Kane: "Ο Undertaker έσωσε το WWE τη δεκαετία του '90"


Από την στιγμή που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ "Undertaker: The Last Ride" στο WWE Network, αρκετοί superstars μίλησαν για την καριέρα του θρυλικού 'Taker στο WWE, και το πόσο βοήθησε αυτή την εταιρία να γιγαντωθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Kane, ο οποίος πρόσφατα μίλησε με τον Michael Potts στο Radio Times για τον Undertaker. Μπορεί στην πραγματική ζωή να μην είναι αδέρφια, αλλά όπως ο ίδιος τόνισε στο WWE ήταν κάτι παραπάνω από καλοί φίλοι.

Κάποια στιγμή, στα μέσα της δεκαετίας του '90, ο Vince McMahon είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ ταυτόχρονα είχε απέναντί του έναν ισχυρό αντίπαλο που έπρεπε να κερδίσει, το WCW.

"Όταν ήρθα στο WWE το 1995, η κατάσταση που επικρατούσε ήταν φρικτή. Μερικά άτομα βρισκόντουσαν στη κορυφή του WWE κατά την διάρκεια της Attitude Era, όπως ο Steve Austin και ο Rock. Αλλά ο πραγματικός λόγος που η εταιρεία επιβίωσε ήταν ο Undertaker, και αρκετός κόσμος δεν το έχει εκτιμήσει αυτό".

Ο Kane επίσης τόνισε πως όταν απέκτησε τον χαρακτήρα του Big Red Machine, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, και ο μόνος άνθρωπος που τον βοήθησε ήταν ο Undertaker δίνοντάς του σημαντικές συμβουλές.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη