RAW 09/07/2018: Flying "Guy"!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το κόκκινο εβδομαδιαίο σόου με τον Drew Mclntyre να παίρνει μια μεγάλη νίκη στο main event. Επίσης ένα χάος ξέσπασε ανάμεσα στους Bobby Lashley και Roman Reigns όσο τα πράγματα ανάμεσα στις Alexa Bliss και Nia Jax έγιναν αρκετά extreme ενόψει του αγώνα τους. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Roman Reigns να καλεί στο ρινγκ τον Bobby Lashley για μια μάχη. Εκείνος ανταποκρίθηκε και οι δυο τους άρχισαν ένα brawl με τον Kurt Angle να καλεί superstars από το locker room για να τους χωρίσουν. Το κατάφεραν αλλά ο Lashley ξέφυγε δύο φορές και επιτέθηκε βάναυσα στον Big Dog. Στο τέλος όμως ο Reigns απογειώθηκε από το ρινγκ με dive πάνω σε όλο το locker room και στον Lashley με το brawl να τελειώνει κάπου εκεί.


Mickie James & Alexa Bliss vs Nia Jax & Natalya

Η Alexa Bliss είχε κυριαρχήσει στον αγώνα για την ομάδα της απέναντι στην Natalya η οποία όμως κατάφερε μετά από ώρα να κάνει το hot tag στην Nia Jax. Η Jax έριξε την Mickie James δύο φορές από ψηλά και την αποτελείωσε με ένα leg drop για να πάρει την νίκη για την ομάδα της.
Αμέσως μετά τον αγώνα, η Little Miss Bliss επιτέθηκε από πίσω στην Nia με ένα kendo stick. Εφάρμοσε και ένα χτύπημα μ'αυτό στην Natalya πριν η Jax το αρπάξει με την Bliss να το βάζει στα πόδια.


Στα παρασκήνια, ο Kevin Owens μπήκε στο γραφείο του Kurt Angle και τόνισε πως βρίσκεται στο Raw έπειτα από ότι του έχει κάνει ο Braun Strowman τον τελευταίο καιρό, ενώ έχει το δικαίωμα από γιατρούς να μην βρίσκεται εδώ. Έπειτα κατέληξε πως θα μείνει στο γραφείο του Angle για να παραμείνει ασφαλής από τον Strowman με τον Kurt να μην δείχνει χαρούμενος.

Mojo Rawley vs No Way Jose

Ο No Way Jose κατάφερε και κράτησε τον έλεγχο αρχικά μέχρι που ο Mojo τον ξάπλωσε με ένα shoulder χωρίς να παίρνει την νίκη. Ο Rawley κυριάρχησε στο υπόλοιπο του αγώνα και πήρε την νίκη τελικά alabama slam.


Είδαμε πάλι ένα segement στην μεγάλη οθόνη ανάμεσα στις Bayley και Sasha Banks με τις δύο να μαλώνουν πάλι μεταξύ τους.

Ο Seth Rollins εμφανίστηκε στο ρινγκ και δήλωσε πως είναι έτοιμος να πάρει παραπάνω νίκες από τον Dolph Ziggler σε 30 λεπτά και να γίνει ξανά Intercontinental Champion. Ο Dolph Ziggler εμφανίστηκε και τόνισε ότι θα νικήσει με μεγάλη διαφορά. Ο Kingslayer έκανε "καζούρα" στον Drew Mclntyre ο οποίος τον προκάλεσε σε αγώνα μέσα στα νεύρα του. Ο Seth Rollins, αφού δέχτηκε την πρόκληση, είπε πως είναι ένας "Bad Man" και αποχώρησε πριν του επιτεθούν οι heels.


Matt Hardy vs Bo Dallas

Ο Matt Hardy πήρε τον έλεγχο στο ρινγκ αλλά και στο ringside αφού εφάρμοσε ένα όμορφο suplex εκεί στον αντίπαλο του. Ο Hardy πήγε να αποτελειώσει τον Bo αλλά ο Axel έκανε το distraction από το apron με τον Bray Wyatt να του ορμάει από πίσω. Ο Dallas όμως το εκμεταλλεύτηκε αυτό και πήρε την νίκη ρίχνοντας τον Hardy από το τρίτο σκοινί.
Μετά τον αγώνα, η B Team πανηγύρισε έξαλλα αλλά οι Hardy και Wyatt τους επιτέθηκαν με τις γνωστές τους κινήσεις για να δώσουν ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Extreme Rules.


Στα παρασκήνια, ο Bobby Lashley δήλωσε στην Renee Young πως δεν τρέφει κανέναν σεβασμό για τον αντίπαλο του στο Extreme Rules, Roman Reigns.

Ember Moon vs Liv Morgan

Η Moon ήθελε να καθαρίσει νωρίς τον αγώνα και πήγε για ένα dive με την Liv Morgan να την αποφεύγει έξυπνα από το ringside. Η Liv κράτησε τον έλεγχο αρκετά αλλά η Ember αντέδρασε και πήρε την νίκη με bridge pin attempt.


Στα παρασκήνια, ο Kurt Angle ανακοίνωσε στους Ziggler και Mclntyre ότι αν ο Drew χάσει σήμερα απέναντι στον Rollins θα αποκλειστεί από το ringside στο 30-minutes Iron match του Extreme Rules ανάμεσα σε Rollins και Ziggler.

Finn Balor & Bobby Roode vs Baron Corbin & Elias

Οι heels κυριάρχησαν αρχικά στον αγώνα απέναντι στον Bobby Roode μέχρι που ο Finn Balor πήρε το hot tag έριξε τον Corbin από το apron και έστειλε τον Elias στο ringside. Ο Demon King πήγε να απογειωθεί αλλά ο Constable τον πρόλαβε και τον έπιασε από το πόδι ώστε ο Elias να πάρει τον έλεγχο. Ο Balor εφάρμοσε ένα slingblade στον Lone Wolf και έκανε το tag στον Bobby ο οποίος έκανε το blockbuster στον Baron το οποίο του έδωσε σχεδόν την νίκη.


Ο Baron έφτασε κοντά στην νίκη με ένα chokeslam bakcbreaker στον Roode αλλά ο Finn έσπασε τον pin. Ο Constable έβγαλε εκτός τον Balor ύπουλα χτυπώντας τον σε ευαίσθητο σημείο. Ο Glorious έκανε το Glorious DDT στον Elias αλλά ο Corbin ήρθε από πίσω και πήρε την νίκη με το End Of Days στον Roode.


Ο Kurt Angle κάλεσε στο γραφείο του κρυφά τον Braun Strowman και ο Kevin Owens σηκώθηκε από τον τρόμο του. Ο Angle ανακοίνωσε το Strowman vs Owens για την Κυριακή σε ένα steel cage match με τον Kevin να απορεί με την απόφαση χωρίς να έχουμε τελικά κάποια σύγκρουση.

Seth Rollins vs Drew Mclntyre

Ο Drew Mclntyre κράτησε αρχικά τον έλεγχο και πέρασε τον αντίπαλο του μέσα από το abdominal stretch μέχρι που ο Seth Rollins έφυγε και απάντησε με ένα dropkick. Ο Kingslayer προσπάθησε να κρατήσει τον έλεγχο και έκανε το suicide dive στον Drew στο ringside μόνο που εκείνος έμεινε όρθιος και έστειλε τον Seth δυνατά στο apron. Ο Architect βρήκε το κουράγιο και εφάρμοσε τελικά δύο συνεχόμενα dives στον Mclntyre κυριαρχώντας.


O Drew απάντησε με ένα sitdown powerbomb με τον Rollins να κάνει kick out στο 2. Ο Seth έβαλε τον αντίπαλο του στην κατάλληλη θέση στην γωνία και πήγε για stomp αλλά ο Drew εντυπωσιακά σηκώθηκε και τον εκτόξευσε από την κορυφή. Ο Rollins χτύπησε τον Ziggler με kick και έκανε το frogsplash στον αντίπαλο του ο οποίος έκανε kick out στο 2.O Kingslayer συνέχισε το έργο του με ένα buckle bomb. Ο Dolph πήγε να χωθεί ξανά και ο Rollins τον φιλοδώρησε με ένα stomp μόνο που από πίσω ο Mclntyre πήρε την μεγάλη νίκη με το Claymore kick.




Αποτελέσματα RAW 09/07/2018:

  • Οι Nia Jax & Natalya νίκησαν τις Alexa Bliss & Mickie James.
  • Ο Mojo Rawley νίκησε τον No Way Jose.
  • Ο Bo Dallas επιβλήθηκε στον Matt Hardy.
  • Η Ember Moon νίκησε την Liv Morgan.
  • Οι Baron Corbin & Elias Samson επιβλήθηκαν στους Finn Balor & Bobby Roode.
  • Ο Drew Mclntyre επικράτησε ενάντια στον Seth Rollins και θα είναι στο ringside του Rollins vs Ziggler στο Extreme Rules.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη