205 Live 16/07/2019: Άλλης κλάσης ο Gable!


Ωραίο επεισόδιο στο 205 Live είδαμε αυτή την εβδομάδα, με το Main Event της βραδιάς μεταξύ Jack Gallagher και Chad Gable, να κερδίζει όλες τις εντυπώσεις.


—  Akira Tozawa vs. Samir Singh

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν ανάμεσα στους Akira και Samir, με τον Brian Kendrick να βρίσκεται στο πλευρό του πρώτου, ενώ αντίθετα ο Samir είχε την υποστήριξη του αδερφού του, Sunil Singh. Η αναμέτρηση είχε αρκετή δράση ανάμεσα στους δύο Superstars, με τον Tozawa να παίρνει την νίκη μετά από Roll-Up. Μετά τον αγώνα οι Singh Brothers επιτέθηκαν στον Akira Tozawa αλλά ο Brian Kendrick μπήκε γρήγορα στο ρινγκ για να σώσει τον φίλο του.


—  Mike Kanellis vs. Jackson James

Ο Mike Kanellis μπορεί να έχει σοβαρά προβλήματα με την γυναίκα του, Maria, αλλά συνεχίζει την πορεία του προς την άνοδο ελπίζοντας σε κάποιες ευκαιρίες. Αυτή την εβδομάδα αντιμετώπισε έναν τοπικό παλαιστή, ξεκινώντας τον αγώνα με ένα γρήγορο Big Boot και μερικά Chops, αργότερα πέρασε από μερικά Clotheslines τον αντίπαλό του, για να πάρει την νίκη μετά το Rolling Cutter.


Όταν ο αγώνας τελείωσε ο Kanellis φώναξε τον Drake Maverick να βγει έξω στο ρινγκ για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο Mike τόνισε πως πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να ανανεώσει συμβόλαιο με το WWE για 2 λόγους, ο ένας λόγος είναι πως θέλει να κερδίσει το Cruiserweight Championship και να αποδείξει στην Maria ότι είναι ικανός να το κάνει. Και ο δεύτερος λόγος είναι για να διαλύσει τον Maverick.


Οι δύο τους είχαν μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον Kanellis να μιλάει άσχημα για την γυναίκα του Maverick, καθώς και για τον ίδιο. Ο General Manager του 205 Live προσπάθησε να κρατήσει τα νεύρα του, αλλά δεν κρατήθηκε και του επιτέθηκε.

—  "Gentleman" Jack Gallagher vs. Chad Gable

Ο τελευταίος αγώνας της βραδιάς ήταν ο μεγαλύτερος σε διάρκεια, καθώς και ο καλύτερος στο σόου. Οι δύο παλαιστές φημίζονται για τις τεχνικές τους ικανότητες στο ρινγκ, έτσι έδωσαν ένα πραγματικά πολύ καλό ματς που θα μπορούσε εύκολα να μπει και σε Kickoff για κάποιο PPV.


Είδαμε πολλές εναέριες κινήσεις, καθώς και πολλά submissions που κράτησαν μέχρι και το τελείωμα του αγώνα. Επίσης οδηγήθηκαν εκτός ρινγκ όπου είδαμε ένα άτσαλο Dive από τον Jack που προσγειώθηκε στο πάτωμα, ο Gable απάντησε με ένα ωραίο German Suplex στον Gallagher. Αργότερα οι δύο παλαιστές μπήκαν στο ρινγκ αντάλλαξαν μερικές μπουνιές και ορισμένα δυνατά χτυπήματα, μέχρι ο Gable να περάσει τον "Gentleman" από το Chaos Theory και να πάρει μια όμορφη νίκη. Οι κάμερες έκλεισαν με τον κόσμο και τους σχολιαστές να χειροκροτάνε τους δύο παλαιστές.


Αποτελέσματα 205 Live 16/07/2019:

  • Ο Akira Tozawa κέρδισε τον Samir Singh
  • O Mike Kanellis κέρδισε τον Jackson James
  • O Chad Gable κέρδισε τον Jack Gallagher

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:
http://watchwrestling.in/watch-wwe-205-live-7-16-19/

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη