SmackDown Live 26/06/2018: Team Hell No reunites!!!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με ένα μεγάλο reunion να γίνεται στο main event ανάμεσα σε Daniel Bryan και Kane. Οι Jeff Hardy και Usos κατάφεραν να ρίξουν στο καναβάτσο την SAnitY με τον Rusev να έχει όλο και μεγαλύτερο momentum ενόψει Extreme Rules. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Miz να συζητάει με τους Bludgeon Brothers για το πως οι τρεις του διέλυσαν τον Daniel Bryan στο Gauntlet match την προηγούμενη εβδομάδα. Ο A-Lister μάλιστα τους πρότεινε να τον ακολουθήσουν και να γίνουν μέλη της Miztourage. Ο Daniel Bryan τους διέκοψε και ζήτησε να μάθει ποιον από τους Bludgeon Brothers θα αντιμετωπίσει απόψε. Ο Harper πήρε το μικρόφωνο και είπε πως ο Daniel ποτέ δεν μαθαίνει αλλά θα μάθει απόψε.



Rusev vs Xavier Woods

Ο Xaviwer Woods έφτασε να έχει τον έλεγχο αλλά ο Rusev τον σταμάτησε με ένα spinebuster το οποίο παραλίγο να του δώσει και την νίκη κιόλας. Ο Woods απάντησε με ένα δικό του DDT με τον Bulgarian Brute να κάνει kick out στο 2. Ο Rusev εφάρμοσε ένα machka kick στο μέλος της New Day και έπειτα τον πέρασε μέσα από το Accolade με τον Woods να κάνει tap out.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Rusev δήλωσε πως ο AJ Styles τον βλέπει από την τηλεόραση και τον φοβάται ενώ στο Extreme Rules θα πάρει το WWE Championship και θα έχουμε great Rusev Day.


Open Challenge for United States Championship: Jeff Hardy (c) vs Eric Young

Ο Jeff Hardy πήγε για ένα Twist Of Fate από την αρχή αλλά ο Eric Young το απέφυγε και κατέφυγε το ringside όπου βρισκόταν και η υπόλοιπη SAnitY. Ο Young κράτησε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά ο Brother Nero απάντησε με double leg drop και dropkick με τον Eric να κάνει kick out στο 2. Οι Usos εμφανίστηκαν στο ringside και άρχισαν ένα brawl με τους Killain  Dain και Alexander Wolfe. Ο Young έφερε τον Jey Uso στο ρινγκ και εκείνος τον χτύπησε με αποτέλεσμα ο Young να πάρει την νίκη με DQ αλλά όχι και τον τίτλο.


SAnitY vs Jeff Hardy & The Usos

Οι babyfaces καθάρισαν το ρινγκ και το six man tag team match άρχισε με τον Jey Uso να έχει κλειστεί στην γωνία της SAnitY και να δέχεται πολλαπλά χτυπήματα. Ο Dain έφτασε κοντά στην νίκη με ένα εμφατικό suplex στον Jey. Οι Usos έστειλαν με double superkicks τον Dain στο ringside και ο Jey απογειώθηκε πάνω σε εκείνον και στον Young. Ο Jimmy σέρβιρε τον Wolfe στον Hardy και έκανε το tag. Έτσι ο Jeff πήρε την νίκη για την ομάδα του με Swanton Bomb.


Becky Lynch vs Sonya Deville

Η μάχη πήγε από την αρχή προς το ringside με την Becky Lynch να στέλνει δυνατά την Sonya Deville πίσω από το announce table. Η Lass Kicker έφτασε κοντά στην νίκη με ένα bexploder suplex αλλά η Sonya έκανε kick out στο 2. Η Deville χτύπησε πάνω στην Mandy Rose στα σκοινιά και η Lynch πήρε την νίκη αφού η Deville έκανε tap out στο diss arm her.


Στα παρασκήνια, η Zelina Vega μίλησε για τον Andrade Cien Almas και τόνισε ότι ο Almas δεν έχει ανταγωνισμό στο SmackDown Live καθώς όλοι τον φοβούνται.

Στην συνέχεια ο James Elssworth βρέθηκε στο ρινγκ και προκάλεσε την Asuka σε αγώνα εδώ και τώρα έπειτα από ότι έκανε εκείνη την προηγούμενη εβδομάδα στον ίδιο. Η Paige εμφανίστηκε και είπε πως ο James την προκαλεί ανοιχτά καθώς ξέρει πως η Empress Of Tommorrow βρίσκεται στην Ιαπωνία. Η GM του μπλε σόου του πρότεινε ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο μπλε σόου αλλά το πραγματικό ραντεβού θα είναι το one on one match που θα έχει με την Asuka σε μία εβδομάδα.


Daniel Bryan vs Harper

Ο Harper κατάφερε και κράτησε κάτω τον Daniel Bryan στο ρινγκ καθώς και στο ringside. Ο Daniel πήγε για το dive στον αντίπαλο του που βρισκόταν στο ringside αλλά εκείνος τον έπιασε και τον έστειλε πίσω από το announce table. Ο Bryan προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Harper τον εκτέλεσε και με ένα michinoku driver με τον Bryan να κάνει οριακό kick out. Ο Daniel μετά από ένα εμφατικό DDT στον αντίπαλο του τον πέρασε μέσα από το "Yes" Lock. Ωστόσο ο Rowan μπήκε στο ρινγκ και επιτέθηκε στον Daniel ο οποίος πήρε την νίκη με DQ υπέρ του.



Μετά τον αγώνα, οι Harper και Rowan πήγαν για double team κίνηση στον Daniel Bryan αλλά η μουσική του Kane ακούστηκε και εκείνος έκανε την είσοδο του. Ο Kane εφάρμοσε strikes στους Bludgeon Brothers και ο Bryan τους χτύπησε με double dropkicks από την κορυφή. Ο Big Red Machine αποτελείωσε τον Harper με ένα chokeslam.
 Έπειτα ο Kane πρόσφερε αγκαλιά στον Bryan ο οποίος την δέχτηκε ώστε η Team Hell No να κάνει reunite. Η Paige εμφανίστηκε και ανακοίνωσε ότι οι Bludgeon Brothers και η Team Hell No θα έρθουν αντιμέτωποι στο Extreme Rules για τα SmackDown Tag Team Championships.



Αποτελέσματα SmackDown Live 26/06/2018:

  • Ο Rusev νίκησε τον Xavier Woods.
  • Ο Eric Young επιβλήθηκε με DQ υπέρ του στον Jeff Hardy ο οποίος παρέμεινε United States Champion.
  • Οι Jeff Hardy & Usos επικράτησαν ενάντια στην SAnitY.
  • Η Becky Lynch νίκησε την Sonya Deville.
  • Ο Daniel Bryan νίκησε τον Harper με DQ υπέρ του.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη