Raw 19/10/2020: Μια γεύση πριν το Hell In A Cell


Μια εβδομάδα έχει μείνει για το επόμενο Pay-Per-View του WWE, και το Ringside House σας φέρνει ένα σύντομο ρεπορτάζ με τα σημαντικότερα γεγονότα που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Monday Night Raw, τελευταίο πριν το Hell In A Cell.

- Η πρεμιέρα της νέας σεζόν του Raw άνοιξε με τον Fiend και την Alexa Bliss να βρίσκονται στο ρινγκ. Χωρίς να προλάβουν να πουν λέξη, οι Retribution τους διέκοψαν με σκοπό να έρθουν στην αρένα και να τους επιτεθούν, βέβαια κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού έσβησαν τα φώτα και σε λίγα δευτερόλεπτα ο Fiend με την Alexa εξαφανίστηκαν. Τότε εμφανίστηκαν οι Hurt Business και επιτέθηκαν στους Retribution για να καθαρίσουν το ρινγκ. Τότε προχωρήσαμε και στον πρώτο αγώνα της βραδιάς ανάμεσα στα δύο ισχυρά factions. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, η ομάδα του MVP κατάφερε να κυριαρχήσει και να κερδίσει τον αγώνα μετά το Hurt Lock του Bobby Lashley στον T-Bar. Έπειτα τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκε ο Fiend και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα διέλυσε όλα τα μέλη της Retribution. Αξίζει να σημειωθεί πως αργότερα στα παρασκήνια είδαμε τον Titus O'Neil να προσπαθεί να πείσει τους Hurt Business να γίνει μέλος της φατρίας τους, ως απάντηση έλαβε μερικές κλωτσιές και μπουνιές από τους MVP, Bobby Lashley, Cedric Alexander & Shelton Benjamin.


- Ο AJ Styles έκανε την είσοδο του στο ρινγκ και είχε μαζί του έναν πανύψηλο τύπο (κοντά στα μέτρα του Great Khali) του οποίου το όνομα δεν αποκάλυψε. Τότε άρχισε να μιλάει για την νέα τάξη που θα μπει στο Raw μετά την άφιξη του Seth Rollins στο SmackDown, ενώ μας καλωσόρισε σε μια νέα εποχή που θα ανήκει στον AJ Styles. Έπειτα ο Matt Riddle ήρθε στην αρένα για να προχωρήσουμε στον προγραμματισμένο αγώνα που είχαν μέσα στην βραδιά. Ωστόσο, ο αγώνας άργησε λιγάκι να ξεκινήσει διότι ο πανύψηλος φίλος του AJ αρνιόταν να αποχωρήσει από το ρινγκ. Ο διαιτητής αναγκάστηκε να τον παρακαλέσει να βγει από το ρινγκ αλλιώς ο αγώνας θα λήξει με DQ υπέρ του Matt Riddle, και τελικά κάτι τέτοιο έγινε. Στα του αγώνα, δεν δόθηκε μεγάλη διάρκεια διότι ο φίλος του AJ απέσπασε την προσοχή του Riddle, έτσι ο Styles τον χτύπησε με Dropkick και έπειτα τον πέρασε από Styles Clash για να πάρει την νίκη.


- Την περασμένη εβδομάδα αν θυμάστε καλά, ο Elias έκανε την επιστροφή του μετά από 5 μήνες για να επιτεθεί στον Jeff Hardy, με τον οποίο προτού απομακρυνθεί από τα ρινγκ είχε αντιπαλότητα. Τελικά, η αντιπαλότητα όπως φαίνεται καλά κρατεί αφού είχαμε εξελίξεις αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα ο Elias εμφανίστηκε στην σκηνή μαζί το νέο του συγκρότημα για να προωθήσει το νέο του άλμπουμ, μεταξύ άλλων αφιέρωσε και ένα τραγούδι στον Jeff Hardy με τίτλο "Amen". Αφού ο Elias τραγούδησε και οι άνθρωποι τριγύρω άρχισαν να μαζεύουν τις κιθάρες, τα ντραμς και τα υπόλοιπα, ένας μαυροφορεμένος τύπος εμφανίστηκε και άρχισε να τζαμάρει με την κιθάρα του Elias, τελικά αποκαλύφθηκε πως ήταν ο Jeff Hardy καθώς έβγαλε την κουκούλα και πήγε να φέρει την ηλεκτρική κιθάρα στο κεφάλι του Elias φωνάζοντας πως δεν τον χτύπησε με το αυτοκίνητο πριν από 5 μήνες. Καθώς ο Elias βρισκόταν στα backstage, φανερά εκνευρισμένος προκάλεσε τον Jeff Hardy σε αγώνα αυτή την Κυριακή στο Hell In A Cell.


- Αργότερα είδαμε τον Tucker να διακόπτει τους John Morrison και Miz για να ανακοινώσει στον κόσμο τον νέο του συνεργάτη με τα χρώματα του Raw, αυτός ήταν ένας ξεχωριστός Luchador που έψαχνε εδώ και πολύ και και τελικά ήταν... ο Otis αλλά με στολή Luchador, ο οποίος παρουσιάστηκε στο κοινό ως "El Gran Gordo". Ο Miz φανερά εκνευρισμένος, τόνισε ότι τόσο καιρό ο Otis κρατάει αυτό το Money In The Bank contract και δεν έχει σεβαστεί την αξία του. Τονίζοντας πως με αυτό το contract o Miz πήγε στο Main Event της WrestleMania και κατέκτησε το WWE Championship για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, σε αντίθεση με τον Otis που κάνει διάφορες φάρσες σπαταλώντας τον χρόνο του σε χαζομάρες (είπε μεγάλες αλήθειες ο Miz εδώ). Τέλος πάντων, οι δύο αυτές ομάδες προχώρησαν σε ένα Tag Team Match με τους Tucker & El Gran Gordo να παίρνουν μια εύκολη νίκη.


- Το επεισόδιο του Firefly Fun House έκανε την επιστροφή του στην τηλεόραση του Raw, με τον Bray Wyatt να ανοίγει ένα κουτί από το οποίο έβγαλε το σφυρί του Fiend, την μάσκα του Strowman, και ένα άλλο παράξενο λογότυπο. Έπειτα ανέφερε πως θα του λείψουν πολύ οι φίλου του SmackDown, αλλά έφτασε στο Raw για να κάνει νέες παρέες. Έπειτα άνοιξε ένα διάλογο με τον Ramblin' Rabbit και τόνισε πως το παρελθόν είναι στο μυαλό μας, αλλά το μέλλον στα χέρια μας. Για το τέλος, ο Bray μας κράτησε μια έκπληξη με την Alexa Bliss να εμφανίζεται στο Firefly Fun House. Πιθανότητα θα έχουμε συνέχεια την επόμενη εβδομάδα.


- Ο "Limitless" Keith Lee ήρθε αντιμέτωπος με τον πεσμένο θα λέγαμε, Braun Strowman. Το ματς ξεκίνησε δυνατά με τον Braun να πετά έξω από το ρινγκ τον Keith, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να τον σηκώσει στις πλάτες του αλλά δεν κατάφερε διότι τα πλευρά του ήταν ακόμα σε κακή κατάσταση μετά το ξύλο που έφαγε από τον Roman Reigns στο SmackDown της περασμένης εβδομάδας. Καθώς το ματς εξελισσόταν, ο Braun χτύπησε με το κεφάλι τα αχαμνά του Keith Lee, έπειτα τον πέρασε από Big Boot και έκανε το τελικό pinfall για να πάρει την νίκη. Μετά τον αγώνα ο Lee εκνευρισμένος χτύπησε με low blow τον Strowman για να του στείλει το μήνυμα πως δεν τελείωσε τίποτα μεταξύ τους.


- Στο Main Event της βραδιάς είδαμε το Hell In A Cell να κατεβαίνει κάτω στο ρινγκ και ο Randy Orton να κάνει την είσοδο του για να μας προετοιμάσει πριν τον αγώνα του κόντρα στον Drew McIntyre στο PPV της Κυριακής. Ο "Legend Killer" ξεκίνησε λέγοντας πως όταν ήταν μικρός είχε ακούσει από ανθρώπους ότι όποιος έμπαινε μέσα στο καταστροφικό κελί, έφευγε με ένα κομμάτι πίσω του. Αντίθετα, ο ίδιος έχει αγωνιστεί επτά φορές μέσα στο κελί και αναγνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει όταν περάσει την σιδερένια πόρτα. Μετά θυμήθηκε μερικές αναμετρήσεις που είχε μέσα στο κελί με μερικά ονόματα, όπως οι Mark Henry, Sheamus, Jeff Hardy, Daniel Bryan, και John Cena (2 φορές), ενώ τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τον αγώνα του με τον Undertaker, τον οποίο κοίταξε κατάματα και κέρδισε τον σεβασμό του.


Ο Drew McIntyre τον διέκοψε και πλησίασε τον Hell In A Cell αλλά δεν μπορούσε να μπει μέσα διότι είχε μπει ήδη η αλυσίδα με το λουκέτο στην πόρτα. Ο Orton του φώναζε να σπάσει την πόρτα και να μπει μέσα να τον χτυπήσει στο σαγόνι σαν άντρας, ωστόσο ο "Legend Killer" είχε ξεχάσει πως υπήρχε ένας μεγάλος κόφτης σιδήρου έξω από το κελί, το οποίο ο McIntyre πήρε για να κόψει την αλυσίδα και να μπει μέσα. Έπειτα οι κάμερες έκλεισαν με τον Randy Orton να κρατάει μια καρέκλα στο ρινγκ και τον Drew McIntyre να βρίσκεται μέσα στο κελί...



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη