Θα αγωνιστεί στο Summerslam ο Undertaker;


Ο Undertaker πραγματοποίησε την εμφατική επιστροφή του στην Wrestlemania 34 σε έναν αγώνα με τον John Cena τον οποίο νίκησε μέσα σε 3 λεπτά. Από τότε ο Deadman αγωνίστηκε και στο Greatest Royal Rumble καθώς είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί στο Live Event του WWE στην Madison Square Garden στις 7 Ιουλίου και στην Αυστραλία σε ένα ακόμη μεγάλο σόου που θα διοργανώσει εκεί η εταιρεία τον Οκτώβριο του 2018. Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν για τον "Νεκρό" είναι το αν θα αγωνιστεί στο Summerslam.
Ο Undertaker λοιπόν φαίνεται να βρίσκεται σε μια καλή φόρμα μιας και στον καιρό του Summerslam, θα έχει αγωνιστεί τρεις φορές όντας part timer παλαιστής. Ο γνωστός δημοσιογράφος Bryan Alvarez υπογράμμισε πως οι ιθύνοντες της εταιρείας έχουν πλάνα για τον Undertaker στο Summerslam καθώς και ένα δυνατό storyline. Ο δημοσιογράφος υπέθεσε πως πιθανότατα αυτό να είναι με τον John Cena, σε ένα rematch ανάμεσα στους δύο μετά την Wrestlemania 34.
Μάλιστα ο Leader of Cenation είχε υποστηρίξει σε πρόσφατη εκπομπή του ότι καθόταν στο κοινό και ότι δεν ήταν πανέτοιμος για αγώνα με τον Deadman στην Grandest Stage of Them All, ακόμη και αν το ήθελε. Η δήλωση αυτή πυροδότησε φήμες που θέλουν τους δύο να έχουν rematch στο μέλλον και γιατί όχι αυτό να μην γίνει στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού. Σίγουρα αξίζει να δούμε ένα rematch ανάμεσα στους Undertaker και Cena το οποίο να έχει σωστό χτίσιμο και έναν αρκετά ευχάριστο και όχι ολιγόλεπτο αγώνα.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη