TOP 10: 10 wrestlers που δεν συμπαθούσε το WWE Locker Room στα 2000's

 Όπως κάθε δουλειά, έτσι και το WWE είναι ακριβώς αυτό. Διαφορετικοί άνθρωποι έρχονται κάθε φορά, προκειμένου να δουλέψουν σε μια εταιρεία που τους πληρώνει να έχουν τον χαρακτήρα τους, τις κινήσεις τους και τις σημαντικές στιγμές τους. Όμως, όπως σε κάθε δουλειά επαναλαμβάνω, έτσι και εδώ, υπάρχουν τα παιδιά που τα αγαπάνε όλοι, αλλά και τα παιδιά που όλοι μισούν. Και όταν τα παιδιά αυτά τα μισούν, συνήθως τα πράγματα δεν βαίνουν άλλες φορές καλά για αυτά. Λίγες είναι οι περιπτώσεις που μπορεί ένας wrestler με τρομερό backstage heat να ξεφύγει από αυτό και να οδηγηθεί στην κορυφή τόσο της εταιρείας που δουλεύει, όσο και στην κορυφή της καρδιάς των παλικαριών. 

Είμαι ο Γιώργος από το Ringside House, καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα TOP 10 και σήμερα θα δούμε 10 wrestlers που δεν συμπαθούσε το locker room του WWE την περίοδο των 2000s. 

10) Goldberg 
GOOOOOOOLDBERG... GOOOOOOOLDBERG... OK, ελπίζω να το καταλάβατε ότι ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Ο Bill Goldberg δεν είχε πάντα και την φήμη του καλύτερου παιδιού στο WCW, κυρίως λόγω του πόσο over έγινε ο χαρακτήρας του, παρά το μηδαμινό ταλέντο που διέθετε. Αυτή η φήμη συνεχίστηκε και στο WWE, το 2003, όταν ο Goldberg για ένα χρόνο υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία και άρχισε να έχει απαιτήσεις για δικό του locker room. Από ότι φαίνεται ο Goldberg δεν ήθελε να έχει πολλά πολλά με τους υπόλοιπους wrestlers και ήθελε να κάνει απλώς την δουλειά του και να φεύγει. Αυτό δεν έκατσε καλά με παλαιστές, όπως οι Chris Jericho, Kevin Nash & Ric Flair, οι οποίοι είχαν κάποιες ένθερμες συναντήσεις με τον Footbill. Τέλος καλό, όλα καλά. Πλέον φαίνεται ότι ο Bill έχει ξεχάσει αυτές τις εποχές και πλέον εστιάζει στο να παθαίνει διασείσεις και να χαλάει multi-million dollar main events στην Σαουδική Αραβία. Υπέροχη δουλειά, Bill! 

9) Daniel Puder 

Τώρα, πολλοί από εσάς θα με ρωτήσετε ποιος είναι ο Daniel Puder; Well, o Daniel Puder, είναι ο νικητής του Tough Enough 2004, στο οποίο συμμετείχε και ο Miz (θα τον συναντήσουμε αργότερα..SPOILERS), είχε εμπειρία από MMA και σίγουρα είχε τα φόντα να κάνει μια μεγάλη καριέρα στο WWE. Δυστυχώς, όμως, σε μια υποτιθέμενη δοκιμασία, όπου ο Kurt Angle, έπρεπε να δείξει πόσο άπειροι είναι οι rookies και πόσο έμπειρος είναι αυτός, ο Puder, κατάφερε και έπιασε τον Χρυσό Ολυμπιονίκη σε ένα Kimura Lock, με αποτέλεσμα να του βγάλει ελαφρώς τον ώμο. Το αποτέλεσμα; Το απίθανο chopfest από Chris Benoit, Eddie Guerrero & Hardcore Holly στο Royal Rumble Match του 2005, που ακόμη και μέχρι σήμερα, όταν το βλέπω, ανατριχιάζω από τον ήχο της σάρκας του Puder, η οποία είχε γίνει κατακόκκινη. 

8) Rob Van Dam 
Σε πολλούς από εμάς, αυτή η επιλογή ξενίζει, αφού ο RVD ήταν πάντα ένας cool και easy-going τύπος, ο οποίος απέφευγε τις εντάσεις και βοήθαγε πολλούς από τους co-workers τους, παίζοντας τον "ψυχολόγο" των παρασκηνίων. Ωστόσο το πρόβλημα αρκετών στελεχών της εταιρείας και ιδίως της Stephanie McMahon, ήταν το ότι ο RVD κάθε φορά που θα ήταν σε κάποιο σόου, ας πούμε θα το "ντουμιάναζε" το μαγαζάκι. Όπως ξέρετε. ο Rob Van Dam είναι λάτρης του "good stuff" και συγκεκριμένα του χρώματος πράσινου και αυτό δεν άρεσε στην Stephanie McMahon, η οποία κάθε φορά φρόντιζε να παραπονιέται στον πατέρα της για τα κατορθώματα του RVD και για την πειστικότητα του να συμπαρασύρει μέχρι και τον HHH, σε μια περίπτωση, να δοκιμάσει λίγο από αυτό το "good stuff". Δεν θα ήθελα να ήμουν ο Triple H το βράδυ εκείνο, στο κρεβάτι του σπιτιού του. 

7) Edge & Lita 
Από τα τέλη του 2004, έως και τις αρχές του 2006, θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Edge και η Lita ήταν το πιο μισητό ζευγάρι στα παρασκήνια του RAW. Όπως είναι γνωστή πλέον η ιστορία και χιλιοειπωμένη, ο Matt Hardy και η Lita ήταν παντρεμένοι και ο "Big Money Matt" σκεφτόταν να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του. Ο Hardy τραυματίζεται και μένει σπίτι, ενώ η Lita αρχίζει και ταξιδεύει στον δρόμο με τον Edge. Boy meets Girl, Girl meets Boy, τα παιδιά κλέφτηκαν, ο Matt το έμαθε, άρχιζε να πηγαίνει online και να τους κράζει, ο Matt πήρε τα πράγματα του και έφυγε από το WWE, όλο το locker room κατηγορούσε το ζευγάρι, για το πως χειρίστηκε το κομμάτι της σχέσης. Ο Edge έχει μιλήσει πολλές φορές, για το πως συμβούλευαν μέχρι και τον Christian, αν ήθελε να τα πηγαίνει καλά η καριέρα του, να μείνει μακριά από τους δύο. Κακιά εποχή να λέγεσαι Adam Copeland. 

6) Mr Kennedy 
Η καριέρα του Mr Kennedy πήγαινε καλά, μέχρι που αποφάσισαν να τον φέρουν στο RAW το 2009. Εκεί έπεσε δυστυχώς στα γαμψά νύχια του Randy Orton, ο οποίος παραπονέθηκε στον Vince για το πόσο επικίνδυνος ήταν στο ring o Kennedy, λόγω ενός botched suplex που έριξε τον Orton flat στον λαιμό του. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Orton έβαλε και τον φίλο του, τον John Cena, να πει δυο κουβεντούλες στο αφεντικό, προκειμένου ο Kennedy να απολυθεί από την εταιρεία, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό. Μολονότι ακούγεται, πως ο Kennedy θα έμπαινε σε feud με τον John Cena για το WWE Championship, παίρνοντας την θέση του Orton, o Orton επιμένει μέχρι και σήμερα πως ο Kennedy ήταν επικίνδυνος worker και ήταν καλύτερα που αποχώρησε από το WWE. 

5) JBL 
Μα αυτός ο άγιος άνθρωπος στην λίστα μας; Γιατί άραγε; Γενικά, μολονότι ο JBL, ήταν ένας βετεράνος της επιχείρησης, δεν θα έχανε χρόνο, να κάνει bullying σε κάποιους από τους co-workers του και αυτό προκαλούσε την οργή πολλών από των wrestlers. O JBL ήταν αυτός όπου χτύπησε in real life τον Blue Meanie στο ECW One Night Stand 2005, o JBL πείραξε τον Renee Dupree για το πως πάντα φοράει χρωματιστά ring attires σαν "Γαλλίδα α***φη", επηρεάζοντας έτσι σχεδόν ολόκληρο το locker room να τον πειράζει για αυτό. Ο JBL ήταν ένας κόπανος με περικεφαλαία και αυτό επηρέαζε την σχέση του με πολλούς από τα παρασκήνια και ακόμη και με τους fans. 

4) Carlito 
Η σχέση του Carlito με τους co-workers του ήταν από την αρχή καταδικασμένη. Πολλοί στα παρασκήνια, αντέδρασαν, όταν ο John Cena έχασε από τον Carribean Cool, το U.S Championship του στο πρώτο ματς του τελευταίου, καθώς πολλοί ήθελαν τον Cena να κρατήσει την ζώνη του μέχρι και την WrestleMania 21, ειδικά οι Angle & JBL, που ήταν οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του τώρα "Big Match John", με αποτέλεσμα ένα μήνα μετά να ξαναχάσει την ζώνη. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Carlito, αντί να κοιτάξει να χτίσει παραπάνω πράγματα για τον χαρακτήρα του, κοίταγε να φλερτάρει με την Dawn Marie, την Joy Giovanni και όλες τις divas παρασκηνιακά, ενώ γενικά βαριόταν να δώσει το κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα έτσι, να μην βρίσκεται και στις top προτιμήσεις του Vince McMahon, ο οποίος συμβούλευε βετεράνους να τον "σκληραγωγήσουν" λίγο. 

3) CM Punk 
O CM Punk ήρθε από το ROH και ήταν ο "Μεσσίας" του Paul Heyman και το πρόσωπο γύρω από το οποίο ήθελε να χτίσει το ECW του. Η πιο λιγότερο μυώδης σωματική του κατάσταση ωστόσο, τον έκαναν να έχει έναν έντονο πόλεμο με τον HHH, ο οποίος τον αποκαλούσε όπου και να τον έβρισκε "ξεπεσμένη γλυκούλα του Internet". O Vince δεν τον πίστεψε αρχικά και για αυτό έδωσε το ECW Championship στο Lashley, ενώ μετέπειτα το attitude του Straight-Edge επηρέασε τις σχέσεις του με αγαπημένα παιδιά των Locker Room, όπως τον Jeff Hardy, με τον οποίο και είχε έντονο beef τόσο on όσο και off camera, ενώ ταυτόχρονα η σιγουριά του ότι είναι ο καλύτερος παλαιστής στον κόσμο τον έφερνε συχνά σε αρκετούς λεκτικούς διαπληκτισμούς στα παρασκήνια. 

2) Melina 
H Melina έκανε μια αρκετά επιτυχημένη πορεία στο WWE, αρχικά ως heel manager των MNM, ενώ μετέπειτα έγινε πολλές φορές Women's & Divas Champion, ως singles female wrestler. Ωστόσο, στα παρασκήνια, η Perez, ήταν μισητή σχεδόν από όλους (έ εντάξει το θύμα...έ εννοώ το αγόρι της ο John Morrison) καθώς ήταν γνωστό ότι είχε μια σχέση με τον John Morrison. Το πρόβλημα δεν στέκεται εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι η Melina έκανε διαθέσιμο τον εαυτό της σε όλους, με αποτέλεσμα έτσι να έχει αρκετές εξωσυζυγικές σχέσεις, πέρα του Morrison, συμπεριλαμβανομένου και του Batista, ο οποίος λέγεται ότι έβαλε λόγια στον Vince προκειμένου να προωθήσει περαιτέρω την καριέρα της Melina. O Morrison ακόμη και λίγο πριν χωρίσουν δεν πίστευε ότι θα το έκανε αυτό η κοπέλα του, αλλά τώρα ευτυχώς, έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της Taya Valkyrie.

1) The Miz
Ουφ, ήταν πολύ κακό να είσαι φίλος ή να λέγεσαι Mike Mizanin εκείνη την εποχή. Ο Miz ήρθε από διάφορα reality, συμμετείχε στο Tough Enough και έκλεψε τις εντυπώσεις με το λέγειν του και το χτίσιμο του χαρακτήρα του. Ο The Miz είχε ένα αρκετά ειρωνικό στυλ, πιστεύοντας πως είναι ο καλύτερος και αυτό δεν άρεσε σε πολλούς στα παρασκήνια, ακόμη και στους ήρεμους κατά τα άλλα, Undertaker & Eddie Guerrero, οι οποίοι και τον απέβαλλαν από τα αποδυτήρια των superstars για αρκετά χρόνια και τον έκαναν να αλλάζει στις ανδρικές δημόσιες τουαλέτες. Ο The Miz, παρ'όλα αυτά δεν τα παράτησε και good for him, γιατί τώρα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα success stories στην ιστορία του WWE. 

Αυτά είχα να πω λοιπόν. Πείτε μου την γνώμη σας στα σχόλια. Ποιο είναι το επόμενο TOP 10 που θα θέλατε να δείτε;

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη