Το WWE ψάχνει τρόπο να φέρει και πάλι κόσμο στις αρένες


Από τότε που όλος ο κόσμος μπήκε σε καραντίνα, το WWE πήρε τα καλύτερα μέτρα που θα μπορούσε ώστε να κρατήσει τον κόσμο αλλά και τους superstars ασφαλείς.

Πρόσφατα ο Triple H παραχώρησε συνέντευξη για την προώθηση του NXT TakeOver: In Your House, το οποίο θα λάβει μέρος στην Φλόριντα. Ο Hunter μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και σε άλλα ερωτήματα, όπως για τα μελλοντικά σχέδια του WWE και τις άδειες αρένες.

Πλέον, η κυβέρνηση αρχίζει να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα για τις καλοκαιρινές διοργανώσεις. Στην Φλόριντα, όπου θα λάβει μέρος το NXT TakeOver: In Your House, θα υπάρχει πρόσβαση μόνο στο 50% της αρένας, ενώ τα συγκεκριμένα άτομα που θα βρεθούν εκεί για το σόου θα έχουν απόσταση μεταξύ τους.

Ο Triple H ανέφερε πως αυτό το διάστημα βρίσκεται σε επαφή με την κυβέρνηση, και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει και πάλι ο κόσμος στις άδειες αρένες του WWE. Όπως ο ίδιος τόνισε, μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αλλά έχουν αρκετές επιλογές στο τραπέζι για να διαπραγματευτούν.

Αυτή την χρονική περίοδο το WWE χρειάζεται τον κόσμο, και τα στελέχη της εταιρίας σχεδιάζουν να κάνουν τα αδύνατα, δυνατά, για να επιστρέψει και πάλι ο κόσμος στα τηλεοπτικά προγράμματα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, εμείς σαν οπαδοί, είναι υπομονή.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη