Vince McMahon: "Το AEW θα καταρρεύσει από την υπερβολική πίεση"


Το AEW είναι ένα promotion που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες. Από τις πρώτες μέρες της δημιουργίας του, τα στελέχη έβαλαν στόχο να ρίξουν το WWE και να κατακτήσουν την κορυφή του Pro Wrestling.

Ωστόσο, μετά το Double or Nothing το hype φαίνεται να έπεσε αρκετά για τους οπαδούς, διότι στο πρόσφατο Fyter Fest του AEW, είδαμε πτώση στους αριθμούς και αρκετές κενές θέσεις στις κερκίδες, πράγμα που προβλημάτισε τον Tony Khan.

Στο παρακάτω σχεδιάγραμμα που θα δείτε, σας παρουσιάζουμε τα Google Trends και το ενδιαφέρον του κόσμου στο Double or Nothing (μπλε γραμμή) και αντίστοιχα στο Fyter Fest (κόκκινη γραμμή), όπως βλέπετε υπάρχει μεγάλη πτώση στο Fyter Fest.


Ένας γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε πως του είπε μια πηγή μέσα από το WWE ότι υπάρχει μια πεποίθηση ότι αργά η γρήγορα το AEW θα "καταρρεύσει". Αυτό οφείλεται στο τεράστιο hype που περιβάλει τα στελέχη του AEW, λέγοντας πως δεν θα μπορέσουν να πετύχουν τις μεγάλες τους προσδοκίες. Τονίζοντας μάλιστα ότι αυτή είναι η άποψη του Vince McMahon, μιας και έχει αρκετά χρόνια στον χώρο και γνωρίζει αρκετά πράγματα.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως στο WWE δεν είναι η κατάσταση όπως την περιγράφουν στα social media, λέγοντας πως υπάρχει ηρεμία και θετικότητα στα παρασκήνια. Η εταιρία μέσα στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε περισσότερες αλλαγές για να κρατήσει τον κόσμο και να αποκτήσει και νέους οπαδούς μέσα από την συμφωνία με το FOX.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη