How WWE Should Book: Aleister Black vs. The Undertaker


Μετά από αρκετό καιρό ο Νίκος Ασλανίδης αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα How WWE Should Have Booked. Διάλεξα τον Aleister Black διότι είχα μια ιδέα η οποία μου φάνηκε τρομερή, έτσι αποφάσισα να την αναπτύξω. Ας περάσουμε τώρα στο fantasy booking.

Ξεκινάμε το καλοκαίρι 2020, αμέσως μετά το σκηνικό με τους Black και Murphy, όπου ο δεύτερος προσπάθησε να "βγάλει" τα μάτια του Black. Για ένα χρονικό διάστημα θα απουσιάσει ο Black, ενώ μερικές εβδομάδες πριν το Survivor Series ο Undertaker θα έχει επιστρέψει στο Raw, κάνοντας ένα Promo όπου θα λέει πως στο φετινό Series, θα κλείσει ακριβώς 30 χρόνια καριέρας! Επιθυμεί να δώσει το τελευταίο του αγώνα στο PPV και να δείξει πως (HE CAN STILL WHOOP YOUR ASS). Έτσι ανακοινώνει ένα Open Challenge, όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει στο ρινγκ και να δεχτεί την πρόκληση του "Phenom". Ωστόσο κανείς δεν έχει τα κότσια να τον αντιμετωπίσει, λίγο πριν αποχωρήσει από το ρινγκ, ξαφνικά σβήνουν τα φώτα και στο Titantron εμφανίζεται η φράση "FADE TO BLACK" καθώς παίζει μια ανατριχιαστική μουσική. Ο Undertaker αντικρίζει επίμονα την φράση στο Titantron, με ψυχρό βλέμμα και τελειώνει το Raw.

Στο επόμενο Raw ο Undertaker εμφανίζεται ξανά και απαιτεί να εμφανιστεί στο ρινγκ αυτός που προσπαθεί να παίξει Mind Games με τον Phenom και να μιλήσουν Face to Face, και τον προκαλεί να δεχτεί την πρόκληση για το Survivor Series, φωνάζει έπειτα το όνομα του, "ALEISTER BLACK, GET YOUR ASS HERE, και αναμένει. Για μια ακόμη φορά, σβήνουν τα φώτα και μερικοί άντρες φορώντας μαύρες στολές "Reapers" εμφανίζονται στο Stage. Μαζί τους κουβαλούν ένα φέρετρο, το αφήνουν μπροστά απ'το ρινγκ και ξαφνικά εξαφανίζονται. Ο Taker ανοίγει το φέρετρο και μέσα βρίσκεται το ring gear του, τα γάντια, το καπέλο του και ένα σημείωμα. Το διαβάζει ο Undertaker, καθώς ένα διαβολικό χαμόγελο εμφανίζεται στο βλέμμα του και έπειτα αποχωρεί.




Στο επόμενο Raw ο Undertaker εκνευρισμένος, κάνει ένα promo, όπου μας αναφέρει τα εξής:

"For the past 30 years no one has survived from me. 30 years of destruction, taking countless souls, countless victims, and now, YOU, Aleister Black, You want to play mind games with the Devil himself? You better be careful what you wish for, YOU DO NOT WANT TO WAKE THE DEVIL, but if you are willing to go through the gates of hell, you'll find a very special carved tombstone in the depths of hell, just for you"

Έπειτα στο Titantron βλέπουμε την μορφή ενός άντρα, χωρίς να αντικρίζουμε το πρόσωπο του. Κάθεται δίπλα από μια ταφόπλακα με σκαλισμένο το όνομα "ALEISTER BLACK" και αναφέρει:

"Undertaker, you might be the Phenom, you might be the Deadman, you might be the Face of Fear around here, but, I'M THE ROOTS OF ALL EVIL "

4η εβδομάδα με τον Undertaker να εισέρχεται στο ρινγκ και κανένα ίχνος του Aleister και δίχως να γνωρίζουμε εάν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Ο Phenom είναι έτοιμος να ξεκινήσει το promo του αλλά, και πάλι σβήνουν τα φώτα και στο titantron εμφανίζονται μερικά λόγια, τα οποία είναι τα εξής:

"YOU POINT YOUR FINGER, SO TAKE YOUR BEST SHOT, RELEASE THE PRESSURE, NO MAN IS EVER TRULY GOOD, NO MAN IS EVER TRULY EVIL, WE WON'T EVER BE EQUAL. THE ROOTS OF ALL EVIL ARE HERE. AND NOW I'M CALLING YOU OUT"

Έπειτα αστραπές (special effects) χτυπούν τις τέσσερις γωνίες του ρινγκ, στο stage εμφανίζεται το Mystic Urn (πιθάρι) του Undertaker. Έπειτα οι άντρες με τις μαύρες στολές εμφανίζονται επίσης στο Stage και κλέβουν το Urn του Undertaker. Ο Taker εμφανέστατα εκνευρισμένος οδεύει στα παρασκήνια, ώστε να τους βρει και να τους διαλύσει. Αργότερα στο Raw βλέπουμε τον Undertaker να κρατάει και να αντικρίζει το μυστικό πιθάρι του, καθώς κάτω απ'τα πόδια του βρίσκονται σωριασμένοι οι άντρες με τις μαύρες στολές.


Τελευταίο Raw πριν το Survivor Series και ο Undertaker μας αναφέρει τι έγραφε το σημείωμα που έλαβε πριν λίγες εβδομάδες στο Raw. Το σημείωμα έγραφε:

"YOU ARE GOING DOWN, YOU WILL FINALLY REST IN PEACE. I'M THE ROOTS OF ALL EVIL"

Έπειτα ο Undertaker αναφέρει:

"You want to dance with the devil? I'm opening the gates, and I'll wait for you. I'll make you famous, like I did AJ Styles at WrestleMania. What is it gonna be Aleister?"

Έπειτα σβήνουν τα φώτα και ακούγεται μια τρομαχτική μουσική, δημιουργείται μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, καθώς καπνοί και μερικές φλόγες γεμίζουν το stage. Ύστερα (όπως το κλασσικό entrance του Black) υψώνεται ένα φέρετρο και από μέσα βγαίνει και αποκαλύπτεται επιτέλους ο Aleister. Κοιτάζει επίμονα τον Undertaker στο ρινγκ και έπειτα εξαφανίζεται μέσα στο έρεβος. Στο titantron εμφανίζονται τα λόγια "IT ALL ENDS, THIS SUNDAY"


Φτάσαμε στο Survivor Series, δίχως να γνωρίζουμε εάν πραγματοποιηθεί τελικά ο αγώνας. Όλοι οι αγώνες Raw vs. SmackDown vs. NXT έχουν τελειώσει και στο Main Event τελικά διαδραματίζεται ο αγώνας που όλοι περιμέναμε! Εμφανίζεται ο Aleister Black με το τρομερό Entrance του, κάθεται στο κέντρο του ρινγκ και αναμένει τον Undertaker. Εισέρχεται στο ρινγκ και αυτός, κοιτάζονται επιτέλους face to face και ξεκινάει το Dream Match!

Μετά από μια δυνατή μάχη ο Aleister χρησιμοποιώντας για τρίτη φορά το Black Mass, κερδίζει τον Undertaker! Το ανερχόμενο ταλέντο έγραψε το τελευταίο κεφάλαιο στην καριέρα του θρυλικού Undertaker. Ύστερα σηκώνει τον Deadman, κάνουν μια χειραψία, σβήνουν τα φώτα και εξαφανίζονται και οι δύο τους, έτσι ολοκληρώνεται το Survivor Series.

Ο Aleister για ένα χρονικό διάστημα απουσιάζει ξανά, ώσπου μπαίνουμε στο 2021 AND IT'S ROYAL RUMBLE TIME. Έχουμε Rumble Match και φτάνουμε στο τελικό Entrant, #30. Ακούγεται το theme song του Undertaker και αυτός ξαφνικά εμφανίζεται στο stage, καθώς όλοι έχουν παγώσει και τον αντικρίζουν. Όμως δεν είναι ο Taker το νούμερο 30 στο Rumble. Ακούγεται το theme song του Aleister Black, αυτός είναι ο τελευταίος Superstar που θα αγωνιστεί στο Rumble. Στέκονται δίπλα δίπλα, κοιτούν ο ένας τον άλλο, ο Taker του παραδίδει το Mystic Urn του, του κάνει νόημα πως αυτός πρέπει να συνεχίσει την αυτοκρατορία του Taker! Ο Black αμέσως μπαίνει στο ρινγκ και μετά από λίγα λεπτά το κερδίζει κιόλας!

Επιλέγει να αγωνιστεί ενάντια τον Universal πρωταθλητή στην WrestleMania, ωστόσο δεν καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο, διότι παρεμβαίνει ο Murphy στον αγώνα στην WrestleMania και του κοστίζει την νίκη. Ξεκινάνε έπειτα δυνατό Feud οι δύο τους για το καλοκαίρι όπου υπάρχουν παρεμβάσεις από επιπλέον Superstars, ώστε να δυναμώσει και να κρατήσει περισσότερο χρονικό διάστημα το Feud. Καταλήγουν να δίνουν τον τελικό αγώνα μέσα στο κλουβί στο Hell In A Cell PPV, με νικηφόρο τον Black. Και κάπως έτσι λοιπόν ο Black ξεκινάει ένα undefeated streak (όπως και ο Undertaker) αλλά ο Aleister το κάνει στο HIAC PPV! NOW ALL WILL FADE TO BLACK.


Αυτό λοιπόν ήταν το Booking μου. Έδωσα την ευκαιρία στον Black να πάρει μια τεράστια νίκη και να αποσύρει τον Undertaker στο PPV όπου ξεκίνησαν όλα! Σε Storyline που είναι παρόμοιο με του Bray Wyatt - Undertaker 2015. Ο Undertaker μόνος του με εμφανίσεις χτίζει το Feud, καθώς ο Black κάνει τα περισσότερα από το Titantron.Έπειτα έβαλα τον Black να ξεκινάει να δημιουργεί ένα αήττητο σερί στο Hell in a Cell! Πως σας φάνηκε; πείτε μου τις απόψεις σας!


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη