Οι αντίπαλοι (!) του Undertaker στην Madison Square Garden


Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, ο Undertaker θα αγωνιστεί στο μεγαλύτερο WWE Live Event που κάνει η εταιρεία κάθε χρόνο, στην Madison Square Garden. Το σόου αυτό έχει καθιερωθεί και έχει αποκτήσει σχεδόν κύρος κανονικού pay per view λόγω της ιστορικής MSG arena. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πέρσι στο ίδιο σόου, ο AJ Styles είχε επικρατήσει ενάντια στον Kevin Owens και είχε γίνει ο νέος United States Champion.
Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, αποκαλύφθηκε το σε ποιον αγώνα θα συμμετέχει ο Deadman. Έτσι ο Undertaker θα συμμετέχει σε ένα 6 man tag team match μαζί με τους Braun Strowman και Roman Reigns ενάντια στους Baron Corbin, Kevin Owens και Elias. Η αλήθεια είναι πως έχουμε καιρό να δούμε τον "Νεκρό" σε tag team match, κάτι που θα βοηθήσει τα νέα ταλέντα που θα συμμετέχουν σ'αυτόν μαζί με έναν από τους πιο θρυλικούς superstars όλων των εποχών στο WWE. Αυτός θα είναι ο τρίτος αγώνας του Undertaker από την Wrestlemania 34 και μετά, με τον ίδιο να είναι πιο ενεργός από ότι ήταν τα τελευταία χρόνια.
Επίσης να σημειωθεί πως στο σόου της MSG θα έχουμε και άλλους μεγάλους αγώνες με τίτλους on the line από όπου μπορούν να προκύψουν title changes όπως είχαμε και πέρσι. Στην κάρτα έχουμε ένα triple threat match για το Intecontinental Championship ανάμεσα στους Finn Balor, Dolph Ziggler και Seth Rollins. Επίσης έχει ανακοινωθεί και το Ronda Rousey vs Nia Jax (speacial guest referee: Alexa Bliss).


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη