Πρόβλημα με Tyler Breeze, προβληματισμένος ο Mr. McMahon.

Ο Tyler Breeze ξεκίνησε με ένα δυναμικό ντεμπούτο, ενώ αισθητή ήταν η παρουσία του σε κάθε εβδομαδιαίο επεισόδιο, παρά το ταλέντο που έχει στα ρινγκ, κάτι προβληματίζει το αφεντικό της εταιρίας Mr. McMahon με αποτέλεσμα να σταματά να δέχεται Push.


Όπως αποκαλύφθηκε από το Wrestlezone.com, ο Tyler Breeze διεκδίκησε μια θέση στο Main Roster της εταιρίας χάρις τον Triple H ο οποίος ήταν εβδομάδες σε επαφές με τον Vince McMahon ώστε να υπογράψει ο Καναδός παλαιστής. Ο C.O.O. της εταιρίας αποφάσισε να διαχειριστεί αυτός τον Breeze αφού τον έβαλε σε Feud με τον Dolph Ziggler, ο ίδιος κατάλαβε πως απέτυχε η προσπάθεια του στο να εντυπωσιάσει το κοινό, αλλά και τον ίδιο.

Ωστόσο, όπως είναι πλέον φανερό σε κάθε εμφάνιση του "Prince Pretty", το κοινό παραμένει αδιάφορο σε αντίθεση με αυτό του θυγατρικού Promotion NXT, έτσι, το αφεντικό της κορυφαίας εταιρίας Pro Wrestling στο πλανήτη έδωσε την εντολή να σταματήσει να δέχεται ώθηση ο Tyler Breeze, ενώ να κάνει λιγότερες εμφανίσεις στα εβδομαδιαία επεισόδια. Δεν αποκλείεται να υποστούν αλλαγές στο Gimmick του "Georgeous One" στο άμεσο μέλλον.


Νεότερη Παλαιότερη