RAW 08/03/2021: The Viper's Curse!


Παρότι το RAW προσπαθεί (;;;) να γίνει καλύτερο με... μικτά αποτελέσματα, θέλει ακόμα δουλειά για να γίνει "καλό σόου". Είμαι ο Θοδωρής από το Ringside House και αυτά είναι τα σημαντικότερα γεγονότα από το κόκκινο σόου της Δευτέρας.
 
Bobby Lashley defeated The Miz
WWE Championship Match
 
Ναι αρχίζουμε με f*****g title match κάτι πάει στραβά. Με εξαίρεση τους κεραυνούς του Lashley που φαίνονται χειρότεροι και από την έκρηξη στο AEW Revolution η νέα είσοδος του WWE Champion είναι πολύ καλή και δίνει την αύρα ενός monster champion. Τo match δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά ήταν μία βελτίωση από το πρώτο τους match. Επίσης πάντα εκτιμώ ένα heel να προσπαθεί να ξεφύγει και μετά να γίνεται αλοιφή από το τέρας. Fun stuff!


Drew McIntyre vs Sheamus ended in a no contest
No Disqualfication Match
 
Καλό match αλλά όχι τόσο όσο αυτό που είχαν τη προηγούμενη βδομάδα. Το match είχε αρκετά καλά spots μαζί με kendo sticks και steel chairs αλλά το no contest του μειώνει αρκετούς πόντους. Το τέλος πάει ως εξής, ο Drew και o Sheamus πιάνουν 2 steel steps και τα βάζουν στο κεφάλι τους. Μετά πάνε ο ένας τον άλλον με όλη τους τη δύναμη μέχρι που κουτουλάνε και ο διαιτητής δηλώνει ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν. Θα το έκραζα αλλά πάλεψαν ήδη μία βδομάδα πριν με δίκαιο νικητή οπότε θα το αφήσω να περάσει.

 
Xavier Woods defeated RAW Tag Team Champion Shelton Benjamin 
 
Μικρό ματς με λάθος νικητή. Δεν πήρε πάνω από 3.5 λεπτά με τον Woods να κερδίζει μετά από roll-up όταν ο Shelton έστρεψε τη προσοχή του στον Kofi που ήταν στο ringside. Είπα και εγώ πολύ καλό ήταν το RAW μέχρι τώρα. Απλά βαρετό ματς όχι τίποτα άλλο.
 

 
United States Champion Riddle defeated Slapjack
 
Αυτό από την άλλη ήταν ελαφρώς καλύτερο, κυρίως γιατί ο Riddle είναι πολύ πιο γρήγορος και δεν τον βαριέσαι. Ακόμα και ο Slapjack είχε λίγες κινήσεις, how nice! Ο Riddle κέρδισε με μία ωραία γονατιά και το Bro Derek για τη νίκη.

 
Braun Strowman/Shane McMahon segment
 
Ah it's always the 3rd bloody hour. Σπατάλη οξυγόνου και τηλεοπτικού χρόνου σε όλο της το μεγαλείο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και το αναφέρω μόνο ώστε να το προσπεράσετε αν δείτε το επεισόδιο. ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ. Ο Shane απλά προσπαθεί να κάνει τον Braun να φανεί χαζός. SKIP!
 
 
Nia Jax & Shayna Baszler (w/Reginald) defeated Lana & Naomi
WWE Women's Tag Team Championship Match
 
Oh god he's here too? O Reginald από ότι φαίνεται ξέρει ότι τον μισώ σχεδόν όσο μισώ τη Nia Jax και μου λέει κατάμουτρα "We're an item nooow". Δεν ήταν καλό ματς, καθόλου. Η Naomi δείχνει ότι έχει ring rust και η Lana... είναι η Lana, δεν έχουν χημεία μεταξύ τους. H Nia πήρε τη νίκη με το Chokebomb. SKIP!
 

AJ Styles (w/Omos) defeated Randy Orton 
 
Ήταν ένα καλό match που το διαφήμισαν σαν "Wrestlemania worthy"... Εντάξει καλό ήταν προφανώς αλλά έχουν και πολύ καλύτερα. Στο τέλος όμως ο Randy ετοιμάζει το RKO όταν ο Omos τράβηξε τον AJ από το ring. Τότε εμφανίζεται η Alexa που άναψε ένα σπίρτο και εμφανίστηκαν τα πυροτεχνήματα του Kane από τις γωνίες. Ο Orton ξανά έπαθε λίγο κατάρα Papa Shango (τη μαύρη γλίτσα εννοώ) και ο Styles πήρε τη νίκη με το Phenomenal Forearm. Εντάξει 2 στις 3 ώρες καλά είναι RAW μη τα θες όλα δικά σου...
 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη