Το WWE θέλει να αλλάξει την εικόνα του Seth Rollins

Αποτέλεσμα εικόνας για brock lesnar attacks seth rollins

Σύμφωνα με έγκυρες πήγες, οι ιθύνοντες του WWE φαίνεται να προσπαθούν να αλλάξουν την εικόνα του Seth Rollins ενόψει του επερχόμενου Summerslam. Προσπαθούν να το κάνουν πιο 'cool' στα μάτια του κοινού ώστε να έχει μεγαλύτερη απήχηση.

Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της εταιρείας δεν ήταν ευχαριστημένοι από το title reign του Beastslayer. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η παρουσία του κόσμου στα house shows όπου στο main event βρισκόταν ο Rollins με το Universal Championship, ήταν απογοητευτική. Μάλιστα σύμφωνα με τους αριθμούς ήταν πιο απογοητευτική και από την εποχή που ο Jinder Mahal ήταν WWE Champion. 

Στην προσπάθεια της η εταιρεία να αλλάξει την εικόνα του Seth, σχεδίασε το σκηνικό με την D-Generation X στο Raw Reunion καθώς και το άγριο brawl που είχε στο τελευταίο επεισόδιο με τον Brock Lesnar. Ο Kingslayer δέχτηκε αυτά τα βαριά χτυπήματα από τον Universal Champion για να αναδειχθεί στα μάτια του κοινού όταν επιστρέψει και είναι έτοιμος για να παλέψει απέναντι στον Beast Incarnate στο Summerslam. 

To WWE επιδιώκει λοιπόν να κάνει τον Rollins πιο 'over' ειδικά για τον μεγάλο αγώνα που έχει στο Summerslam ενάντια στον Lesnar. Να σημειωθεί πως το brawl της Δευτέρας άλλαξε και έγινε τελευταία στιγμή πιο βάναυσο και βίαιο για τον Rollins για τον λόγο αυτό.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη