SMACKDOWN 11/02/2016: Πήρε εκδίκηση ο Jericho.


Κορυφαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Y2J και AJ Styles! Νίκες για Sasha Banks, Lucha Dragons & Neville, σημαντικό promo από την Wyatt Family και μαντέψτε... για ακόμη μια φορά καθόλου Brock Lesnar.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Chris Jericho και είπε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος που έχει rematch με τον AJ Styles απόψε. Είπε πως ο κόσμος δεν μπορεί να τον λέει φαινόμενο από την πρώτη του μέρα στο WWE και πως η λέξη "Phenomenal" δεν πιάνει τίποτα μπροστά στον Y2J.


Πριν αρχίσει το match εμφανίστηκαν οι Social Outcasts και επιτέθηκαν στον Chris Jericho, o AJ Styles βοήθησε τον αντίπαλο του και ο Y2J είπε πως θα λύσουν τις διαφορές τους αργότερα.

Chris Jericho & AJ Styles vs The Social Outcats


Ο Heath Slater ρισκόταν στο ringside. Δεν δυσκολεύτηκαν οι δύο εχθροί να κερδίσουν τους League of Jobbers, την νίκη στην ομάδα του έδωσε ο AJ Styles μετά από blind tag στον Jericho και Springboard forearm στον Adam Rose. Μετά το match ο Y2J έκανε Codebreaker στον Styles.



Εμφανίστηκαν οι Dudleyz και γύρω από το ring υπήρχαν τραπέζια, δήλωσαν ότι έχουν σιχαθεί πολλά από αυτά που γίνονται συμπεριλαμβάνοντας την ασχολία του κόσμου με τον Daniel Bryan. Είπαν πως τα τραπέζια δεν κέρδισαν τα 9 tag team championship αλλά εκείνοι και συμπλήρωσαν πως δεν θα τα ξαναδούμε, ζήτησαν από τους security να μαζέψουν όλα τα τραπέζια γύρω από το ring.


Naomi vs Sasha Banks

Στο commentary βρισκόταν η Becky Lynch. Κατά την διάρκεια του αγώνα η Tamina επιτέθηκε στην Becky Lynch αλλα αργότερα η Sasha Banks την έβαλε στην...θέση της. Παρ όλη την αναστάτωση η Boss πήρε την νίκη με το Bank Statement.



Backstage, ο AJ Styles είπε πως αργότερα θα αποδείξει στον κόσμο και στον Chris Jericho γιατί τον αποκαλούν Phenomenal One.

Εμφανίστηκε η Wyatt Family και ο Bray Wyatt μίλησε για αυτά που έκαναν της προηγούμενες εβδομάδες στους Kane, Big Show & Ryback, τα μέλη της φαμίλιας μίλησαν για την αποκάλυψη που έχει ήδη έρθει στο WWE.


Neville & The Lucha Dragons vs The Cosmic Wasteland

Οι heel επιτέθηκαν στους face πριν καλά καλά ολοκληρώσουν τον entrance τους, παρόλα αυτά οι high-flying superstars κατάφεραν να πάρουν την νίκη κάνοντας όλα τους τα finisher στον άτυχο Konnor.



Chris Jericho vs AJ Styles

Σε ένα από τα καλύτερα match που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό στο μπλε show, ο Chris Jericho κατάφερε να κερδίσει πεντακάθαρα τον Phenomenal AJ Styles με το CodeBreaker.


Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-smackdown-21116/


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη