SmackDown 16/10/2020: Οικογενειακό δράμα



Η πρεμιέρα της νέας σεζόν του SmackDown με το FOX ολοκληρώθηκε και το Ringside House σας φέρνει τα αποτελέσματα και τις πιο σημαντικές στιγμές που είδαμε αυτή την εβδομάδα.

- Το επεισόδιο λοιπόν άνοιξε με τον Triple H και την Stephanie McMahon να μας καλωσορίζουν στο μπλε σόου. Αφού ανακοίνωσαν τους αγώνες της βραδιάς, μας παρουσίασαν μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα του SmackDown που σχηματίστηκαν μετά το ετήσιο WWE Draft. Έπειτα ξέσπασε ένα χαοτικό brawl, όπου είδαμε τον Lars Sullivan να έρχεται στο ρινγκ και να τους διαλύει όλους, μέχρι που τον σταμάτησε ο Jeff Hardy και τον προκάλεσε σε αγώνα. O Hardy τον πέρασε από Twist of Fate, ενώ όταν ανέβηκε στα σχοινιά για να εκτελέσει την χαρακτηριστική του κίνηση, ο Lars σηκώθηκε τον άρπαξε και τον πέρασε από Freak Accident για να πάρει την πρώτη του νίκη με τα χρώματα του SmackDown.


- Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς, είδαμε ένα Six-Man Tag Team Match με τους New Day να ενώνουν τις δυνάμεις τους κόντρα στην ομάδα των Cesaro, Shinsuke Nakamura, και Sheamus. Προτού ξεκινήσει το ματς όμως, οι New Day έκαναν ένα promo και τόνισαν πως για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα χωρίσουν οι δρόμοι τους με τον Big E, ενώ μας θύμισαν και μερικές από τις επιτυχίες τους όλα αυτά τα χρόνια. Τα μέλη της ομάδας μίλησαν με ειλικρίνεια ο ένας στον άλλον, και ήταν μια όμορφη στιγμή. Σε αυτό το Farewell Match, η ομάδα των Big E, Xavier Woods και Kofi Kingston έκαναν μερικές από τις κλασικές τους κινήσεις στο ρινγκ, και φυσικά κέρδισαν τον αγώνα. Όταν το ματς τελείωσε και οι 3 αγκαλιάστηκαν μαζί σε μια συγκινητική στιγμή.


- Ο Daniel Bryan έκανε την επιστροφή του στην τηλεόραση για το SmackDown της εβδομάδας, λέγοντας πως απόλαυσε όλο αυτόν τον καιρό στο σπίτι του, αλλά θα απολαύσει ακόμα περισσότερο τις στιγμές που έχει να προσφέρει στον κόσμο μέσα στο Thunderdome. Αφού παρουσίασε μερικά ονόματα με τα οποία θα ενδιαφερόταν να συνεργαστεί, εμφανίστηκε ο Seth Rollins για να του κάνει κάποιες παράξενες ερωτήσεις. Ο Bryan δεν είχε την όρεξη του, και τον αποκάλεσε ηλίθιο, με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν μερικές μπουνιές. Καθώς ο Rollins πήγε να φύγει από την αρένα, ξαφνικά οι Mysterios τον σταμάτησαν και τον έστειλαν στο ρινγκ, τότε ο Seth ζήτησε την βοήθεια του Bryan αλλά αυτός δεν συνεργάστηκε μαζί του και έφυγε από το ρινγκ. Όταν ο Rollins έμεινε μόνος του με τον Rey και τον Dominik Mysterio, ο Murphy ήρθε στην αρένα με σκοπό να "βοηθήσει" τον Seth. Παρόλα αυτά, ο Murphy γύρισε την πλάτη του στον Rollins και προσπάθησε να συμφιλιωθεί με τους Mysterios, αλλά οι Μεξικανοί αποχώρησαν από το ρινγκ χωρίς να δεχτούν την «συγνώμη» για τις πράξεις του στο παρελθόν.


- Αργότερα ακολούθησε ένα Contract Signing ανάμεσα στις Sasha Banks και Bayley ενόψει του Hell In A Cell Match για το SmackDown Women's Championship. H Banks τόνισε πως περίμενε αυτή τη στιγμή πάρα πολύ καιρό, ενώ η Bayley απάντησε πως θα συνεχίσει το σερί της ως πρωταθλήτρια καθώς έχει ξεπεράσει τον 1 χρόνο (!). Η Banks είπε πως είναι τόσο πετυχημένη ως πρωταθλήτρια χάρις το όνομα της, διότι το θεωρεί πως είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Bayley. Η SmackDown Women's Champion αποχώρησε γρήγορα από το ρινγκ χωρίς καν να υπογράψει το συμβόλαιο, το οποίο σημαίνει ότι ο αγώνας δεν είναι ακόμα επίσημος.


Roman Reigns vs. Braun Strowman
Universal Championship Match

Τέλος, στο Main Event της βραδιάς είδαμε τον Roman Reigns να συγκρούεται με τον Braun Strowman σε μια δυνατή «heavyweight μάχη». Στα πρώτα λεπτά ο Strowman φάνηκε να έχει τον έλεγχο οδηγώντας τον Reigns κοντά στο barricade και στο τραπέζι των σχολιαστών, μάλιστα τον πέρασε και από ένα δυνατό Chokeslam αλλά ο πρωταθλητής έκανε kickout. Από την άλλη πλευρά, ο "Tribal Chief" πέρασε από ένα δυνατό Spear τον Braun αλλά ο δεύτερος είπε όχι. Ο αγώνας όμως τελείωσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς ο Roman Reigns νίκησε με submission (για πρώτη φορά στην καριέρα του).


Όταν η αναμέτρηση τελείωσε, ο Jey Uso ήρθε στο ρινγκ καλεσμένος από τον Roman Reigns, με τον "Tribal Chief" να τον προειδοποιεί τι θα ακολουθήσει το βράδυ της Κυριακής στο Hell In A Cell δείχνοντας του ως παράδειγμα τον ταλαιπωρημένο Braun Strowman. Έπειτα ο Reigns πήρε την καρέκλα και χτύπησε 6 φορές τον Braun, ενώ παρακάλεσε τον Jey να πάρει την καρέκλα και να κάνει το ίδιο για να τιμήσει την οικογένεια. Ως αντάλλαγμα ο Uso του έριξε ένα δυνατό Superkick και τον χτύπησε στη πλάτη με την καρέκλα. Προτού όμως ακολουθήσει χάος, στο ρινγκ έφτασαν οι security και οι διαιτητές για να τους χωρίσουν με τον Roman Reigns να αποχωρεί από το Thunderdome παίρνοντας ένα δυνατό momentum.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη