Ο χαρακτήρας του Chad Gable αρέσει στον Vince McMahon


Ο Vince McMahon εδώ και χρόνια συνηθίζει να τρέχει το WWE με τρόπο που θεωρεί ο ίδιος κατάλληλο. Ο κόσμος μπορεί να διαφωνεί μαζί του σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά ο ίδιος στηρίζεται στον εαυτό του και στην εμπειρία του.

Η περίπτωση του Chad Gable έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μπορεί να μην κέρδισε το τουρνουά του King of The Ring, αλλά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον Vince McMahon μέσα από την πορεία του.

Το "Wrestling Observer Newsletter" αναφέρει πως ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το push του Chad Gable είναι ο Vince McMahon. Ο Gable έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του αφεντικού και αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες με τον καιρό.

Ο Gable μπορεί να φαίνεται σαν ένας τίμιος mid-carder, αλλά ο Vince θεωρεί ότι μπορεί να πετύχει πάρα πολλά μέσα από τον χαρακτήρα του, τα wrestling skills του, και το χάρισμα του. Σίγουρα ο Chad είναι ένας παλαιστής που μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλά επίπεδα και να προσφέρει πανέμορφους αγώνες, αλλά ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα καταλήξει ο χαρακτήρας του.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη