RH Rewind: Οι Mega-Powers συγκρούονται

Κάνω πολύ καιρό υπομονή για να βγει το τέλειο αποτέλεσμα στο νέο και ανανεωμένο RH Rewind, αλλά τελικά επιτέλους ήρθε η ώρα. Η στιγμή όπου wrestling και πραγματικότητα ενώνονται για μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο και δημιουργούν την απόλυτη αίσθηση της σωστής ανάμνησης και εξιστόρησης των γεγονότων. Το RH Rewind ήθελε η αλήθεια είναι μια μικρή ανανέωση, γιατί τόσο καιρό, που κάνουμε αυτήν την στήλη, δεν σας δίναμε πλήρως αυτό που χρειάζεστε. Αρκετοί δεν θέλατε να ακούτε μόνο τα παρασκηνιακά γεγονότα, αλλά και το τι συνέβαινε στο wrestling ring, προκειμένου να παρακολουθήσετε και εσείς με την σειρά σας, αυτήν την κόντρα ή την στιγμή που σας αναλύουμε με λίγο πιο μεγάλη προσοχή. 

Και οι παρατηρήσεις σας, έρχονται σαν γλυκιά μουσική στα αυτιά μας και αυτές είναι που μας κάνουν και θέλουμε να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτό που αγαπάμε. Οπότε, μπράβο σας. OK, αρκετά σας έγλυψα για να προσέξετε το άρθρο. 2 Απριλίου 1989. Boardwalk Hall. Atlantic City, New Jersey. Wrestlemania V. Στο ring βρίσκονται οι Hulk Hogan & "Macho Man" Randy Savage. Οι δύο μεγαλύτεροι superstars εκείνης της περιόδου συγκρούονται για το WWF Championship. O Hogan είναι ο διεκδικητής της ζώνης, ενώ ο Macho Man είναι ο πρωταθλητής. Τι οδήγησε όμως σε αυτήν την στιγμή; Υπήρξαν και άλλοι παράγοντες, πέρα από το wrestling, που έχουν οδηγήσει σε αυτή την σύγκρουση εντός και εκτός ring; Ήρθε η ώρα να κάνουμε Rewind. 

Είμαι ο Γιώργος από το Ringside House και αυτό είναι το RH Rewind: Οι Mega-Powers συγκρούονται.
Για να ξεκινήσω λοιπόν την ιστορία μας, πρέπει να σας πάω πίσω στην χρονιά 1985. Εκεί, όπου οι Hulk Hogan & Randy Savage αρχίζουν σιγά σιγά να έχουν τα πρώτα τους ματς αντιμέτωποι για το WWF Championship του πρώτου. Ο Hogan, αφού κέρδισε τον Iron Sheik για να γίνει ο WWF Champion, αρχίζει και χτίζει ένα ισχυρό fan base, ενώ ο Randy Savage, σιγά σιγά κάνει αισθητό το όνομα του, ως ένας εκ των κορυφαίων heel του WWF. Και αυτό το επιβεβαιώνει το 1986, όταν και κερδίζει τον Tito Santana για να γίνει ο WWF Intercontinental Champion, φέρνοντας μαζί με τον τίτλο στο πλευρό του, μια πανέμορφη γυναίκα manager, την οποία και κακομεταχειρίζεται, που ονομάζεται Miss Elizabeth.  Στην πραγματική ζωή όμως οι Randy Poffo & Elizabeth Hulette ήταν ένα αρκετά ερωτευμένο ζευγάρι και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 1984. Ο Randy στο storyline στα δικά του μάτια, δεν κακομεταχειριζόταν την Liz. Απλώς ήταν λίγο πιο έντονος και νευρικός από άλλους. Ούτως ή άλλως ήταν ο Macho Man. 

O Hogan από την άλλη, το 1986 είχε φτάσει ήδη ένα superstar status και με ματς απέναντι στους King Kong Bundy και άλλους heels της εποχής, είχε γίνει από τα κορυφαία faces της εταιρείας. Το μόνο που έμενε για να πάρει επίσημα την σκυτάλη για να γίνει το κυρίως πρόσωπο ήταν μόνο ένα πράγμα. Να νικήσει τον μοναδικό "άρχοντα" και attraction του WWF, εκείνη την περίοδο. Τον Andre The Giant. Από την άλλη ο Savage, ήταν ο υπέρτατος heel, όταν και είχε επιτεθεί με βίαιο τρόπο, για τα δεδομένα της εποχής στον Ricky "The Dragon" Steamboat. O Steamboat έκανε το comeback του και ζήτησε τον αγώνα με τον Randy για το IC Title στην WrestleMania 3, ενώ ο Andre, με manager του, τον υπέρτατο heel manager, Bobby Heenan, απαίτησε αγώνα για τον τίτλο του Hogan για το WWF Championship. 
Η βραδιά εκείνης της Mania έφτασε και ενώ όλοι στο τέλος περιμέναμε να μιλάνε για το slam του Hogan, που σίγουρα είναι μια στιγμή που έχει γραφτεί στην μνήμη πολλών fan της εταιρείας, ειδικά των μεγαλύτερων σε ηλικία, αντιθέτως όλοι μιλούσαν για το επικό ματς που είχαν δώσει Savage & Steamboat. Είκοσι λεπτά τρέλας, είκοσι λεπτά wrestling. Γιατί άμα θέλετε να το δούμε και αντικειμενικά, ο Andre The Giant δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. Ο Andre είχε δυστυχώς αρκετά προβλήματα με την μέση του, όπως έχουμε δει στο ντοκιμαντέρ, βάση της ζωής του (ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΔΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ. ΤΏΡΑ) και δεν μπορούσε να πάρει αρκετά bumps, αφού μετά βίας μπορούσε να σηκωθεί. Ωστόσο, ένα slam έδειξε ότι ο Hogan μπορεί να κουβαλήσει στην πλάτη του μια εταιρεία. Ωστόσο, οι Steamboat & Savage ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση, που μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο αδερφός του Savage, Lanny "The Genius" Poffo, για χρόνια, ο Savage "τρωγόταν" μέσα του, που δεν μπόρεσε να βγάλει άλλο ένα ματς, αντάξιο αυτού που είχε στην WrestleMania 3. 

Σημασία είχε ότι το άστρο του Savage είχε λάμψει και ήταν ξεκάθαρο ότι οι fans άρχιζαν σιγά σιγά να λατρεύουν αυτήν την τρέλα και να στηρίζουν τον Randy. Και κυρίως την Miss Elizabeth, η οποία μολονότι είχε διάφορα ξεσπάσματα να διαχειριστεί από το Savage εντός ring, ήταν μαζί με τον άντρα της, ότι και να γίνει. Γιατί; Γιατί το ζευγάρι Savage-Elizabeth ήταν πάντα μια ιστορία αγάπης. Πάντα. Και αυτό αποδείχτηκε όταν σε ένα επεισόδιο του Saturday Night Live, στις 3 Οκτωβρίου του 1987, δεν δίστασε να μπει μπροστά στον Honky Tonk Man & την Hart Foundation, προκειμένου να σώσει τον αγαπημένο της. Τότε, ήταν που είχαμε και την πρώτη in-ring επαφή μεταξύ των χαρακτήρων Hogan & Savage, αφού ο Randy σώζεται από τον Hulk Hogan και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 



Οι δύο τους λοιπόν, κάνουν την ομάδα των MegaPowers. Δύο από τους μεγαλύτερους superstars στην ιστορία του WWF ενωμένοι σε μια ομάδα. Ήταν σαν να βλέπεις τον John Cena να κάνει ομάδα με τον Randy Orton εκείνη την εποχή. Ας κάνω μια παύση (λίγων δευτερολέπτων μην αγχώνεστε) για να σκεφτώ πως θα ήταν μια ομάδα Cena-Orton. Θα λεγόντουσαν "The Chain Gang Vipers" ή " The Apex Hustlers", ονόματα που θυμίζουν περισσότερο ονόματα εταιρειών παραγωγής....εκπαιδευτικών ταινιών παρά ονόματα για tag-team. Όλα φαντάζουν ιδανικά, μέχρι που στις 5 Φλεβάρη του 1988, το αναπάντεχο συμβαίνει. Ο Hulk Hogan χάνει το WWF Championship από τον Andre The Giant για λογαριασμό του Ted DiBiase, στο Saturday Night's Main Event.

Ακόμα μέχρι σήμερα, παραμένει το επεισόδιο με την περισσότερη τηλεθέαση για την σειρά. Φυσικά, επειδή μιλάμε για τον Hulk Hogan και heeeyyy, o Hulk Hogan, κουτσούνα, δεν χάνει τον τίτλο καθαρά, γιατί είναι ο HULK HOGAN, DAMN IT, έγινε αυτό το περίεργο σκάνδαλο με τους Hebner Brothers. O ένας αδερφός πληρώθηκε από τον DiBiase να στήσει τον αγώνα, ο άλλος ήθελε να κάνει δίκαια την δουλειά του και μάλωνε τον αδερφό του, όπως μαλώνω τον δικό μου όταν δεν διαβάζει το άρθρο μου. "Μα έλα, είναι καλό", "Όχι βαριέμαι, παίζω Among Us." "Δώστου δύο λεπτά σημασία έστω." "Πάλι για WWE γράφεις; 23 χρονών γομάρι, δεν βαρέθηκες ψεύτικο ξύλο" Και μοιράζομαι αρκετά οικογενειακά info. 
Τέλος πάντων, αυτό δεν άρεσε στον on-screen πρόεδρο του WWF, Jack Tunney, ο οποίος αποφάσισε να κάνει vacate τον τίτλο και να δώσει την ευκαιρία σε 16 άντρες να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ένας από αυτούς, ήταν και ο Randy Savage. Και με τον Hogan εκτός title picture, αφού ο "Hulkster" έπρεπε να πάει να δώσει αυτό το...τρομερό, χιτσκοκικό αριστούργημα στην ανθρωπότητα, με πρωταγωνιστή φυσικά τον ίδιο και έναν παλαιστή, ονόματι Δία, ο οποίος αργότερα ήρθε και στο WWF και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν ότι και ο Big Show στα αρχικά στάδια της καριέρας του, δηλαδή να φωνάζει ακατάπαυστα και να κοιτάει την κάμερα με το πιο cringe-worthy τρομακτικό βλέμμα, ονόματι No Holds Barred, αυτή ήταν η τέλεια ευκαιρία για να λάμψει ο Savage. 

Και να φανταστείτε, ότι ο Savage δεν ήταν καν στα σχέδια για αυτό το τουρνουά. Κανονικά αυτό το τουρνουά θα το κέρδιζε ένας εκ των Rick Rude ή Ted DiBiase, προκειμένου να έχουν το τέλειο heel vs face αγώνα με τον Hulk Hogan, ενώ ο Savage θα κέρδιζε πίσω το Intercontinental Championship από τον Honky Tonk Man. Ωστόσο, ο wanna-be Elvis με την κοιλιά του θείου Μπάμπη από τα Πετράλωνα και Hall of Famer, δεν ήθελε να βάλει over τον Macho Man, αφού δεν τον χώνευε και τότε για κάποιο λόγο, ο Vince δεν ήταν υπέρ της απολυταρχικής προεδρίας, παρά μόνο για τον Hogan, οπότε έριξε τον Savage στο τουρνουά. Και όχι μόνο αυτό. Τον άφησε να κερδίσει και να γίνει ο νέος WWF Champion.

Στην WrestleMania 4, o Savage έδωσε τέσσερις αγώνες. Και στους 4 αγώνες, έδωσε το 100% του για να γίνει πρωταθλητής. Από την άλλη, ο μεγάλος του τελευταίος αντίπαλος, εκείνη τη βραδιά, ο Ted DiBiase είχε κάνει τα πάντα για να βγάλει εκτός τον ανταγωνισμό του. Κόστισε στον Hulk Hogan μια ευκαιρία για τον τίτλο, αφού στο rematch Hogan-Andre, προκάλεσε Double DQ, περνώντας αυτόματα στον τελικό. Ο Savage ήταν κουρασμένος και ο Million Dollar Man, ήταν φανερό ότι είχε στήσει το τέλειο σχέδιο, προκειμένου να βγει πρωταθλητής, με τους Andre & Virgil στο πλευρό του. Αλλά ο Savage, απέδειξε ότι η δύναμη του ήταν μεγάλη και με τον Hogan να τον βοηθάει, κατέκτησε το WWF Championship, κρατώντας την Elizabeth στην αγκαλιά του και με τον Hogan να του σηκώνει το χέρι. Όλα έμοιαζαν ιδανικά. Ένας πρωταθλητής με την τέλεια γυναίκα και τον τέλειο φίλο. Αλλά σύντομα, όλα θα άλλαζαν. 

Και στην αληθινή ζωή ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα. Όπως μαθαίνουμε, ο Savage ήταν αρκετά προστατευτικός και παθολογικά ζηλιάρης για την Elizabeth, για αυτό και δεν την άφηνε να βρίσκεται κοντά στους υπόλοιπους wrestlers των παρασκηνίων. Ωστόσο, ένα άτομο που εμπιστεύτηκε ήταν η γυναίκα του Hogan, Linda, η οποία και έγινε η πιο κοντινή φίλη της Elizabeth, η οποία μολονότι ήθελε να ξεσκάσει και μερικές φορές δεν άντεχε την πίεση του Randy, έμενε πιστή δίπλα στον άντρα της. Πολύ απλά γιατί τον αγαπούσε. Οι Hogan & Savage πέρα από το δέσιμο τους στο ring είχαν δεθεί και έξω από αυτό. Ωστόσο και πάλι, όλα θα άλλαζαν. 

Με αυτά και με αυτά, φθάνουμε στο SummerSlam 1988. Οι MegaPowers θα δώσουν επίσημα τον πρώτο τους μεγάλο αγώνα μαζί ως ομάδα, απέναντι στην ομάδα των MegaBucks, των Andre The Giant & Ted DiBiase, ο οποίος για άλλη μια φορά είχε ένα υπέροχο σχέδιο, αφού ειδικός διαιτητής για το ματς ήταν ο Jesse "The Body" Ventura, ένας θρυλικός heel του WWF, ο οποίος ήταν γνωστό ότι δεν χώνευε τον Hogan. Εν τέλει οι δύο φίλοι κερδίζουν τους heels, με τον Hogan να κάνει το κλασσικό του leg-drop και τον Ventura, να χρειάζεται την απειλή της γροθιάς του Savage να κάνει το pinfall. Ωστόσο, σε μια στιγμή αυθορμητισμού, ο Hogan σήκωσε στην αγκαλιά του την Elizabeth. Και όπως θα δείτε και στο βίντεο του αγώνα κάτω (πηγαίνετε το στο 17:38), η αντίδραση του Macho Man, ήταν σύντομη, αλλά ήδη οι πρώτοι σπόροι για το feud είχαν τοποθετηθεί. Και όλα αυτά σε ένα φίλτρο πραγματικότητας και kayfabe.



Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως την κόντρα Savage-Hogan την γέννησε μια στιγμή αυθορμητισμού. Και όμως έτσι ήταν. Η υπέρπροστατευτικότητα του Savage, τον έφερε σε μια μικρή in-real-life παρεξήγηση με τον Hogan παρασκηνιακά που λύθηκε ωστόσο γρήγορα και ηρέμησε τα πνεύματα. Ο Savage δεν ήθελε κανένας από τους υπόλοιπους wrestlers να ακουμπάει την Liz, πόσο μάλλον να την αγκαλιάζει. Και ο κανόνας αυτός ίσχυε ακόμη και αν το όνομα σου ήταν Hulk Hogan. Το WWF το είδε ως ευκαιρία να γυρίσουν αυτήν την παρεξήγηση σε angle και να το οδηγήσουν σε ένα ματσάρισμα Hogan & Savage στην WrestleMania V.

Οι δύο επαγγελματίες δέχτηκαν, αλλά κανείς δεν ήξερε πως ήταν η αρχή του τέλους τόσο και για την παρασκηνιακή φιλία των δύο παλαιστών όσο και του γάμου της Liz με του Savage. Στο Survivor Series 1988, o Hogan για ώρα δεν μπορεί να βοηθήσει τον φίλο του, Savage, ο οποίος μαζεύει αρκετό ξύλο από την αντίπαλη ομάδα των Akeem (πρώην One Man Gang), Haku & DiBiase, ωστόσο εν τέλει το καλό πρεσβεύει και η ομάδα των Mega-Powers (και του Koko B. Ware, Hillibilly Jim & Hercules) κερδίζει τον αγώνα. Ωστόσο για άλλη μια φορά, ο πανηγυρισμός (αυτήν την φορά, συννενοημένος παρασκηνιακά) οδηγεί σε σύγκρουση τους φίλους, αφού ο Hogan αγκαλιάζει την Liz και ο Macho Man αρχίζει να το χάνει λίγο. Στην συνέχεια, οι δύο τους μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα με τους Twin Towers (Big Boss Man & Akeem) και μολονότι μερικές φορές, ο Hogan με τον Savage δείχνουν να βρίσκονται στην ίδια σελίδα, στην πραγματικότητα, όλα είναι απλά καπνός. Ο Savage ζηλεύει που ο Hogan αρχίζει να χρησιμοποιεί ως valet του την Elizabeth, όχι μόνο στο σενάριο, αλλά και στην αληθινή ζωή, αφού η ιδέα αυτή προήλθε από τον Hulkster. 

Και όλη αυτή η παρασκηνιακή και σεναριακή ένταση οδηγεί σε μια στιγμή που έχει γραφτεί στην ιστορία του wrestling. 3 Φλεβάρη του 1989. Οι MegaPowers συγκρούονται με την ομάδα των Twin Towers σε ένα ακόμη επεισόδιο του SNME. Όλα βαίνουν καλώς θα έλεγε κανείς για την ομάδα των Savage & Hogan μέχρι που ξαφνικά, ο Akeem ρίχνει τον Savage πάνω στην Elizabeth και εκείνη παίρνει μια αρκετά γερή bump για την εποχή. Ο Hogan τρέχει να δει πως είναι η φίλη του και την πηγαίνει γρήγορα στα παρασκήνια, προσευχόμενος να μην έχει συμβεί κάτι. Ο Savage μένει μόνος του και αντιμετωπίζει την οργή των αντιπάλων του, μέχρι που ο Hogan βγαίνει έξω, ο Savage κάνει το tag στον Hogan και στην συνέχεια τον χαστουκίζει, πηγαίνοντας γρήγορα παρασκηνιακά, για να τσεκάρει την αγαπημένη του, για την οποία δεν τον είχε νοιάξει τόσο η υγεία της, όσο περισσότερο το γεγονός ότι ο Hogan την κουβάλησε στα παρασκήνια. Ο Hogan κέρδισε το ματς, αλλά αυτό ήταν δευτερεύουσας σημασίας. Σημασία, είχε το σκηνικό που ακολούθησε μετά, που αποτελεί και αυτό τεκμήριο wrestling ιστορίας. 



"You got jealous eyes right there. You’re looking at me with jealous eyes. Because you’re a former champion. Hulkamania is just into the wind. I was carrying you! I’m not number three in The Mega Powers, I’m number one. You guys got me in the backseat. Man to man, you never asked me for a title shot. You know why? You know why, Elizabeth? Because you can’t beat me. You know you can’t beat me. You can’t beat me. No, you didn’t come at me like a man. You’re jealous because I’m the World Wrestling Federation Champion now and I’m gonna be a long time from now … I’m gonna tell you what you’re wrong about more than anything else. I can take anything. But I’m gonna tell you something right now. Those eyes right there. Those eyes lust Elizabeth, you understand that? You got lust for Elizabeth right there. And I’m gonna tell you what makes me sick, I can’t even stand to look at you. You turn my guts in two. If you wanted to come at me man-to-man for the belt, I would beat you 1-2-3 and that would be okay. But you lust for Elizabeth."

Και αυτό είναι ίσως, είτε το πιστεύετε είτε όχι, μέχρι φυσικά να έρθει το storyline του Daniel Bryan, ένα από τα πιο "οργανικά" και αυθόρμητα storylines που είχε κάνει το WWE. O Randy Savage εκείνη την βραδιά του Σαββάτου, δεν έβγαλε μόνο storyline ζήλια, αλλά και την πραγματική του ζήλια και το πάθος του να κρατήσει την Elizabeth δίπλα του με οποιοδήποτε κόστος. Ήδη, εκείνη την εποχή, ο Savage άρχιζε να πιστεύει ότι η Liz άρχιζε να ξεφεύγει και να θέλει περισσότερη ελευθερία εξαιτίας του Hulk Hogan και της γυναίκας του, η οποία συμβούλευε την Elizabeth να γνωρίσει περισσότερους φίλους, αλλά δεν είχε εκδηλώσει ποτέ τις υποψίες του, ακόμη και για το ότι ο Hogan, στο δικό του μυαλό, ήθελε την Elizabeth. Όπως αναφέρει και ο Bruce Prichard, δεν πίστεψε ποτέ ότι αυτό ήταν promo, αλλά ήταν μια κατάθεση ψυχής που έκανε ο Savage on-camera. 


Γιατί εν τέλει, όπως σας είπα και παραπάνω και τώρα που σας το λέω, μου σηκώνεται ξανά η τρίχα. Για τον Hogan μπορεί αυτή η ιστορία να είναι μια κανονική ιστορία που σύντομα θα του έφερνε άλλον έναν τίτλο, για το ζευγάρι Savage- Elizabeth, ήταν πάντα μια ιστορία αγάπης, τόσο εντός όσο και εκτός ring που οδηγούσε στην παρανοϊκή αγάπη του ενός και την μανία του να προφυλάσσει όσο πιο κλειστά και σφιχτά μπορεί αυτό που αγαπούσε. Γιατί ο Randy ήταν πάντα έντονος, ενώ η Elizabeth ήταν πάντα ευαίσθητη.

Ότι βλέπαμε στο ring, το έβλεπαν και οι υπόλοιποι εκτός ring. Δε μπορώ να φανταστώ πόσο έντονα ζούσαν αυτό το story το ζεύγος και ίσως, ίσως, εάν δεν είχανε πάρει αυτήν την κατευθυντήριο στο storyline Liz-Savage, με την ζήλια και την επαφή με τον Hogan, ίσως λέω πάντα, έτσι για να σας δημιουργήσω και άλλο What If, πέρα από την στήλη, ή ίσως απλά να σας βάλω σε σκέψη, να μην είχαν χωρίσει ο Randy με την Elizabeth, να μην είχε πέσει η Elizabeth στον δρόμο των ναρκωτικών μαζί με τον Lex Luger και να μην είχε φύγει από την ζωή, τόσο πρόωρα. Ούτως ή άλλως, ήταν γεγονός ότι μετά τον χωρισμό τους, και οι δύο δεν ήταν το ίδιο. Ο Randy έχασε το χαμόγελο του, την όρεξη του και ήταν φανερό ότι πάντα του έλειπε η Elizabeth, ενώ η ίδια οδηγήθηκε σταδιακά στην αυτοκαταστροφή. 
Αλλά στα του feud τώρα, γιατί πραγματικά τα θέματα που πιάνουμε είναι ευαίσθητα. Όλη η ιστορία ξαφνικά έφτασε στην απόφαση της Elizabeth. Ποιον θα στηρίξει στο ματς με τον Hogan και τον Savage. Η απάντηση της ήταν ότι θα κρατήσει ουδέτερη στάση, αφού αγαπάει τον άντρα της, αλλά έχει και κάποια αισθήματα (καλοπροαίρετα φυσικά) για τον Hogan. Το match στην WrestleMania φτάνει. Ο Hogan αντιμετωπίζει τον πρώην φίλο του. Όλα οδηγούν σε μια σημαντική στιγμή της ιστορίας. Ο Hogan κάνει το leg drop και κερδίζει το ματς. Το ματς πραγματικά ήταν δευτερεύων σε όλο αυτό. 

Για να κλείσω, κάνοντας αυτό το Rewind, σκέφτηκα την υπέροχη ιστορία που μας είπαν Hogan & Savage, η οποία ήταν τόσο απλή, για εκείνη την εποχή. Δύο άντρες συγκρούονται για την αγάπη. Την αγάπη μιας γυναίκας για τον άντρα της και το ενδιαφέρον της για το καλό ενός φίλου του άντρα της. Αλλά η επίδραση της ήταν 100% αληθινή.  Η αγάπη αυτή φέρνει την ζήλια και η ζήλια εν τέλει κυρίευσε τον Savage, ο οποίος μετά το ματς με τον Hogan, συνέχιζε να τον κοντράρει παρατώντας την Liz και ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Elizabeth. Και ναι, μπορεί δύο χρόνια μετά, το ζευγάρι on-screen να επανενώθηκε, αλλά δεν ήταν ποτέ το ίδιο. 

Γιατί αυτούς τους χαρακτήρες τους αγαπήσανε όλοι μαζί, ως ένα δεσμό, που μπορεί να φαινόταν τόσο διαφορετικός, αλλά τόσο ταυτόχρονα ταιριαστός. Και ίσως αυτό το story, να είπε μια υπέροχη ιστορία και να είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα κόντρα που έχει κάνει ο Hogan στην wrestling καριέρα του, αλλά δεν μπορείς να μην προσέξεις την επίδραση όλου αυτού. Οι σχέσεις Savage-Hogan ψυχράθηκαν, το 1993 η Liz ζήτησε διαζύγιο από τον Randy, στο ξενοδοχείο όπου έμενε ο Hogan και η γυναίκα του λόγω κάποιων γυρισμάτων, όλα αυτά οδήγησαν σε μια σύγκρουση Hogan-Savage (εξού και το μαύρο μάτι που είχε ο Hulkster στην Mania 9) και ίσως οδήγησε και στην αυτοκαταστροφή της ίδιας της Elizabeth. Ο Savage ήταν υπερβολικός, αλλά σίγουρα, έχοντας δει αρκετές συνεντεύξεις και το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ "Dark Side Of The Ring", ήταν ο μόνος άντρας που αγάπησε 100% την Elizabeth. Και ναι, μερικές ιστορίες τελειώνουν με μια λυπητερή νότα., Αλλά εν τέλει, οι Mega Powers, συγκρούστηκαν και όταν αυτό έγινε, άλλαξε για πολύ καιρό τις ζωές ενός αγαπημένου ζευγαριού αλλά και τον τρόπο με το οποίο το WWF, βλέπει το storytelling. 

"At the end of the day, the madness was way ahead of the mania and love. It was a love story, but from only the couple's perspective

- Bruce Prichard

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη