RAW 01/07/2019: Η επιστροφή των καθαρμάτων!


Μέσα από το επεισόδιο της Δευτέρας μάθαμε ότι σύντομα το RAW περνάει σε μια νέα εποχή, σε ένα επεισόδιο που είδαμε τον καταστροφικό αγώνα των Lashley-Strowman, την εμφάνιση του Undertaker, καθώς και την επανένωση της Club με το heel turn του Styles.

—  Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε με ένα Falls Count Anywhere Match βάζοντας τον κόσμο γρήγορα στην εποχή της Paul Heyman Era. Ο αγώνας ήταν τόσο δυνατός που οι δύο παλαιστές οδηγήθηκαν στις κερκίδες, και από εκεί κοντά στην σκηνή εισόδου. Ξαφνικά, ο Strowman παίρνει φόρα και χτυπάει επάνω στους φωτιζόμενους πίνακες τον Bobby Lashley με αποτέλεσμα να αρχίσουν να σκάνε πυροτεχνήματα. Το ρεύμα έπεσε και ο κόσμος τριγύρω στο στάδιο πανικοβλήθηκε. Η σκηνή έκλεισε με τους δύο παλαιστές να αποχωρούν με ασθενοφόρο από το στάδιο. Προφανώς και για το υπόλοιπο σόου η σκηνή εισόδου έμεινε με μια μεγάλη μαύρη τρύπα στην μέση.


—  Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς, ήταν ο διαφημιζόμενος "New Day vs. Viking Raiders" για πρώτη φορά στην ιστορία. Παρόλα αυτά το ματς έληξε σύντομα διότι μετά την επίθεση του Samoa Joe στον Kofi, ο αγώνας μετατράπηκε σε 6-Man Tag Team Match. Στην δεύτερη ευκαιρία ο Joe χάρις το Coquina Clutch στον πρωταθλητή Kingston κατάφερε να δώσει την νίκη στην ομάδα του, και να στείλει το μήνυμα στον WWE Champion για τον αγώνα τους στο Extreme Rules.


—  Εμφανίστηκαν οι Shane McMahon και Drew McIntyre με σκοπό να μιλήσουν για τον αγώνα τους απέναντι στους Undertaker και Roman Reigns στο Extreme Rules. Ο McIntyre ανέφερε ότι πολλοί έχουν περάσει από τα χέρια του "DeadMan", αλλά αυτός δεν φοβάται να το κάνει. Εκείνη την στιγμή τα φώτα άρχισαν να χαμηλώνουν και οι κεραυνοί ακούστηκαν. Ο Θρυλικός Undertaker έκανε την είσοδό του στην αρένα του RAW γνωρίζοντας την μεγάλη αποθέωση του κόσμου. Ο "Phenom" τόνισε χαρακτηριστικά πως στο Extreme Rules θα τους πάρει τις ψυχές.


—  Στον πρώτο γυναικείο αγώνα της βραδιάς η Lacey Evans κέρδισε την Natalya χάρις την βοήθεια του Baron Corbin που βρισκόταν έξω από το ρινγκ. Η νίκη για την Evans ήρθε μετά από το χαρακτηριστικό της finisher, Woman's Right.


—  Ακολούθησε ένα 2-out-of-3-Falls Match ανάμεσα στους Elias και Miz. Ο δεύτερος έκανε το 1-0 μετά από ένα αρκετά σύντομο Skull Crushing Finale, αλλά ο Elias απάντησε με το Drift Away κάνοντας το 1-1. Την τελευταία κουβέντα είπε ο Miz κερδίζοντας τον αγώνα χάρις το Figure-Four Leglock.


—  Στα παρασκήνια είδαμε μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια, Becky Lynch & Seth Rollins - Maria & Mike Kanellis, που τους οδήγησε αργότερα σε ένα Mixed Tag Team Match. Νικητήρια ομάδα προφανώς και ήταν αυτή των Rollins & Lynch, με την Becky να αναγκάζει τον Mike να κάνει το tapout μιας και τον είχε κλειδώσει με το Dis-Arm-Her.


—  Παρακάτω, είδαμε ένα "A Moment of Bliss" με καλεσμένη την Nikki Cross. Στην ουσία η Alexa την ευχαρίστησε για την ευκαιρία που της έδωσε. Η Carmella τις σταμάτησε για να τονίσει πως αυτό είναι άδικο και ότι η Cross είναι αυτή που αξίζει το Title Shot κόντρα στην Bayley, έτσι ακολούθησε ένας αγώνας ανάμεσα στην Bliss και την Carmella, με την Carmella να περνάει από Roll-Up την Alexa και να παίρνει μια σύντομη νίκη. Έπειτα η νικήτρια αντιμετώπισε την Nikki Cross, με την Cross να κερδίζει τον αγώνα με Swinging Neckbreaker.


—  Στα παρασκήνια καθώς ο Drake Maverick με την γυναίκα του αποχωρούσαν από την αρένα, ο R-Truth εμφανίστηκε μπροστά του για να ξεφύγει από τους υπόλοιπους παλαιστές που τον κυνηγούσαν για να του πάρουν τον τίτλο. Ο Maverick είπε στον Truth να μην ανησυχεί καθώς δεν ασχολείται πια με την κατηγορία 24/7. Τελικά, ο ίδιος χτύπησε με το σακ-βουαγιάζ τον Truth για να κάνει το pinfall και να κερδίσει το 24/7 Championship.


—  Στο Main Event της βραδιάς είδαμε ένα United States Championship Match με τον AJ Styles να προκαλεί τον Ricochet, αφού πρώτα του έβαλαν "λόγια" οι Karl Anderson & Luke Gallows στα παρασκήνια. Στην πρώτη φάση ο AJ Styles εκτέλεσε το Phenomenal Forearm και κέρδισε τον αγώνα, αλλά το πόδι του Ricochet βρισκόταν στα όρια του rope break. Έτσι ένας άλλος διαιτητής εισήλθε στην αρένα για να αρχίσει τον αγώνα από την αρχή. Τελικά στο τελείωμα ο United States Champion κατάφερε να νικήσει τον AJ Styles με ένα έξυπνο Roll-Up.


Μετά τον αγώνα ο Ricochet έδωσε το χέρι του στον Styles, αλλά ο δεύτερος του επιτέθηκε κάνοντας ένα μεγάλο heel turn και γυρίζοντας ξανά στο πλευρό των The Club. Έπειτα ακολούθησε επίθεση στον Ricochet με τον Styles να τον περνάει από ένα φοβερό Styles Clash από την κορυφή των σχοινιών, και τους Gallows & Anderson να βάζουν το κερασάκι στην τούρτα με το Magic Killer. Δυνατό κλείσιμο είχε το RAW της εβδομάδας με τους Club να επανενώνονται.


Αποτελέσματα RAW 01/07/2019:

  • Οι Viking Raiders & Samoa Joe νίκησαν τους New Day
  • Η Lacey Evans νίκησε την Natalya
  • Ο Miz κέρδισε τον Εlias
  • Οι Seth Rollins & Becky Lynch κέρδισαν τους Mike & Maria Kanellis
  • H Carmella επικράτησε της Alexa Bliss
  • Η Nikki Cross επικράτησε της Carmella
  • O Ricochet κέρδισε τον AJ Styles

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη