Τι γίνεται με τον Brock Lesnar;


Ο Brock Lesnar είναι ένας WWE superstar ο οποίος έχει δεχτεί σκληρή κριτική από το WWE Universe για το γεγονός ότι δεν υπερασπίζεται τον Universal Championship και εμφανίζεται στα τηλεοπτικά shows σπανίως. Ο Beast Incarnate έμοιαζε εκτός εταιρείας μετά την Wrestlemania 34 αλλά υπέγραψε νέο αλλά σύντομο συμβόλαιο με την εταιρεία. Ωστόσο η εμφάνιση του πριν από αρκετές ώρες στο UFC 226, πυροδότησε κι'άλλες φήμες που τον θέλουν εκτός WWE.

Πιο συγκεκριμένα, ο Lesnar βρισκόταν στο ringside στο UFC 226 και στο main event του το οποίο περιλάμβανε το Miocic vs Cormier. Μετά τον αγώνα, ο νικητής Cormier κάλεσε τον Brock στο οκτάγωνο και οι δυο τους πιάστηκαν σχεδόν στα χέρια. Όπως όλα δείχνουν ο Brock θα αγωνιστεί ξανά σύντομα στο UFC με αντίπαλο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Cormier.


Όσον αφορά στο τι θα κάνει στο WWE ως Universal Champion για το υπόλοιπο του συμβολαίου του, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Είναι σίγουρο το ότι ο Lesnar δεν θα μπορέσει να φύγει στο UFC με το Universal Championship. Ωστόσο είναι πιθανό το να ανανεώσει ξανά με το WWE και παράλληλα να αγωνίζεται και στο UFC έχοντας και την "κόκκινη" ζώνη στον ώμο του.
Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του λήγει στα τέλη Αυγούστου και σ'αυτό περιλαμβάνεται να αγωνιστεί ακόμη μια φορά για το WWE. Αν είναι να φύγει, ο επικείμενος τελευταίος αγώνας αυτός θα είναι και ο τελευταίος του ως Universal Champion. Οι ιθύνοντες της εταιρείας όμως θα μπορούσαν να του αφαιρέσουν την ζώνη με την φυγή από την εταιρεία και να έχουμε έναν vacant παγκόσμιο τίτλο. Το τελευταίο αυτό σενάριο προέκυψε από την πιθανότητα ο Lesnar να μην αγωνιστεί καν στο Summerslam και να αποχωρήσει χωρίς να έχει χάσει τον τίτλο αγωνιστικά.


Αυτό είναι λοιπόν το status του Brock Lesnar στο WWE προς το παρών με εμάς το WWE Universe να παραμένουμε στο σκοτάδι όσον αφορά στο μέλλον του Brock αλλά και κυρίως στο μέλλον του Universal Championship.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη