NXT 16/12/2020: Undisputed διεκδικητής


 Άλλο ένα επεισόδιο του NXT έφθασε στο τέλος του. Κάποια σπουδαία ματς έγιναν, η επιστροφή του Karrion Kross εν δράσει πραγματοποιήθηκε και πλέον οι νέες κόντρες που θα δούμε στο black and gold brand αρχίζουν να διαμορφώνονται. Είμαι ο Γιώργος από το Ringside House και πάμε να δούμε όλα όσα συνέβησαν στο NXT αυτής της Τετάρτης. 


- Το show μας άνοιξε με ένα μεγάλο tag team match, όπου οι Johnny Gargano & Austin Theory, με τις Candice LeRae & Indi Hartwell στο πλευρό τους, αντιμετώπισαν τους Kushida & Leon Ruff. Ένα ωραίο ματς έγινε με τις δύο πλευρές να έχουν τις στιγμές τους και να προσφέρουν θέαμα σε όλους μας. Την νίκη την πήρε η ομάδα των heels, μετά από την εκτέλεση του νέου του finisher στον Ruff. 

- Στην συνέχεια ο Tommaso Ciampa αντιμετώπισε τον Tyler Rust υπό το βλέμμα του Timothy Thatcher, ο οποίος βγήκε από τους διαιτητές, αφού λίγο έλειψε να έρθει σε σύγκρουση με τον Ciampa. Τελικά, μετά από ένα back and forth ματς, ο Ciampa βγήκε νικητής μετά από το Widow's Bell ενώ μετά το ματς ο Thatcher, βγήκε για να λογαριαστεί με τον Tommaso ο οποίος τον ειρωνεύτηκε φεύγοντας. 


- Στον επόμενο αγώνα, είδαμε τον Kyle O'Reilly να έρχεται αντιμέτωπος με τον Pete Dunne με τον νικητή να αποκτάει το δικαίωμα του διεκδικητή της ζώνης του Finn Balor, στο NXT New Year's Evil. Πριν το ματς, οι Breezango & Undisputed Era μαζί με τον Killian Dain στόχευσαν τους Danny Burch & Oney Lorcan αφήνοντας μόνους τους εντελώς τους δύο αντιπάλους. Μετά από έναν σκληρό αγώνα, με αρκετό stiffness και τεχνικό wrestling, όπως περιμέναμε, ο Kyle O'Reilly ήταν αυτός που κέρδισε τον Dunne έπειτα από ένα diving knee στο σβέρκο του Bruiserweight.

- Έπειτα, σε ένα σύντομο αγώνα, η Shotzi Blackheart αντιμετώπισε την Indi Hartwell σε έναν αγώνα εκδίκησης. Η Hartwell έχασε με DQ όταν και χτύπησε την Shotzi με το homemade trophy της The Way και συνέχισε την επίθεση της μαζί με την LeRae. Στη συνέχεια, αφού ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει ο Bronson Reed την επόμενη εβδομάδα, ο Karrion Kross έκανε την in-ring επιστροφή του απέναντι σε ένα enchanchment talent, ονόματι Desmond Troy. O Kross τον τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες, υποτάσσοντας τον με Kross Jacket και μετά έθεσε την δική του προειδοποίηση στον Damian Priest. 


- O Dexter Lumis αποκαλύφθηκε ότι θα είναι ο host του NXT New Year's Evil. OK, προχωράμε. Στο main event, η Toni Storm αντιμετώπισε την Rhea Ripley, σε ένα ματς με ένα μεγάλο κίνητρο για την Storm στη νέα της προσπάθεια για μια νέα αρχή στην γυναικεία division του NXT. Μετά από έναν καλό αγώνα, με αρκετά spots, η Toni Storm ήταν εκείνη που έκλεψε την νίκη από την Ripley, μετά από την επέμβαση της Raquel Gonzalez η οποία έριξε την Αυστραλίδα wrestler στο ring-post, όταν δεν έβλεπε ο διαιτητής, προκειμένου να βοηθήσει την Storm να εκτελέσει την Rhea με το Storm Zero. 


Αποτελέσματα NXT 16/12/20:

Οι Johnny Gargano & Austin Theory κέρδισαν τους Leon Ruff & Kushida 
O Tommaso Ciampa κέρδισε τον Tyler Rust 
O Kyle O'Reilly επιβλήθηκε του Pete Dunne 
H Shotzi Blacheart κέρδισε με DQ την Indi Hartwell 
O Karrion Kross επιβλήθηκε του Desmond Troy 
H Toni Storm επικράτησε της Rhea Ripley

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη