SmackDown Live 30/07/2019 : Roman, it's a trap!


To SmackDown έλαβε χώρα εχτές με πολλές ανακοινώσεις, όμορφα segments και ωραία matches, κάτι που δείχνει σιγά σιγά πως η ανοδική πορεία του WWE προς το καλύτερο συνεχίζεται. Αυτά είναι όλα όσα έγιναν στο Smackdown Live, εχτές στις 30 Ιουλίου. 

- Το σόου άνοιξε με τον Kevin Owens να κάνει την είσοδο του στο ring. O KO μίλησε για το επικείμενο ματς του στο SummerSlam με τον Shane McMahon, με τον Drew McIntyre (ο οποίος πρέπει πραγματικά να σταματήσει να χρησιμοποιείται ως "τσιράκι", μόνο κακό του κάνει αυτό) να κάνει την είσοδο του και να ζητάει τα ρέστα από τον Owens και να έχει ένα μικρό brawl μάλιστα μαζί του. Όλο αυτό οδήγησε στο πρώτο ματς της βραδιάς με τον KO, να κερδίζει τον Scottish Psychopath με το Stunner.


- Ο Aleister Black είχε άλλο ένα backstage segment, όπου επαίνεσε τον Cesaro για τα δύο ματς που του έδωσε, τόσο στο Extreme Rules, όσο και στο Smackdown και ζήτησε νέο αντίπαλο, λέγοντας πως η υπομονή του έχει τελειώσει. Τελικά η πρόκληση του απαντήθηκε λίγο αργότερα, από τον Sami Zayn, ο οποίος υποσχέθηκε πως στο SummerSlam θα τελειώσει μια για πάντα το hype γύρω από το όνομα του Dutch Destroyer. 

- Στην συνέχεια, οι Bayley & Ember Moon αντιμετώπισαν τις Alexa Bliss & Nikki Cross σε άλλο ένα tag team match. Ένα κλασσικό tag match, με την Alexa και την Nikki να κερδίζουν, έπειτα από Twisted Bliss της πρώτης στην Ember. Μετά το ματς, η Bayley βοήθησε την Moon να σηκωθεί αλλά έπειτα την σώριασε με ένα Bayley to Belly, ως αντίποινα για την περασμένη εβδομάδα.


- King's Court μετέπειτα με παρουσιαστή τον Jerry "The King" Lawler και καλεσμένη του, την Trish Stratus. H Trish βρέθηκε στην εκπομπή του Lawler, με τον King να της μιλάει για το RAW Reunion και την "δίψα" των παλιών για ένα ακόμα τελευταίο ματς. Ο King ρώτησε την Stratus αν και αυτή ήθελε ένα ακόμα ματς, με την θρυλική diva να απαντάει πως το έχει σκεφτεί, ωστόσο έχει διάφορες υποχρεώσεις ως μάνα και ως γυναίκα. Τότε η Charlotte Flair έκανε την είσοδο της και προσέβαλε την Stratus, λέγοντας πως δεν μπορεί να την κερδίσει και πως ψάχνει δικαιολογίες. Η Stratus δεν άντεξε και έτσι δέχτηκε αγώνα με την "Queen" στο SummerSlam. 

- Ένα Firefly Funhouse έγινε με πρωταγωνιστή τον Rambling Rabbit, ο οποίος μίλαγε για τον The Fiend. Την εμφάνιση του έκανε και ο Bray Wyatt, ο οποίος γέλασε μανιακά και είπε το γνωστό "Let me in". Αυτή δεν ήταν η μόνη εμφάνιση του Wyatt ωστόσο, αφού κατά την διάρκεια του διαφημιζόμενου ματς, ανάμεσα στο Finn Balor και τον Dolph Ziggler, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Miz στο Summerslam, o "The Fiend" εμφανίστηκε για λίγο στην ράμπα, με τον Balor να αποσπάται και τον Ziggler να κερδίζει μετά από Superkick.


- Μεγάλη νίκη πήρε ο Ali στον αγώνα που είχε με τον Intercontinental Champion, Shinsuke Nakamura. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, με τον Ali και τον Nakamura να έχουν αμφότεροι ωραίες στιγμές. Ωστόσο στο τέλος, ένα roll-up ήταν αρκετό να καθορίσει την νίκη και κάτι μου λέει πως η κόντρα τους θα συνεχιστεί, κατά πάσα πιθανότητα, δυστυχώς, σε ένα Kick Off match στο SummerSlam (το δυστυχώς πάει στο Kick-off). Έπειτα είχαμε ένα πολύ όμορφο video package για τον αγώνα Randy Orton vs Kofi Kingston, με τον Orton να δηλώνει για άλλη μια φορά πως ο Kofi είναι χαζός και πως θα τελειώσει μια και καλή το παραμύθι του στο SummerSlam.

- Στο main event της βραδιάς, σε άλλον έναν όμορφο αγώνα, ο AJ Styles μαζί με τους Karl Anderson & Luke Gallows στην γωνία του, αντιμετώπισε τον Kofi Kingston, που είχε τους Xavier Woods & Big E στην δική του γωνία. Το ματς ήταν ένα πολύ ωραίο back and forth με τον Kofi στο τέλος να εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες και με ένα εκπληκτικό Trouble In Paradise να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη για το βιογραφικό του. Μετέπειτα, ο Roman Reigns θα αποκάλυπτε το ποιον θα προκαλούσε στο SummerSlam, όταν ξαφνικά, μια μεγάλη σκαλωσιά έπεσε προς το μέρος του. Όλοι είχαν σοκαριστεί για λίγο, με τον Roman λίγο αργότερα να σηκώνεται και να φεύγει. Ένα περίεργο τέλος, σε ένα κατά τα άλλα ωραίο επεισόδιο. 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη