Απόψεις για την δεύτερη βραδιά του Draft

 

Απόψε στο Monday Night Raw, πρόκειται να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί το Draft. Απόψε έχουμε μπόλικους Superstars που θα επιλέγουν από τα 2 Brands, επίσης να σημειώσουμε, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι στο Talking Smack, οι Murphy και Kalisto εντάχθηκαν στο SmackDown, ενώ οι Drew Gulak, Tucker και Humberto Carrillo στο Raw. Τώρα ας πάμε στο αποψινό Draft!

Αναμένω να δω, τι αλλαγές θα επιφέρει και στο Raw το φετινό Draft. Ευελπιστώ να δούμε αντάξιο Roster και να σταματήσει το "ίδιο βιολί". Να μην κουβαλάνε ολόκληρο σόου ελάχιστοι Superstars. Παρακάτω θα διαβάσετε τις απόψεις και προβλέψεις μου, για τους Superstars που έχουν απομείνει.


Drafted Superstars στο Raw:

Daniel Bryan πιστεύω πως θα καταλήξει επιτέλους στο Raw, καθώς και αυτός είναι Superstar όπου από το 2016 έχει μείνει στο SD, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή για τον Bryan! Randy Orton επίσης, σίγουρα στο Raw, έχει να ολοκληρώσει ένα μεγάλο Feud! Στο Raw θα καταλήξει ο Braun Strowman και θα παραμείνει ο Keith Lee, έτσι δύο Τιτάνες θα φέρνουν τον όλεθρο στο κόκκινο σόου! Επίσης ο Dabba-Kato θα βρεθεί στο Raw, διότι έχει Unfinished Business με τον "Monster Among Men". Οι Street Profits είναι μια επιλογή που με φοβίζει, διότι η New Day (Xavier Woods & Kofi Kingston) έγιναν Drafted στο Raw, μαζί με τους μπλέ Tag team τίτλους. Περίεργα γεγονότα μας παρουσιάζουν.

Η Retribution θα καταλήξει στο Raw και πιστεύω θα δούμε ένα μεγάλο feud με Hurt Business. Ziggler & Roode θα μείνουν στο Raw, χωρίς να αλλάζει τίποτα. Charlotte θα καταλήξει Raw, ώστε να κουβαλήσει το γυναικείο division. R-Truth με Akira Tozawa και πάλι στο Raw, θα συνεχίσουν τις "κόντρες" για το 24/7 τίτλο. Οι Andrade, Kevin Owens, Aleister Black παραμένουν στο κόκκινο σόου και δυστυχώς δεν περιμένω τίποτα σπουδαίο, μονάχα ο Owens ίσως κάνει κάτι ενδιαφέρον, εάν υπάρξει αλλαγή στον χαρακτήρα του, μετά την μάχη με τον Fiend! Nakamura & Cesaro πιθανόν να ακολουθήσουν την New Day στο Raw και να δούμε κάτι ενδιαφέρον για τους τίτλους. Τέλος ο King Corbin θα αλλάξει πορεία και θα βρεθεί στο Raw.


Drafted Superstars στο SmackDown:

Bray Wyatt και Alexa Bliss, πιστεύω είναι σιγουράκια για το SD, δύσκολα η FOX θα παραδώσει τον Wyatt και πλέον μαζί του θα μείνει η Alexa. Sami Zayn επίσης τον βλέπω να παραμένει στο μπλε σόου, εκτός αν μαζί με τον Jeff Hardy οδηγηθούν μαζί στο Raw και συνεχιστεί εκεί η κόντρα τους. Η Bayley επίσης στανταράκι για το SD, καθώς είναι η πρωταθλήτρια. Ο Lars Sullivan πιστεύω θα ενταχθεί στο SmackDown, ώστε να υπάρχει ένας Τιτάνας και στο μπλέ σόου! 

O Sheamus θα παραμείνει στο SD, ώστε να συνεχίσει το Feud με Big E, επίσης πιστεύω θα μας παρουσιάσουν τον Sheamus να ευθύνεται για το "σπάσιμο" της New Day! Apollo Crews ίσως καταλήξει στο SD, δεν νομίζω να έχει να κάνει τίποτα άλλο στο Raw. Carmella, Lacey Evans και Nikki Cross θα παραμείνουν SD. Ο Matt Riddle πιστεύω και επιθυμώ να μείνει στο SD.


Οι Superstars που έχουν απομείνει είναι οι εξής: Elias, Erik (Viking Raiders) Billie Kay, Lana, Riddick Ross, Natalya, Titus O’Neil, The Riott Squad (Ruby Riott & Liv Morgan) Peyton Royce, Arturo Ruas, Tamina, Zelina Vega. Για τους συγκεκριμένους δεν έχω να αναφέρω τίποτα, καθώς ούτε με ενδιαφέρουν. Κάποιοι πιθανόν να μην γίνουν καν Drafted, θα καταλήξουν Free Agents.


Λοιπόν αυτά από εμένα. Εσείς τι πιστεύετε; πως θα θέλατε να είναι τα ολοκληρωτικά Rosters; Ας παραθέσει ο καθένας τα σχόλια του!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη