WrestleMania 32: Χωρίς αντίπαλο οι Undertaker & Brock Lesnar, δεν θα αγωνιστεί ο Rock.

Οι τραυματισμοί είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον δρόμο της WrestleMania, αφού αρκετά σενάρια έχουν αλλάξει. Αρκετοί Superstars να μένουν χωρίς αντίπαλο για το "Show of Shows".

Οι μέρες για το Road To WrestleMania είναι γύρω στις 10, παρόλα αυτά οι σεναριογράφοι ακόμα δεν έχουν σχεδιάσει κάτι για τους Undertaker και Brock Lesnar οι οποίοι προς το παρών μένουν χωρίς αντίπαλο λόγω των σοβαρών τραυματισμών που κατακλύζουν το Roster.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο "Beast Incarnate" θα περάσει στο Main Event της βραδιάς για το WWE World Heavyweight Championship σε Triple Threat Match εναντίον των Roman Reigns και Triple H, ενώ ο Undertaker θα αγωνιστεί εναντίον του John Cena μόνο αν ο τελευταίος προλάβει να επιστρέψει νωρίτερα στην αγωνιστική δράση.

Επίσης, ο Rock όπου έχει ανακοινώσει εβδομάδες νωρίτερα την εμφάνιση του, δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί αλλά πιθανότατα θα ανοίξει την αυλαία του "Grandest Stage of Them All" μαζί με την πρώην UFC Bantamweight Champion, Ronda Rousey.

Τέλος, είχε ακουστεί έντονα ότι ο Triple H θα αντιμετωπίσει τον Roman Reigns νωρίτερα στο Fastlane για το WWE World Heavyweight Championship, όμως ο "King of Kings" είναι σχεδιασμένο να αντιμετωπίσει τον "Powerhouse" στην WrestleMania 32, ενώ στο συγκεκριμένο σενάριο θα εμπλακεί και ο Brock Lesnar ώστε να έχει θέση στον αγώνα.


Νεότερη Παλαιότερη