SmackDown Live 16/07/2019: R... K... O...


Το SmackDown Live της εβδομάδας ήταν το δεύτερο επεισόδιο του WWE μετά το Extreme Rules, και φυσικά το πρώτο με τον Eric Bischoff στο τιμόνι βάζοντας τις πρώτες έξυπνες πινελιές.


—  Στα πρώτα 15 λεπτά του SmackDown Live της εβδομάδας, είδαμε τον Shane McMahon να δίνει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε Superstar έχει παράπονα, να τα εκφράσει στο μικρόφωνο μπροστά στον κόσμο αλλά και στον ίδιο. Αρκετά ονόματα μίλησαν, ωστόσο ο Shane έκανε για άλλη μια φορά τα δικά του και τους έκοβε συνέχεια το μικρόφωνο. Στο τελείωμα είδαμε τον Kevin Owens να έρχεται πίσω από το ρινγκ και να χτυπάει με Stunner τον Shane.


—  Aleister Black vs. Cesaro

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν επαναληπτικός του Extreme Rules ανάμεσα στον Cesaro και στον Aleister Black, μόνο που αυτή την φορά ο "Swiss Superman" ζήτησε να πάρει το αίμα του πίσω. Αρκετά σκληρός αγώνας, με τον Black να παίρνει την νίκη μετά από ένα δυνατό Black Mass.


—  Charlotte Flair vs. Liv Morgan

Πάει αρκετός καιρός που είχαμε να δούμε την Charlotte Flair στις τηλεοράσεις μας, αυτή την εβδομάδα όμως επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και αντιμετώπισε την Liv Morgan, η οποία ψάχνει διάφορες ευκαιρίες να ανέβει. Το έργο για την Charlotte δεν ήταν δύσκολο, αφού πέρασε την Morgan από Powerbomb και έπειτα από Figure 4 για να πάρει την νίκη.


—  Mandy Rose & Sonya Deville vs. Ember Moon & Bayley

Δεύτερος συνεχόμενος αγώνας για λογαριασμό της Women's Division και ήταν Tag Team Match. Η Ember Moon δεν αποκάλυψε το άτομο με το οποίο θα συνεργαστεί, και εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε η SmackDown Women's Champion. Το ματς ήταν αρκετά σύντομο και την νίκη έδωσε η Ember Moon στην ομάδα της χάρις το Eclipse στην Mandy Rose.


—  Εμφανίστηκαν οι New Day με τους τίτλους γύρω από την μέση τους για να μιλήσουν για τις μεγάλες νίκες που πέτυχαν την περασμένη Κυριακή στο Extreme Rules. Ο Big E τόνισε πως αν οι Daniel Bryan & Rowan θέλουν να πάρουν τους τίτλους πίσω, τότε από την πλευρά τους οι ομαδικοί πρωταθλητές δέχονται την πρόκληση. Τότε ακούστηκε και η μουσική του Bryan όπου ήρθε στην σκηνή εισόδου παρέα με τον Rowan. Ο Bryan πειραματίστηκε λιγάκι με τα νεύρα του κόσμου καθώς δεν μιλούσε στο μικρόφωνο, και αποχώρησε.


Την θέση όμως πήρε ο Samoa Joe όπου βγήκε στο ρινγκ με ένα μικρόφωνο και ζήτησε επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Kofi Kingston για το WWE Championship. Ο Kofi δεν πρόλαβε να απαντήσει διότι τον σταμάτησε ο Elias, ο οποίος ανέφερε πως αν αξίζει κάποιος να πάρει τον τίτλο από τον Kingston τότε είναι ο ίδιος. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ο Randy Orton, ο 13-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε πως του λείπει ο τίτλος μιας και έχει καιρό να τον κερδίσει, έτσι ζήτησε και αυτός αγώνα για το WWE Championship. Όλο αυτό οδήγησε σε ένα 6-Man Tag Team Match ανάμεσα στους 6 άνδρες που βρισκόντουσαν στο ρινγκ την ίδια στιγμή.


—  6-Man Tag Team Match

Οι New Day έχουν μεγάλη εμπειρία σαν ομάδα εντός ρινγκ, έτσι δοκίμασαν πολλές ομαδικές τακτικές απέναντι στους Samoa Joe, Randy Orton, και Elias. Στο τελείωμα του αγώνα είχαμε πολλές μάχες εντός και εκτός ρινγκ, με τον Orton να μένει μόνος του στο ρινγκ με τον Kingston, και μάλιστα να τον χτυπάει με RKO για να δώσει την νίκη στην ομάδα. Έτσι, ο "Viper" πήρε σημαντικό momentum κάνοντας το pinfall στον WWE Champion.


—  WWE Women's Tag Team Championship Match

Οι IIconics αποφάσισαν επιτέλους να αντιμετωπίσουν μια ομάδα στα μέτρα τους και να υπερασπιστούν τους τίτλους. Η αντίπαλη ομάδα που πήρε την ευκαιρία ήταν οι Kabuki Warriors, έχοντας μάλιστα και την υποστήριξη της Paige στο ringside. Οι πρωταθλήτριες έπαιξαν με έξυπνο τρόπο και έμειναν εκτός ρινγκ για να χάσουν τον αγώνα με countout, αλλά φυσικά να παραμείνουν Women's Tag Team Champions. Μετά τον αγώνα οι Kabuki Warriors φανερά εκνευρισμένες επιτέθηκαν στις IIconics.


—  Andrade vs. Apollo Crews

Πριν αρχίσει το ματς, ο Andrade έχοντας στο πλευρό του την Zelina, επιτέθηκε στον Apollo Crews με αποτέλεσμα να έχει το προβάδισμα για το υπόλοιπο του αγώνα, και φυσικά να τον αφήνει με λίγες δυνάμεις. Ωστόσο, στο τελείωμα ο Apollo πέρασε από ένα έξυπνο Roll-Up τον Andrade για να του "κλέψει" την νίκη τελευταία στιγμή.


—  Kevin Owens vs. Dolph Ziggler

Στο Main Event του SmackDown Live είδαμε έναν επαναληπτικό αγώνα του Extreme Rules ανάμεσα στον Dolph Ziggler και τον εξοργισμένο Kevin Owens. Με την έναρξη της αναμέτρησης ο Owens επιχείρησε να κάνει ότι και την Κυριακή, αλλά ο Ziggler απέφυγε το Stunner. Ο αγώνας σαφώς και είχε μεγαλύτερη διάρκεια από το Squash Match του Extreme Rules, έτσι ο Dolph είχε περισσότερες ευκαιρίες να ανατρέψει το αποτέλεσμα.


Ξαφνικά ο Shane McMahon ήρθε στην αρένα μαζί με αρκετούς Superstars από το SmackDown Live κάνοντας το έργο του Owens ολοένα και δυσκολότερο. Μάλιστα ο Ziggler πέρασε από το Zig Zag τον αντίπαλό του αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Ο Kevin Owens χτύπησε με Stunner τον Ziggler αλλά ο Shane McMahon τον τράβηξε έξω από το ρινγκ, έπειτα ο "KO" άφησε ξερό στον καναβάτσο τον Shane με άλλο ένα Stunner και έτρεξε μακριά από την αρένα για να γλυτώσει από τους SmackDown Superstars όπου τον κυνηγούσαν ασταμάτητα. Και κάπως έτσι έκλεισε το μπλε επεισόδιο της εβδομάδας.


Αποτελέσματα SmackDown Live 16/07/2019:

  • Ο Aleister Black νίκησε τον Cesaro
  • Η Charlotte Flair νίκησε την Liv Morgan
  • Οι Bayley & Ember Moon επικράτησαν των Mandy Rose & Sonya Deville
  • Οι Randy Orton, Samoa Joe, και Elias επικράτησαν των New Day
  • Οι Kabuki Warriors κέρδισαν τις IIconics
  • Ο Apollo Crews κέρδισε τον Andrade

Δείτε όλο το σόου παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη