με εκείνη να μην μπορεί να αντιδράσει.


Στα παρασκήνια η Paige ανακοίνωσε στους James Ellsworth και Carmella ότι στο Carmella vs Asuka στο Extreme Rules, ο James θα βρίσκεται κλειδωμένος πάνω από το ρινγκ σε ένα shark cage κατά την διάρκεια του αγώνα.

Sin Cara vs Andrade "Cien" Almas

Ο Almas κράτησε αρχικά τον έλεγχο απέναντι στον Sin Cara με την Zelina Vega να τον υποστηρίζει από το ringside. Ο Cara αντέδρασε με πολλαπλές όμορφες κινήσεις όπως moonsault από το δεύτερο σκοινί καθώς και hurricanrana. Ο Cien πρόλαβε τον Cara στην κορυφή και τον τοποθέτησε σωστά ώστε να πάρει την νίκη με double knees στην γωνία.


10 man tag team match: Team Hell No & New Day vs The Bludeon Brothers & SAnitY

Ο αγώνας άρχισε με ένα δυνατό brawl με την Team Hell No και την New Day να απωθούν τους αντιπάλους τους από το ρινγκ. Ο Harper απογειώθηκε από την κορυφή πάνω στον Xavier Woods για να πάρει τον έλεγχο για την ομάδα του. Ένα δεύτερο brawl ξέσπασε και οι Daniel Bryan και Eric Young ήρθαν αντιμέτωποι με τον πρώτο να εφαρμόζει ένα όμορφο hurrincanrana καθώς και μερικά "Yes" kicks.


Ο Kane έκανε το chokeslam στον Wolfe αλλά ο Rowan έστειλε εκτός ρινγκ τον Demon. Ο Woods έβγαλε εκτός από την κορυφή τον Rowan με τον Kofi Kingston να απογειώνεται πάνω στον Harper. Έπειτα ο Big E καθάρισε το ρινγκ με ένα Spear μέσα από τα σκοινιά πάνω στον Killian Dain. Τελικά ο Daniel Bryan ήταν στην κατάλληλη θέση και εκτέλεσε τον Young με flying knee για να πάρει την νίκη για την ομάδα του.




Αποτελέσματα SmackDown Live 10/07/2018:

  • Ο AJ Styles νίκησε τον Shinshuke Nakamura με DQ υπέρ του.
  • Οι Rusev & Shinshuke Nakamura επικράτησαν ενάντια στους AJ Styles & Jeff Hardy.
  • Η Asuka νίκησε τον James Ellsworth σε ένα lumberjack match.
  • Ο Andrade "Cien" Almas νίκησε τον Sin Cara.
  • Οι Team Hell No & New Day επιβλήθηκαν στους SAnitY & Bludgeon Brothers.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος







Νεότερη Παλαιότερη