How WWE should have booked: Το τελευταίο ματς του Kurt Angle - Το booking του αντιπάλου του Angle


Η σειρά αυτή που κάνουμε, το How WWE Should Have Booked, πραγματικά έχει αποτελέσει μια τεράστια πηγή έμπνευσης για εμένα, αφού έχω παρατηρήσει τα storylines του WWE και μπορώ να πω πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σωστού booking από το WWE, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Και σήμερα ήρθε η ώρα, να πιάσουμε μια στιγμή, η οποία είναι αρκετά πρόσφατη και αρκετά επίπονη για αρκετούς wrestling fans. Αυτή, όπου ο Kurt Angle ανακοίνωσε ότι στην Wrestlemania 35 θα έχει τον τελευταίο του αγώνα. 

Το background είναι ότι ο Kurt Angle, δεν είχε πια τις αντοχές που είχε και έτσι, ανακοίνωσε ότι στην Wrestlemania, θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα, αντιμετωπίζοντας τον...Baron Corbin. OK, αυτό ήταν κάτι που σίγουρα πολλοί fans, δεν ήθελαν να δουν, αφού πολλοί πίστευαν πως ο άνθρωπος που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Kurt Angle στην Wrestlemania, ήταν ο John Cena. O Cena ωστόσο, δεν θα μπορούσε να κάνει ένα πλήρες πρόγραμμα με τον Angle και για αυτό τον λόγο επιλέχτηκε ο Corbin, ο οποίος είχε κάνει την ζωή του Kurt "κόλαση" και ήθελε να του δώσει και το retirement του στο πιάτο. Η Wrestlemania ήρθε και ο Baron Corbin κέρδισε τον Angle, μετά στο RAW o Angle πήρε την εκδίκηση του κάνοντας το Ankle Lock, μόνο και μόνο για να του επιτεθεί ένας debuting Lars Sullivan. 

Μετά ο Corbin, πήρε δύο ευκαιρίες για τον Universal τίτλο του Seth Rollins, στις οποίες απέτυχε και αυτήν την στιγμή είναι ο τωρινός νικητής του τουρνουά King of The Ring. Έμ, OK...όλα καλά, αλλά ο Baron Corbin απέσυρε τον Kurt Angle και δεν δώσαμε καν σημασία σε αυτό το γεγονός, απλώς ρίξαμε τον Corbin στους λύκους απευθείας χωρίς λόγο. WWE, πραγματικά σε αυτό το storyline, πιστεύω 100% πως μπορώ να το κάνω καλύτερα. 

ΤΟ ΠΛΑΝΟ


Οπότε, ας δούμε ποιος το χρειάζεται περισσότερο. Γιατί σίγουρα ο Corbin, είναι αυτός ο οποίος θα το χρειαζόταν, για να γίνει ένας πάρα πολύ μεγάλος heel, αλλά γιατί να μην τον κάνουμε τον πιο μισητό heel του RAW, βάζοντας τον σε ένα Wrestlemania πρόγραμμα με τον Roman Reigns; Και πιο πολύ έξυπνο και μετά, αφού ο Reigns φυσικά τον κερδίσει στην Wrestlemania, μπορεί εύκολα να κερδίσει ένα τουρνουά για να είναι ο νούμερο ένα διεκδικητής για τον τίτλο του Seth Rollins. Έτσι λοιπόν, ξεμπερδεύουμε με τον Baron Corbin. 

Τώρα υπάρχουν δύο τινά. Η πρώτη λύση και η πιο εύκολη είναι να μην έχουμε καν booking μετέπειτα της Wrestlemania και απλώς να έχουμε τον Kurt Angle να κάνει ένα open challenge, το οποίο θα το δεχτεί ο John Cena στην ημέρα της Wrestlemania και θα αντιμετωπίσει τον Angle και ο Kurt θα κερδίσει κάνοντας του, το Angle Slam. Η δεύτερη λύση, την οποία και θα ακολουθήσω, γιατί είναι και πιο διασκεδαστική αλλά και πιο προσιτή στο παλιό μυαλό του Angle, ο οποίος θέλει να χάσει στον τελευταίο αγώνα, είναι να τον βάλουμε να συνταξιοδοτηθεί από τον...DREW MCINTYRE. 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το WWE φάνηκε ξαφνικά να ξέχασε ότι ο Drew McIntyre ήταν ο άνθρωπος, όπου τον Νοέμβριο του 2018 εξευτέλισε τον Angle, κάνοντας τον να παραιτηθεί στην ίδια του την submission finisher και στην συνέχεια επί ένα μήνα συνεχόμενα, εξευτέλιζε στο μικρόφωνο τον Olympic Gold medalist. To booking και το storyline value ήταν ακριβώς μπροστά στα μάτια τους και αντί να τον εκμεταλλευτούν, αποφάσισαν να βγάλουν από το πουθενά τον Corbin από το feud του με την SHIELD και να του θυμίσουν ότι "Ε, κάποτε μισούσες τον Kurt Angle, αντιμετώπισε τον" και να τον αντικαταστήσουν με τον McIntyre. 

O Drew McIntyre είναι ένα ορυχείο με μπόλικα μπόλικα λεφτά και ελπιδοφόρα πλάνα για έναν εξαιρετικά μισητό heel και θα σας δείξω αμέσως τώρα τον λόγο. Οπότε, ξεκινάμε το πρόγραμμα της κόντρας μεταξύ των δύο από το Royal Rumble μέχρι την Wrestlemania και μετά συνεχίζουμε το booking του McIntyre μέχρι και το Clash of Champions. Οπότε πάμε να ξεκινήσουμε. 

1o κεφάλαιο:
ROYAL RUMBLE


Οπότε, για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Μετά το ματς στο Super ShowDown, o Drew McIntyre δεν ανακατεύεται ξανά με την SHIELD, o Baron Corbin μπορεί να βρει άλλο φιλαράκι, όπως για παράδειγμα τον Robert Roode, δεν έχει να κάνει και κάτι ιδιαίτερο και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε μια κοντρίτσα Dean Ambrose & Roode με ένα ματσάκι στην Wrestlemania (γιατί δεν μπορώ να καταλάβω, για ποιον λόγο δεν δώσαμε ματς στον Ambrose, στην Mania, όσο ήταν μαζί με το WWE). O McIntyre δεν ανακατεύεται με τον Corbin και αμέσως έχει μικρές κοντρίτσες με τον Kurt Angle, ο οποίος δεν τον καταλαβαίνει και δεν του δίνει, όπως πιστεύει τις ευκαιρίες που αξίζει. 

Όπως και στην αληθινή ζωή, ένα ματς κανονίζεται μεταξύ των δύο στο RAW, τον Νοέμβρη του 2018 και ο Drew McIntyre κερδίζει τον Angle καθαρά, κάνοντας τον να παραιτηθεί με το Angle Lock. Μετά τον αγώνα, ο Drew, όντας ο Scottish Psychopath συνεχίζει την επίθεση του και κάνει το Future Shock στον Kurt Angle πάνω στα σκαλοπάτια του ring, βγάζοντας τον, εκτός τηλεόρασης. Τον επόμενο μήνα, ο Drew αρχίζει και καυχιέται για τα όσα έκανε στον Angle και αρχίζει και παίρνει την μία νίκη μετά την άλλη. Φυσικά αυτό δεν κάθεται καλά στον "φίλο" του Kurt Angle, τον Finn Balor, ο οποίος και προκαλεί τον McIntyre σε αγώνα στο TLC. O McIntyre δέχεται την πρόκληση και στο PPV αντιμετωπίζει τον Finn Balor και μετά από έναν γερό αγώνα, ο Drew ηττάται (για να έχουμε το χτίσιμο του Balor ως διεκδικητή για τον τίτλο του Lesnar) και αμέσως στρέφει το βλέμμα του στο Royal Rumble ματς. Μάλιστα, ο McIntyre θεωρείται φαβορί για τον αγώνα, αφού παίρνει νίκες σε επεισόδια του RAW, κόντρα στους Seth Rollins & Braun Strowman. Χτίζουμε σιγά σιγά το γεγονός ότι ο McIntyre είναι μια δύναμη, η οποία δεν μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί.


Φτάνουμε λοιπόν στην ημέρα του Royal Rumble ματς και στο νούμερο 16 έχουμε την μουσική του Drew McIntyre. O Drew τρέχει στο ring και αμέσως καθαρίζει και πετάει έξω άτομα. Βγάζει εκτός τον Pete Dunne, βγάζει έξω τον Xavier Woods, βγάζει έξω τον Kofi Kingston και τέλος πετάει έξω τον πρώην partner του, τον Dolph Ziggler, ο οποίος έχει μπει στο ring από το νούμερο 4 και αυτό το elimination θα έχει μεγάλο heat, αφού το Rumble γίνεται στο μέρος, όπου κατοικεί ο Ziggler, στο Phoenix. Η ώρα περνάει, μέχρι που στο νούμερο 28, ακούμε την αγαπημένη Ολυμπιακή μουσική και ο Kurt Angle πραγματοποιεί την επιστροφή του, μετά από δύο μήνες και έχει έναν μόνο στόχο: τον Drew McIntyre. O McIntyre μοιάζει λες και έχει δει φάντασμα, ο Angle μπαίνει στο ring και αφού κάνει τα Germans στον McIntyre, τον πετάει εκτός ring. O Angle παίρνει την εκδίκηση του. Του Drew όμως αυτή η κίνηση δεν του άρεσε και αφού μπαίνει ξανά στο ring, πετάει εκτός Rumble τον Angle και αργότερα του επιτίθεται βάναυσα με ένα Kendo stick και τον τελειώνει με ένα Claymore Kick. O McIntyre ξανά, ταπείνωσε τον Kurt Angle. 

2o κεφάλαιο:
TO BUILD-UP ΓΙΑ ΤΗΝ WRESTLEMANIA


Την επόμενη νύχτα στο RAW, για άλλη μια φορά, δεν βλέπουμε πουθενά τον Kurt Angle, παρά μόνο μας ανακοινώνεται ότι ο Olympic Gold medalist αναρρώνει στο σπίτι του μετά την επίθεση του Drew και βρίσκεται σε μια άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση
(στην πραγματικότητα, αντί να κρατάμε τριγύρω τον Angle, τον έχουμε σπίτι του για να προπονηθεί σκληρά για το ματς του στην Wrestlemania, μιας και ευκαιρία είναι τώρα με δύο PPVs να επέρχονται να είναι πιο έτοιμος). Ο McIntyre πλέει σε πελάγη ευτυχίας και θέλει όπως λέει να τα βάλει με τον Brock Lesnar, μέχρι που τον διακόπτει ο Apollo Crews. Τώρα, για να καταλάβετε, στα backstage segments, στο παρελθόν, είχαμε δει την τεράστια αγάπη που έχει ο Crews για τον Angle και τώρα την χρησιμοποιούμε για να έχουμε μια κόντρα μεταξύ Crews & McIntyre, προκειμένου πρώτον, να δώσουμε ένα momentum στον McIntyre για το ματς του στην Mania και δύο για να δείξουμε ότι ο Apollo Crews είναι ένας υπολογίσιμος face και ένα σημαντικό asset για το WWE στο μέλλον. 

Ο Apollo Crews λοιπόν, διακόπτει ένα promo του McIntyre και του λέει πως αυτό που έκανε στον Kurt Angle ήταν απαράδεκτο και πως θα πρέπει να δείχνει σεβασμό σε έναν άνθρωπο, όπου άλλαξε ολόκληρη την βιομηχανία με την τεχνική και τον χαρακτήρα του (γιατί το WWE, από ότι φαίνεται ξέμεινε από καλά σχόλια για τον Kurt Angle και του φερόταν όπως σε άλλους κανονικούς superstars και εμείς εδώ δεν το θέλουμε αυτό). Ο ΜcIntyre λοιπόν, δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάποιος του φέρνει αντίρρηση, είναι της άποψης "απομακρύνουμε τα παλιά σκουπίδια, έτσι ώστε να λάμψει το πραγματικό διαμάντι του WWE", εννοώντας τον εαυτό του και προκαλεί τον Apollo Crews σε έναν αγώνα στο Elimination Chamber. O Crews αποδέχεται την πρόκληση και μάλιστα σε ένα tag match στο τελευταίο RAW πριν το PPV, καταφέρνει και κάνει το pin στον πρώην "The Chosen One". Στο Elimination Chamber ωστόσο, μετά από ένα δυνατό ματς, με πολλά near falls και από τις δύο μεριές, ο McIntyre καταφέρνει και κερδίζει τον Apollo Crews.


Την ίδια νύχτα ακριβώς, σαν WWE, αφήνουμε να διαρρεύσει ότι ο Kurt Angle είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού πλέον δεν μπορεί να παλέψει όπως παλιά και θα βγει στο RAW για να ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί. Πράγματι, την Δευτέρα το πρωί, πριν το RAW, το WWE ανακοινώνει ότι ο Kurt Angle θα βρίσκεται στο RAW για να μιλήσει για το μέλλον του. Το ίδιο βράδυ, ο Kurt Angle βγαίνει στο ring και λέει τα εξής : 

"When I returned home here in the WWE, I returned as your General Manager of Monday Night RAW. But while, I was appreciative for the opportunity, considering the way that I left in the past, I still felt like that young man who debuted here back in 1999 and I wanted to get into that ring with the rest of the guys. And gladly, I was accepted and I was put into the ring and I had my moments. But recently, I found out the hard way that while my heart and my spirit, were 100% there, my body clearly wasn't. And I realised that I am not the Kurt Angle of old. I am not the Kurt Angle that won championships, fought legends and won them all. I am a shell of my former self who thinks that he can hang with the new and the bold, but in reality, he cannot even perform an Angle Slam on his own. Which is why I announce officialy that I am retiring from professional wrestling. But I want to go out on my terms and I..."

Η μουσική του Drew McIntyre διακόπτει τον Angle και ο Drew καυχιέται που ανάγκασε τον Kurt Angle να αποσυρθεί. Συγκεκριμένα λέει ότι "Εγώ σου τα πήρα όλα. Σου πήρα το πάθος σου για το wrestling, σε έκανα να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου, ακόμη και την wrestling λαβή σου την έκανα πιο αποτελεσματικά σε εσένα από ότι μπόρεσες εσύ να την κάνεις σε αυτό το απαίσιο τελευταίο σου run. Αντίο Kurt και δεν θα λείψεις σε κανέναν". Ο Kurt Angle από εκεί που ήταν λυπημένος, χαμογελάει και λέει στον Drew τα εξής. 

" Drew! I knew you would show up man. I actually wanted to call you out here. To tell you the classic good news-bad news scenario. The good news for you are that I am truly retiring. But like I said, I am retiring on my own terms. The bad news for you are that the WWE told me that I am having a retirement match at Wrestlemania 35 with an opponent of my choosing. And guess what boy? I choose..YOU (εκείνη την ώρα ο Angle σηκώνει τον McIntyre και κάνει το Angle Slam στον Drew) OH IT'S TRUE! IT'S DAMN TRUE!"

Οπότε ανακοινώνεται ότι θα έχουμε τον Kurt Angle να αντιμετωπίζει τον Drew McIntyre στην Wrestlemania 35. Μια μικρή υποσημείωση επίσης. Ο Angle μπορεί να κάνει το Angle slam στον McIntyre, αλλά οι commentators επισημαίνουν πως ο Angle μετά βίας τον σήκωσε. Ο Kurt Angle μάλιστα φεύγει από το ring κρατώντας τον λαιμό του, πονώντας, χωρίς να το δείξει πολύ βέβαια, αλλά βλέπεις ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο McIntyre νευριάζει και στα παρασκήνια βρίσκει τον Shelton Benjamin, ένα πρώην μέλος της Team Angle, ο οποίος του λέει ότι δεν ξέρει με ποιον τα έχει βάλει και ότι ο Angle θα τον διαλύσει.


O McIntyre του λέει ότι θα συνταξιοδοτήσει μια και καλή τον Angle, αλλά άμα θέλει, μπορεί να κάνει ένα μικρό preview στον Shelton Benjamin, στο Payback. O Benjamin δέχεται (και έτσι βάζουμε και τον Benjamin στο κόλπο, μιας και δεν κάνει τίποτα αυτήν την περίοδο) και μάλιστα στο ματς του με τον McIntyre στο Payback συνοδεύεται από τον Charlie Haas. To WWE είχε την ευκαιρία να βάλει την Team Angle στο κόλπο, αλλά εστίασε περισσότερο στο Lesnar-Rollins, οπότε εδώ εμείς εστιάζουμε σε αυτό. Ο Benjamin έχει ένα καλό ματς με τον McIntyre, αλλά φυσικά στο τέλος ο McIntyre κερδίζει με το Claymore και για πιο σιγουριά, εκτελεί και ένα Claymore στον Charlie Haas.


Οπότε βρισκόμαστε στην περίοδο του Wrestlemania build-up και έχουμε video packages, όπου δείχνουν τον Kurt Angle, μόνο του σε μια arena, με κουκούλα, ξέρετε όπως το 2003, στα promo με τον Lesnar και τον δείχνουν να προπονείται γερά και να σηκώνει ξανά βάρη. Μάλιστα σε δύο επεισόδια RAW & Smackdown, o Angle έχει δύο ματς στο retirement tour του, γιατί τα άλλα θα ήταν χαζά. Αντιμετωπίζει στο RAW τον Samoa Joe και στο Smackdown τον AJ Styles. Στο RAW, βάζει τα δυνατά του με τον Samoa Joe, αλλά η αδυναμία του να σηκώσει τον Joe, του κοστίζει την νίκη, αφού ο Joe τον αναισθητοποιεί με το Coquina Clutch, ενώ στο Smackdown, από ένα λάθος του, ο AJ τον χτυπάει με το Phenomenal Forearm και κερδίζει.

Είναι φανερό πως ο Angle δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως δεν μπορεί να βγάλει την δουλειά, απέναντι σε έναν φρέσκο και φορμαρισμένο McIntyre, ο οποίος κάνει εκπληκτικά heel promos λέγοντας πως θα διαλύσει την ψυχή και το σώμα του Kurt Angle. Θα έβαζα τον McIntyre να κάνει promo κάθε εβδομάδα, παρόμοια με αυτά που έκανε για τον Roman Reigns, τα οποία ήταν απλά υπέροχα. O Angle ωστόσο δεν τα παρατάει και ξεκαθαρίζει πως στην Wrestlemania, θα αποδείξει στους fans, στους wrestlers, στους Hall of Famers και στον εαυτό του πως ακόμα είναι ο KURT FREAKING ANGLE. Στο RAW πριν την Mania, o McIntyre στέκεται στην ράμπα και μιλάει, μέχρι που ο Angle τον διακόπτει, επιτιθέμενος από πίσω και του κάνει το Ankle Lock, δείχνοντας δυνατός για τον αγώνα στην Mania.

3o κεφάλαιο:
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ WRESTLEMANIA


H μεγάλη μέρα της Wrestlemania έφτασε και θα είχα αυτόν τον αγώνα ως τον αγώνα πριν το main event των γυναικών, έχοντας βάλει από πριν τον αγώνα Finn Balor vs Bobby Lashley για το Intercontinental Championship, για να ζεσταθεί λίγο το κοινό ξανά, μετά τον...meh αγώνα ανάμεσα στον Triple H και τον Batista. Και φθάνουμε στον αγώνα Drew McIntyre vs Kurt Angle
. O McIntyre κάνει πρώτος την είσοδο του, με την συνοδεία πολλών παικτών γκάϊντας, γιατί..Σκωτία και έχει σκοπό να τελειώσει την καριέρα του Kurt Angle με την πιο οδυνηρή του ήττα. Ο Kurt Angle βγαίνει στην συνέχεια. Θα έβαζα όλα τα πυροτεχνήματα του κόσμου για να τον υποδεχτώ. Πυροτεχνήματα από πίσω του, πυροτεχνήματα πάνω από το στάδιο, πυροτεχνήματα πάνω από το ring, παντού πυροτεχνήματα (γιατί πρέπει να αποκαταστήσουμε την αδικία, όπου ο Triple H έχει όλες τις κουλ εμφανίσεις, μόνο με F-16 δεν έχει σκάσει ο τυπάς στο ring).

Ο αγώνας ξεκινάει και στο μεγαλύτερο μέρος του θα έχουμε τον Drew McIntyre να κυριαρχεί. Ο Kurt Angle, προσπαθεί να παλέψει αλλά η ηλικία του και η μεγαλύτερη φρεσκάδα του McIntyre, δείχνουν να τον καταβάλλουν. Ο McIntyre με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να πικάρει τον Kurt Angle και να τον χλευάσει, λέγοντας του πόσο λάθος ήταν που έμπλεξε στο ίδιο ring μαζί του. Ο Drew, σε κάποια στιγμή στο ματς, εκτελεί το Future Shock. 1..2..O Kurt Angle κάνει kick out. O McIntyre για λίγο δεν το πιστεύει αλλά μετά ηρεμεί και παίρνει το μικρόφωνο και φωνάζει "THERE IS YOUR HALL OF FAMER..LOOK AT HIM! THERE IS YOUR AMERICAN HERO!" Και τότε, μια σπίθα ανάβει στον Kurt Angle.


Και ο Kurt Angle, για να το πω με ευγενικά λόγια, αρχίζει να "δολοφονεί" τον Drew McIntyre. Κάνει German Suplex για να χορτάσει ο αντίπαλος του, μέχρι τον Θεό. Θα τον έβαζα να κάνει 6-7 Germans και στην συνέχεια να κάνει και Belly to belly suplex για ένα near fall. O Kurt Angle επιστρέφει. Ο Angle δείχνει δυνατός και βαράει τον McIntyre στην γωνία πολλές μπουνιές, και την ώρα που ο διαιτητής δεν βλέπει και πάει να τον απομακρύνει ο McIntyre του κάνει ένα rake στα μάτια και εκτελεί το Claymore. Σίγουρος για τον εαυτό του πάει για το cover. 1..2..O KURT ΚΆΝΕΙ KICK-OUT! Και όλοι στο στάδιο "χάνουν το μυαλό τους".

Ο Kurt δεν παραιτείται..
Ο McIntyre τον ζυγίζει για ένα ακόμα Claymore, έχοντας μια φάτσα απελπισίας, ο Angle τον πιάνει και εκτελεί το Angle Slam. O Drew είναι κάτω, όμως ο Kurt δεν κάνει το cover. Είναι απελπισμένος. Θέλει να δείξει ότι ακόμα είναι ο άνθρωπος που κέρδισε το Ολυμπιακό μετάλλιο με σπασμένο λαιμό, ο άνθρωπος που κέρδισε 5 μελλοντικούς Hall of Famers στο Armageddon 2000 και έτσι ανεβαίνει στο τρίτο σκοινί..Ο Angle γυρνάει προς τα πίσω και εκτελεί το Moonsault. Και τότε, επιτέλους βλέπουμε τον αληθινό Kurt Angle. O Angle βγάζει το πάνω μέρος του singlet και ουρλιάζει παθιασμένος, έτσι όπως έκανε στους παλιούς του αγώνες. 

Επιτέλους, ο Ολυμπιονίκης Αμερικάνος ήρωας είναι εδώ, στην Wrestlemania. Πιάνει λοιπόν, το Ankle Lock στον McIntyre, αλλά είναι φανερό, ότι όλες αυτές οι κινήσεις, τον έχουν κάνει να ξεμείνει από δυνάμεις. αλλά παλεύει, παλεύει για να αποδείξει στο κοινό του ότι το έχει ακόμα. Ο McIntyre όμως αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και πιάνει τα σκοινιά. Ο Angle στην συνέχεια ζυγίζει τον Drew για ένα ακόμα Angle Slam, o McIntyre το γυρίζει σε Arm drag, o Angle ξαφνιάζεται και ο McIntyre χτυπάει ένα τρελό Claymore Kick που γυρνάει τούμπα τον Angle στον αέρα. 1..2...3..Ο Drew McIntyre κερδίζει τον Kurt Angle στην Wrestlemania 35. O Angle μετά το ματς χαιρετάει το κοινό και την επόμενη μέρα στο RAW, δίνει ένα σωστό retirement speech, χωρίς τις χαζές παρεμβάσεις του Lars Sullivan. Και εδώ κλείνει το κεφάλαιο Kurt Angle στην ιστορία μας.

4o κεφάλαιο:
TO BOOKING ΤΟΥ MCINTYRE

O Drew McIntyre, μετά την νίκη του απέναντι στον Kurt Angle, αποφασίζει να στοχεύσει και άλλους θρύλους της εταιρείας, έτσι ώστε να διαλύσει τα όνειρά τους και να τους κάνει να αποσυρθούν όπως έκανε "και αυτός ο παλιόγερος από το Pittsburgh". Και ο πρώτος του στόχος. Ένας θρυλικός luchador με το όνομα Rey Mysterio. Τώρα, πρέπει να καταλάβετε πως ο Drew McIntyre δεν γίνεται να πάει απευθείας κόντρα στον πρωταθλητή Rollins, αφού αναγκαστικά ο Rollins ως ένα μεγάλο πρόσωπο της εταιρείας θα πρέπει να έχει ένα μικρό title reign και φυσικά μην ξεχνάμε το ότι στο Money In The Bank, o Brock Lesnar, σε συμφωνία με το WWE θα κερδίσει την βαλίτσα και θα κάνει cash-in στο Extreme Rules. Οπότε αρχίζουμε σιγά σιγά και χτίζουμε τον McIntyre ως διεκδικητή.


Πρώτα σίγουρα, θα τον βάλουμε στο Money In The Bank Ladder Match, αλλά μόνο που στην θέση του Ricochet, θα έχουμε τον Rey Mysterio, με τον νεαρό Ricochet να αντιμετωπίζει τον Samoa Joe για το United States Championship. Στο ματς του MITB, o McIntyre κοντεύει να φτάσει στην βαλίτσα αλλά ο Rey Mysterio με ένα τρομερό Sunset Flip Powerbomb πάνω σε τραπέζι, βγάζει τον Scottish Psychopath εκτός αγώνα. Ο Brock Lesnar, έπειτα κάνει την εμφάνιση του και κερδίζει το Money In The Bank briefcase, συνεχίζοντας το υπόλοιπο μέρος του timeline, όπως είναι και στην πραγματικότητα. Την επόμενη μέρα στο RAW, o Drew McIntyre επιτίθεται βίαια στα παρασκήνια στον Rey Mysterio, ενώ στην συνέχεια όταν βγαίνει έξω στο ring, κάνει ένα ωραίο heel promo, λέγοντας πως "Ενώ νόμισα ότι ξεμπέρδεψα με το παλιό, εκείνο συνεχίζει και με κυνηγάει. Άλλος ένας κακομοίρης που εσείς αποκαλείτε legend, μου κόστισε την ευκαιρία μου για μια μελλοντική ευκαιρία σε όποιον τίτλο θέλω. Μάλλον ήρθε η ώρα, να ξεμπερδέψω μια και καλή με τα παλιά. Και Rey Mysterio, όλα ξεκινάνε με εσένα."

Ο Drew McIntyre λοιπόν, προκαλεί τον Rey Mysterio σε ένα Stretcher match (που έχουμε πάρα πολύ καιρό να κάνουμε), στο Stomping Grounds, δεν τον εμφανίζουμε καθόλου στο Super Show Down, προσπαθώντας να του σώσουμε την καριέρα, αφού το PPV στην Jeddah ήταν καταστροφικό. Ο Rey μετά το Super ShowDown αποδέχεται την πρόκληση του Drew McIntyre, λέγοντας πως δεν λέγεται τυχαία legend, με τον McIntyre να απαντάει πως εάν αυτός είναι legend, τότε ο McIntyre είναι ο Legend Killer. Οπότε εδώ το gimmick είναι ξεκάθαρο. Ο McIntyre είναι μια πιο διεστραμμένη εκδοχή του Randy Orton. Στο Stomping Grounds λοιπόν, ο Drew McIntyre αντιμετωπίζει τον Rey Mysterio. Το ματς μεταφέρεται εκτός ring και εκεί ο Drew, αφού εκτελεί το Claymore Kick σε σκαλωσιά κοντά στο announcers table (σαν και αυτό που είχε κάνει στην πραγματικότητα στον Ambrose στο Falls Count Anywhere match τους), βάζει τον Mysterio στο φορείο και τον κερδίζει, ενώ αργότερα τον σηκώνει και του κάνει άλλο ένα Claymore και ο Mysterio είναι πραγματικά εκτός. Ο McIntyre είναι εδώ για να ξεφορτωθεί το παλιό.


Στο Extreme Rules, o McIntyre θέλει εκ νέου νέο αντίπαλο για αυτό και στοχεύει άλλον έναν θρύλο του επαγγέλματος. Στοχεύει τον Matt Hardy. Τώρα ξέρω, ότι ο Matt Hardy δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά αν τον είχαμε για μια φορά μόνο να επαναφέρει την WOKEN persona του για να αντιμετωπίσει τον McIntyre, τότε το αποτέλεσμα θα ήταν υπέροχο. Ο McIntyre λοιπόν, στο crusade του για αλλαγή του παλιού, επιτίθεται στον Matt Hardy. Κάθε εβδομάδα, ο McIntyre κοροϊδεύει τον Matt Hardy και του λέει πως δεν είναι ψυχοπαθής σαν και αυτόν και δεν μπορεί να ξεφύγει και να κάνει τα πάντα για την νίκη. Έτσι, ο Matt Hardy, επαναφέρει την WOKEN persona του και προκαλεί τον Drew McIntyre σε ένα Chairs Matchγενικότερα τα stipulation matches, κάνουν τον Drew να σκληραίνει και να ξεφεύγει, δείχνοντας μας έναν επικίνδυνο heel και επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε ότι κάπου ανάμεσα στο πλήθος υπάρχει ο Matt Hardy.) O McIntyre δέχεται και στο Extreme Rules μετά από Claymore Kick στον Matt Hardy που τον ρίχνει πάνω σε τραπέζια, ο Drew καταφέρνει και κερδίζει στο match.

5o κεφάλαιο: 
SUMMERSLAM & ΤΕΛΟΣ


Ο McIntyre έχει μια φρενήρη πορεία και στο RAW μετά το Extreme Rules αντιμετωπίζει τον Apollo Crews σε ένα ματς
. Ο McIntyre κερδίζει και στην συνέχεια ο Rey Mysterio κάνει την επιστροφή του. Ο Rey ορμάει στον McIntyre, αλλά γρήγορα ο Drew επανακτά τον έλεγχο και επιτίθεται βάναυσα με μια καρέκλα στον Mr 619 και εκεί που πάει να τον εκτελέσει με ένα Claymore Kick, η μουσική του Roman Reigns ακούγεται. Ο Big Dog τρέχει έξω και με ένα Spear σταματάει τον Drew McIntyre. Μπορούμε φυσικά να κάνουμε και το storyline με τον mystery attacker και να έχουμε στους βασικούς υπόπτους τον McIntyre, έτσι ώστε και το ματς με τον Reigns να βγάζει άκρη για το SummerSlam. Γιατί πριν το Clash of Champions o McIntyre χρειάζεται έναν μεγάλο αγώνα. Και δεν υπάρχει κανένας μεγαλύτερος αντίπαλος, από το πρόσωπο του WWE.

O Roman Reigns λέει λοιπόν, πως δεν μπορούσε να κάθεται άλλο πίσω και να βλέπει τον Drew McIntyre να επιτίθεται στα άτομα που έκαναν την επανάσταση και έφτιαξαν μια καλύτερη επιχείρηση για αυτούς σήμερα και αποφασίζει να αναλάβει δράση, προκαλώντας τον "Big Dog" σε ένα ματς, στο SummerSlam. Ο McIntyre, αποδέχεται την πρόκληση, λέγοντας πως νιώθει ιδιαίτερη τιμή, αφού θα είναι αυτός, όπου θα βγάλει τον Roman Reigns από την μιζέρια του. Ταυτόχρονα, έχουμε αυτά τα mystery attacks, θα τα έβαζα να γίνουν δύο εβδομάδες πριν το SummerSlam, με τους πάντες να υποψιάζονται ότι ο Drew McIntyre έχει χάσει εντελώς το μυαλό του και θέλει να σκοτώσει στην πραγματικότητα τον Big Dog. O Reigns πιστεύει ακριβώς το ίδιο, με τον Drew ούτε να το δέχεται, αλλά ούτε και απαραίτητα να το αρνείται, ενισχύοντας τις υποψίες των πάντων. 

Φτάνουμε λοιπόν, στο SummerSlam και ο Roman Reigns αντιμετωπίζει τον Drew McIntyre. Όλα στο ματς βαίνουν καλώς και προς το τέλος του ο Roman Reigns ετοιμάζεται να εκτελέσει το Spear και να πάρει την νίκη. Ξαφνικά, δύο τύποι βγαίνουν από την ράμπα, φορώντας κουκούλες, δίχως να φαίνονται τα πρόσωπα τους. Ο Roman Reigns αποσπάται και ο McIntyre εκτελεί το Claymore Kick..1..2...3. O Drew McIntyre παίρνει μια τεράστια νίκη απέναντι στον Roman Reigns. Εκείνος φεύγει από το ring, οι φιγούρες μπαίνουν μέσα και αφού καταστρέφουν τον Reigns, αποκαλύπτεται ότι είναι οι Erick Rowan & Daniel Bryan. Αυτοί ήταν οι τύποι πίσω από τις επιθέσεις. Ο Drew την επόμενη μέρα, βγαίνει στο RAW, διακόπτοντας τον Universal Champion, Seth Rollins και τον προκαλεί, έχοντας αυτές τις τεράστιες νίκες από πίσω του και έτσι το ματς είναι σεταρισμένο. Ο Drew McIntyre θα αντιμετωπίσει τον Seth Rollins για το Universal Championship.

Και κάπως έτσι, θα έκανα booking στο retirement match του Kurt Angle και στον Drew McIntyre. Τι κάναμε; Στην ουσία, δώσαμε το κατάλληλο αντίο στον Kurt Angle, ως έναν Αμερικάνο ήρωα και κάναμε τον Drew McIntyre τον πιο καυτό heel στο wrestling, χρησιμοποιώντας άτομα, τα οποία δεν θα είχαν χρήση στην κάρτα, δίνοντας τους την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους, προκειμένου να χτίσουν τον McIntyre ως έναν μέγα αστέρα, που ταυτόχρονα είναι απειλητικός. Πως σας φάνηκε το booking; Τι θα θέλατε να δείτε στην συνέχεια. Πείτε μας στα σχόλια.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη