Πληροφορίες για το Hell In A Cell


Το Hell In A Cell είναι το επόμενο Pay-Per-View του WWE που θα παρακολουθήσουμε ζωντανά μέσα από το Network της εταιρίας. Όπως κάθε χρόνο, το event είναι αποκλειστικό για το Raw και το SmackDown, και μάλιστα θα λάβει μέρος στο ThunderDome στις 25 Οκτωβρίου 2020.

Θα είναι το δωδέκατο χρονολογικά Hell In A Cell, και για την ώρα έχουν ανακοινωθεί 2 αγώνες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του WWE. Το ένα ματς περιλαμβάνει τους Jey Uso και Roman Reigns στην μάχη για το Universal Championship, σε έναν αγώνα "I Quit" μέσα στο κελί. Πιθανότατα αυτό θα είναι και το main event της βραδιάς.

Στο δεύτερο ματς έχουμε την συνέχεια στην αντιπαλότητα Drew McIntyre και Randy Orton για το WWE Championship, με τους δύο superstars να συγκρούονται μέσα στο "Devil's Playground". Να σημειωθεί πως η κόντρα ανάμεσά τους κρατάει από το SummerSlam με τον McIntyre να μετράει 2 συνεχόμενες νίκες απέναντι στον Orton.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown η Sasha Banks προκάλεσε σε αγώνα την Bayley για τον τίτλο της μέσα στο Hell In A Cell. Και όπως όλα δείχνουν το WWE έχει σκοπό να μας κάνει να ξεχάσουμε το κάκιστο HIAC της περσινής χρονιάς με έναν ιδιαίτερο τρόπο δίνοντας μας 3 αγώνες μέσα στο καταστροφικό κελί.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη