NXT 10/02/16: "ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ Η ASUKA?"


Σε ήπιους ρυθμούς κύλησε το NXT της εβδομάδας με title defend της Bayley, συνεχίζουν οι Elias Samson & Baron Corbin. Τεράστιο tag team match στο επόμενο επεισόδιο.


Baron Corbin vs Joey Gargano

Συνεχίζει να είναι ασταμάτητος ο Lone Wolf αυτή την φορά κατατρωπόνοντας τον γενναίο Johnny Gargano με το End of Days.


Backstage, o Sami Zayn είπε ότι καταλαβαίνει γιατί ο William Regal κανόνισε rematch με τον Samoa Joe αλλά θα περάσει το εμπόδιο του και θα γίνει ο NXT Champion.

The Hype Bros vs Holis Skyler

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι Hype Bros κατάφεραν να επιβληθούν των ανύπαρκτων αντιπάλων τους με το Hype Ryder.


Alexa Bliss vs Cameron


Μετά από πολύ καιρό ξαναείδαμε την Cameron σε τηλεοπτικό αγώνα, πόσο μάλλον του NXT, παρά την επιστροφή της δεν βιάστηκε να γνωρίσει την ήττα από την πανέμορφη Alexa Bliss.


Backstage, οι Enzo Amore & Big Cass δήλωσαν πως θα γίνουν η καλύτερη tag team για το 2016, τους διέκοψαν οι American Alpha και είπαν πως την επόμενη εβδομάδα οι δύο ομάδες θα συμμαχήσουν για να αντιμετωπήσουν τους Blake, Murphy και τους Mechanics.

Elias Samson vs Jesse Sorensen

Τίποτα δεν φαίνεται να σταματάει τον Samson στο πέρασμα του από τα rings του NXT, από αφανείς jobbers μεν αλλά δεν παυεί να μετράει νίκες.


Backstage, o Apollo Crews είπε πως από εδώ και πέρα θα δούμε μια διαφορετική πλευρά του.

NXT Women's Championship
Bayley (c) vs Carmella


Παρά την μεγάλη προσπάθεια της, η Carmella δεν κατάφερε να κερδίσει την φίλη της και να στεφθεί Women's Champion, η Bayley έκρινε το αποτέλεσμα με leverage pin. Μετά το match οι δύο φιλενάδες αγκαλιάστηκαν αλλά δέχτηκαν επίθεση από τις Nia Jax & Eva Marie, η Asuka έσπευσε στο ring για να βοηθίσει της face Divas.




Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-nxt-21016/




του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη