RAW 25/06/2018: Αποτυχημένοι αλλά ενωμένοι!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το κόκκινο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τον Sethn Rollins να μην καταφέρνει να ανακτήσει το Intercontinental Championship λόγω μιας ύπουλης παρέμβασης. Οι Brock Lesnar και Paul Heyman άλλαξαν τα πλάνα ενόψει Extreme Rules και ο Braun Strowman προκάλεσε ένα ακόμη χάος έξω από την arena με επιπτώσεις για τον Kevin Owens. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Kurt Angle, "Constable" Baron Corbin, Roman Reigns και Bobby Lashley να βρίσκονται στο ρινγκ. Οι Reigns και Lashley αντάλλαξαν αρκετές προσβολές με τον πρώτο να τονίζει το τι έχει καταφέρει στο WWE τα τελευταία χρόνια όσο ο Bobby έλειπε. Από την άλλη ο Lashley υποστήριξε πως ο Big Dog παλεύει τρία χρόνια να νικήσει τον Beast Incarnate χωρίς επιτυχία. Ο Kurt Angle τους ενημέρωσε ότι το multi man match στο Extreme Rules ακυρώθηκε μιας και ο Universal Champion, Brock Lesnar δεν συμφώνησε όσον αφορά στο συμβόλαιο του. Ο GM του κόκκινου σόου είπε πως θα κανονίσει ένα one on one match ανάμεσα στους στο ερχόμενο PPV αλλά για την ώρα έχουν κοινό εχθρό.


Roman Reigns & Bobby Lashley vs The Revival

Από την αρχή του αγώνα, οι Roman Reigns και Bobby Lashley δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν και να συνεργαστούν αποτελεσματικά μαζί. Ο Lashley τα βρήκε σκούρα απέναντι στις double team επιθέσεις της Revival και ο Big Dog απάντησε με πολλαπλά superman punches. Ο Roman ήταν έτοιμος για το τελικό Spear αλλά φοβήθηκε το tag του Lashley. Ο Dawson έβγαλε εκτός τον Bobby και ο Reigns εκτέλεσε τον Dawson με Spear. Μόνο που ο Dash ήταν ο legal men και με ένα roll up στον Roman πήρε την μεγάλη νίκη για την ομάδα του.


Matt Hardy vs Curtis Axel

Πριν τον αγώνα είχαμε ένα promo πάλι από την B Team η οποία εμφανίστηκε ντυμένη όπως οι Matt Hardy και Bray Wyatt. Ο Axel ως Matt Hardy αντιμετώπισε τον πραγματικό Matt Hardy και πήρε μία τεράστια και εύκολη νίκη αφού εφάρμοσε ένα crossbody έπειτα από λάθος του Matt.
Μετά τον αγώνα, η B Team πανηγύρισε έξαλλα όσο οι Wyatt και Hardy τους χειροκροτούσαν από το ρινγκ με ένα ειρωνικό τρόπο και αποχώρησαν.


The Authors Of Pain vs Rich Gibson & Rex Gibson

Οι Authors Of Pain πήραν μία εύκολη και γρήγορη νίκη απέναντι στους jobbers με το Last Chapter. Μετά τον αγώνα, συνέχισαν τις επιθέσεις τους αλλά οι Titus O'Neil και Apollo Crews εμφανίστηκαν και τους απομάκρυναν χωρίς να υπάρχει εμπλοκή.


Στα παρασκήνια, ο Braun Strowman δήλωσε πως νιώθει άσχημα για ότι έχει κάνει στον Kevin Owens και θέλει να είναι tag team partner του απόψε. Ο Strowman πρότεινε στον Kurt Angle για αντιπάλους τους, τους Finn Balor και "Constable" Baron Corbin με τον GM να ορίζει τον αγώνα.

Η Alexa Bliss βρέθηκε στο ρινγκ μαζί με την Mickie James και μίλησε άσχημα για την Ronda Rousey και την ποινή της. Η Natalya εμφανίστηκε και έφερε παρέα την Nia Jax για να αντιμετωπίσει την Little Miss Bliss σε one on one match εδώ και τώρα.

Alexa Bliss vs Natalya

Η Natalya πέρασε από νωρίς την Alexa Bliss μέσα από το Sharpshooter αλλά εκείνη ξέφυγε αφού χτύπησε το γόνατο της αντιπάλου της. Η Mickie James απέσπασε την προσοχή του διαιτητή αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Nia Jax να χτυπήσει την Bliss. Η Natalya πήρε τελικά την νίκη αφού η Alexa έκανε tap out σε ένα Sharpshooter.


The Riott Squad vs Bayley & Sasha Banks & Ember Moon

Η Ember Moon ξεκίνησε στον αγώνα για τις faces και πήρε τον έλεγχο αφού απογειώθηκε με dive πάνω σε όλη την Riott Squad στο ringside. Στο ringside ξέσπασε ένα brawl και έτσι οι Banks και Riott ήρθαν σε one on one mode. Η Morgan απέσπασε την προσοχή της Boss και η Ruby πήρε την νίκη για την ομάδα της με ένα roll up.
Μετά τον αγώνα, η Bayley εκνευρισμένη μετά από ακόμη μία ήττα επιτέθηκε βάναυσα στην Sasha. Εφάρμοσε πολλαπλά strikes και kicks στην γωνία. Επίσης έστειλε την Boss στα steel steps για αν τις ξεκαθαρίσει πως η ίδια είναι καλύτερη από εκείνη.



No Way Jose vs Mojo Rawley

Ο αγώνας δεν έγινε ποτέ μιας και ο Mojo Rawley μίλησε άσχημα σε έναν από τους ακόλουθους του No Way Jose και έτσι ο Mojo ξάπλωσε με ένα δεξί τον Jose για να αποχωρήσει.


Στα παρασκήνια ο Kurt Angle ανακοίνωσε στην Bayley πως θα ξεκινήσει πρόγραμμα επιμόρφωσης συμπεριφοράς αλλιώς θα την απολύσει.

Braun Strowman & Kevin Owens vs Finn Balor & Baron Corbin

Ο Baron Corbin έκανε αμέσως το tag στον Finn Balor και ήταν αυτός που πήρε τον έλεγχο για την ομάδα του απέναντι στον Kevin Owens. Ο Braun Strowman μπήκε στον αγώνα και κυριάρχησε απέναντι στον Constable του Raw. Ο Monster Among Men έτρεξε στο ringside και διέλυσε τους Demon King και Lone Wolf με shoulders. Ο Owens πήγε να επιχειρήσει το ίδιο αλλά ο Corbin τον ξάπλωσε με ένα clothesline. Ο Baron έκανε tag τον εαυτό του ξανά αλλά ο Balor εκνευρίστηκε και του επιτέθηκε. Οι δυο τους είχαν ένα brawl και τελικά έχασαν τον αγώνα με Count Out. Μετά τον αγώνα, ο Owens ζήτησε χειραψία από τον Strowman αλλά ο Braun τον κυνήγησε σε όλο το κτήριο.



Είδαμε τον Kevin Owens στα παρασκήνια να προσπαθεί να ξεφύγει από την arena και να πηγαίνει στο parking. Εκεί ζήτησε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του αλλά ήδη ο Braun Strowman ήταν εκεί και τα είχε πάρει. Τα έδωσε στον Owens και είπε πως ελπίζει ο Prizefighter να έχει ασφάλεια αυτοκινήτου. Ο Strowman είχε διαλύσει και αναποδογυρίσει το αυτοκίνητο του Kevin και αποχώρησε γελώντας.


Intercontiental Championship: Dolph Ziggler (c) vs Seth Rollins

Ο Dolph Ziggler κυριάρχησε στην αρχή του αγώνα μέχρι που ο Seth Rollins τον έστειλε με ένα dropkick στο ringside. Εκεί ο Kingslayer κυριάρχησε αφού έστειλε αρκετές φορές τον Show Off στο apron και στο barricade. Ο διαιτητής έλεγχε τον Ziggler και ο Drew Mclntyre το εκμεταλλεύτηκε για να χτυπήσει τον Rollins πάνω σε ένα dive που επιχείρησε. Τελικά ο Architect έκανε το dive πάνω στους δύο heel superstars οι οποίοι βρίσκονταν στο ringside.


Ο Seth εφάρμοσε ένα εμφατικό frogsplash με τον Show Off να κάνει δύσκολο kick out στο 2. Ο Dolph απάντησε με ένα Zig Zag από το πουθενά με τον Rollins να κάνει με την σειρά του ένα μεγάλο και οριακό kick out. Ο Kingslayer εκτέλεσε τον Ziggler με superplex και έπειτα με falcon arrow. Ο διαιτητής είχε φτάσει στο 2 αλλά ο Drew τον τράβηξε από πίσω για να σταματήσει το count. Έπειτα ο Mclntyre επιτέθηκε στον Rollins ο οποίος πήρε την νίκη με DQ χωρίς όμως να ανακτά τον τίτλο.


Μετά τον αγώνα, οι Ziggler και Mclntyre συνέχισαν την επίθεση στον Rollins και πήγαν για την double team finisher τους. Ο Roman Reigns τους διέκοψε και αμέσως ξάπλωσε τον Ziggler με ένα Spear στην ράμπα. Έπειτα απώθησε και τον Drew με ένα superman punch προστατεύοντας τον Rollins από την μανία των heels.



Αποτελέσματα RAW 25/06/2018:

  • Η Revival επικράτησε ενάντια στους Roman Reigns & Bobby Lashley.
  • Ο Curtis Axel νίκησε τον Matt Hardy.
  • Οι Authors Of Pain νίκησαν τους Gibson Brothers.
  • Η Natalya επιβλήθηκε στην Alexa Bliss.
  • Η Riott Squad νίκησε τις Bayley & Sasha Banks & Ember Moon.
  • Οι Braun Strowman & Kevin Owens επιβλήθηκαν στους Finn Balor & Baron Corbin με Count Out υπέρ τους.
  • O Seth Rollins νίκησε με DQ υπέρ του τον Dolph Ziggler με τον Ziggler να παραμένει Intercontiental Champion.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος



Νεότερη Παλαιότερη