SMACKDOWN 14/01/2016: Τα παιδιά του λαού μένουν όρθια.


Φωτιά έχει πάρει η κόντρα Dean Ambrose-Kevin Owens, ανεβαίνουν αθόρυβα και επικύνδηνα οι Social Outcast, καταστροφική για άλλη μια φορά η Wyatt Family, νέος United States Champion, κανονίστηκε match για το Royal Rumble.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το show ξεκίνησε με την Renee Young να περιμένει την άφιξη του Dean Ambrose στo Parking Lot. O Dean Ambrose κατέφθασε και είπε στην Renne πως είναι από τους τύπους που μιλάει face to face και πως πας στο ring να καλέσει τον Kevin Owens.

Ο Ambrose έκανε την είσοδο του και απαίτησε από τον Kevin Owens να εμφανιστεί στην αρένα, ο Pricefighter δεν εμφανίστηκε και ο Lunatic Fringe τον προκάλεσε σε αγώνα Last Man Standing στο Royal Rumble, πως θα τον ρίξει κάτω και θα φροντίσει να μείνει κάτω για 10 δευτερόλεπτα. Τον διέκοψε ο Sheamus λέγοντας πως ο Owens έχει σπουδαιότερα πράγματα να ασχοληθεί, είπε στον Ambrose πως όλο αυτό είναι πραγματικότητα και όχι ο φανταστικός κόσμος που ζει, πως έχουν αφήσει στην μέση κάτι από το RAW και πως θα του αφήσει σημάδια στο πρόσωπο που θα κρατήσουν για πάντα. Ο Αmbrose είπε στον Celtic Warrior πως θα τον κάνει να κλάψει και να έρθει μέσα στο ring, εμφανίστηκε ο Kevin Owens και είπε πως στο Royal Rumble πως θα φύγει με το championship ενώ ο Ambrose δεν θα φύγει καθόλου από την αρένα. Οι heel επιτέθηκαν στον Lunatic Fringe αλλά εμφανίστηκε ο Neville ισοστάθμισε την άμυνα.



 Ραντεβού στο Royal Rumble

Tables Match
The Dudley Boyz vs Luke Harper & Erick Rowan


Σημαντικότατη νίκη πέτυχαν οι Dudleys για το losing streak που έχουν, ο Bubba Ray έσπρωξε τον Harper από τα Steel Steps με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο τραπέζι που ήταν στο ringside και να σπάσει. Μετά το match ο Braun Strowman έσπασε τον D-Von μέσα από δύο τραπέζια και οι Harper & Rowan έκαναν Double Chokeslam στον Bubba από το τραπέζι των σχολιαστών σε δύο κανονικά τραπέζια.


Backstage, η JoJo αναφέρθηκε στον Kalisto για το Shocking Moment of the Year Slammy Award και το United States Championship που κέρδισε στο RAW σοκάροντας τον κόσμο. Ο Kalisto είπε πως βλέποντας μικρός τον Eddie Guerrero να κερδίζει τον Brock Lesnar για το WWE Championship και τον Rey Mysterio να κερδίζει το Royal Rumble ήταν δύο στιγμές που του άλλαξαν την ζωή και του έδωσαν την ελπίδα και την ευκαιρία. Είπε πως είναι United States Champion και σκοπεύει να παραμείνει.

The Social Outcast vs Zack Ryder, Jack Swagger, Goldust & Damien Sandow(!)

Συνεχίζουν τις δυναμικές εμφανίσεις οι Social Outcast με άλλη μια νίκη, μετά το distraction του Heath Slater o Bo Dallas άδραξε την ευκαιρία και πήρε την νίκη με το BO-Dog.


Backstage, o Alberto Del Rio είπε στην Renee Young πως δεν τον νοιάζει αν χάρηκε το WWE Universe με την νίκη του Kalisto και πως απόψε θα τους επαναφέρει στην πραγματικότητα κερδίζοντας πίσω το United States Championship.

United States Championship
Kalisto(c) vs Alberto Del Rio


Δεν κατάφερε να διατηρίσει τον τίτλο του ο Kalisto μετά την καθοριστίκή παρέμβαση του Βασιλιά Barrett, ο Barrett τράβηξε τον Del Rio με αποτέλεσμα ο μασκοφόρος superstar να αστοχήσει το suicide dive και να πέσει κάτω άτσαλα, ο Mexamerican σαν κύριος τον έβαλε στο ring και τον υπέταξε με το Cross Armbreaker.


Backstage, η Renee Young έδειξε στην Becky Lynch την κατάληξη του championship match στο προηγούμενο Smackdown. Η Lass Kicker είπε πως η καλύτερη της φίλη της επιτέθηκε πισώπλατα επειδή την κέρδισε, η Becky προκάλεσε την Charlotte σε match στο Royal Rumble για το Divas Championship.

Brie Bella vs Becky Lynch

Full-Momentum έχει συγκεντρώσει η Lass Kicker που πήρε άλλη μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Brie Bella, η Bella πήγε για το Bella Buster αλλά η Becky το απέφυγε και την υπέταξε με το Disarmer.


Dean Ambrose & Neville vs Kevin Owens & Sheamus


Φυσικά και δεν πρόκειτε να βλέπαμε καθαρό αποτέλεσμα σε αυτό τον αγώνα, ο διαιτητης απέκλεισε τους heel όταν επιτέθηκαν στο ringside και πήγαν να περάσουν τον Ambrose από το τραπέζι των σχολιαστών, ο Neville έσωσε τον Lunatic Fringe και ο Kevin Owens δέχτηκε Dirty Deeds και Red Arrow.





Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-smackdown-11416/


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη